WordPress плъгин, който ще ви осигури супер ефектен, привличащ погледите, изкачащ прозорец

wordpress плъгин

Ако има нещо, което да се нарече мощно оръжие, чиято сила може да накара хората да предприемат действие във вашия сайт, то това е – scroll triggered box!

[sws_divider_line]

Сещате ли се, когато Ви разказахме как да добавите ефектния Facebook Recommendation Bar към вашият wordpress сайт?

Да ви припомня – това беше изкачащ прозорец, който се появява в ляво или дясно в статия, след зададено от вас време или достигане на определен процент превъртяна страница…

Този плъгин за wordpress е нещо подобно, но тук разликата е в съдържанието, което може да добавите и задачата, която ще поставите на този атрактивен изкачащ прозорец, чийто режим на действие може да видите в сайта на dreamgrow.

wordpress плъгинScroll Triggered Box е инструмент, който изобразява малък pop-up прозорец от един от двата ъгъла на сайта ви – с възможност за добавяне на почти всякакво потребителско съдържание.

Това съдържание може да бъде най-различно:

  • покана за регистрация за вашия мейл бюлетин /вижте снимките/,
  • facebook бутони, промотиран пост,
  • най-различни банери – аз избрах това предназначение,
  • друга реклама или форма за регистрация

…изобщо каквото се сетите друго, чрез което искате да ангажирате посетителите на вашия сайт и да им насочите вниманието към него.

Кутийката, която в момента е с размери 300 пиксела широчина, е проектирана, за да привлече погледите на вашата аудитория и да ги ангажира много повече.

Въпросния размер може да се променя от css файла, както и цялостния външен вид – независимо, че има 4 готови, красиви шаблона, от които може да избирате!

Самият изкачащ бокс се задейства при определено събитие – това може да бъде превъртането на страницата в проценти – по подразбиране е когато достигне 80% от страницата да се появява кутийката.

Когато задавате процентите на превъртане,  подсигурете възможност на читателя първо да се запознае със съдържанието на статията ви, след което да види и изкачащото ви послание.

Друга важна опция, е че може да настроите плъгина след колко дни да се появи отново, след като вече един път е затворен от потребителя!

Нека да обобщим накратко какво може този wordpress pop-up

[sws_divider_line]

wordpress плъгин

  • Да настроите колко дена след като го е видял потребителя, бокса да стои скрит от него, за да не му досажда
  • Избор на 4 дизайна, които да ви спестят време, макар, че ако разбирате от HTML и  CSS може да си направите ваш индивидуален дизайн.
  • Контрол на местата, където да се появява изкачащия прозорец – на страниците от сайта, в статиите, на главната страница, в ляво или в дясно.
  • Настройване на спусък, който да активира прозореца – % скролирана страница или да се появи при достигане на определен елемент от сайта – например ако изпишете в съответното поле за тази настройка #comments, бокса ще  се появи, когато достигне секцията с коментарите

Изтеглете този атрактивен wordpress плъгин от: Dreamgrow Scroll Triggered Box.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА