WordPress плъгин, който ще ви осигури супер ефектен, привличащ погледите, изкачащ прозорец

Ако има нещо, което да се нарече мощно оръжие, чиято сила може да накара хората да предприемат действие във вашия сайт, то това е – scroll triggered box!

Сещате ли се, когато Ви разказахме как да добавите ефектния Facebook Recommendation Bar към вашият wordpress сайт?

Да ви припомня – това беше изкачащ прозорец, който се появява в ляво или дясно в статия, след зададено от вас време или достигане на определен процент превъртяна страница…

Този плъгин за wordpress е нещо подобно, но тук разликата е в съдържанието, което може да добавите и задачата, която ще поставите на този атрактивен изкачащ прозорец, чийто режим на действие може да видите в сайта на dreamgrow.

Scroll Triggered Box е инструмент, който изобразява малък pop-up прозорец от един от двата ъгъла на сайта ви – с възможност за добавяне на почти всякакво потребителско съдържание.

Това съдържание може да бъде най-различно:

  • покана за регистрация за вашия мейл бюлетин /вижте снимките/,
  • facebook бутони, промотиран пост,
  • най-различни банери – аз избрах това предназначение,
  • друга реклама или форма за регистрация

…изобщо каквото се сетите друго, чрез което искате да ангажирате посетителите на вашия сайт и да им насочите вниманието към него.

Кутийката, която в момента е с размери 300 пиксела широчина, е проектирана, за да привлече погледите на вашата аудитория и да ги ангажира много повече.

Въпросния размер може да се променя от css файла, както и цялостния външен вид – независимо, че има 4 готови, красиви шаблона, от които може да избирате!

Самият изкачащ бокс се задейства при определено събитие – това може да бъде превъртането на страницата в проценти – по подразбиране е когато достигне 80% от страницата да се появява кутийката.

Когато задавате процентите на превъртане,  подсигурете възможност на читателя първо да се запознае със съдържанието на статията ви, след което да види и изкачащото ви послание.

Друга важна опция, е че може да настроите плъгина след колко дни да се появи отново, след като вече един път е затворен от потребителя!

Нека да обобщим накратко какво може този wordpress pop-up

  • Да настроите колко дена след като го е видял потребителя, бокса да стои скрит от него, за да не му досажда
  • Избор на 4 дизайна, които да ви спестят време, макар, че ако разбирате от HTML и  CSS може да си направите ваш индивидуален дизайн.
  • Контрол на местата, където да се появява изкачащия прозорец – на страниците от сайта, в статиите, на главната страница, в ляво или в дясно.
  • Настройване на спусък, който да активира прозореца – % скролирана страница или да се появи при достигане на определен елемент от сайта – например ако изпишете в съответното поле за тази настройка #comments, бокса ще  се появи, когато достигне секцията с коментарите

Изтеглете този атрактивен wordpress плъгин от: Dreamgrow Scroll Triggered Box.

Сподели 😍

7
Остави коментар

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Сергей ПетровIvan NedyalkovYordan Ivanovlifehackerbg.comDimitkoSter Recent comment authors
нови стари харесвани
Ivan Nedyalkov
Гост
Ivan Nedyalkov

При мен прозорчето се pop-up-ва само когато ползвам Firefox… Под Chrome се показа само един единствен път и толкова.

Yordan Ivanov
Гост
Yordan Ivanov

Инсталирах го но нещо не се визуализира или ако се покаже е най-долу и не е изкачащо 🙂 Някаква идея от какво може да е 🙂

DimitkoSter
Гост
DimitkoSter

Приложението е много яко. Имам само един въпрос, ако го направя като форма за абонамент (както е по подразбиране) къде виждам кой се е абонирал и ще получава ли новите ми статии?

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top