Vecteezy

Vecteezy – графичен редактор с много възможности [FREE]

  • 56
  •  
  •  

Запази за по-късно

Vecteezy Editor е един от най-лесните и удобни за използване векторни редактори, който е и напълно безплатен. С негова помощ лесно ще рисувате както прости геометрични фигури, така и сложни векторни илюстрации.

Vecteezy1Ще можете да маркирате изображения, да рисувате прости геометрични фигури и различни обекти, както и да ползвате готовите изображение и форми в своя проект от безплатния каталог на приложението.

Разбира се, какво е доброто изображение за WEB без текст! Тук също ще може да вмъквате и текстови елементи, като използвате различни шрифтове.

Добрата новина е, че се предлагат няколко шрифта поддържащи кирилица.

Vecteezy2Проектите, които създавате можете да запазите във векторен (SVG) или растерен (PNG, JPG) формат. Ако ми се наложи допълнителна обработка вкарвам изтегленото изображение във Photoshop (там става растерно ако съм го изтеглил в SVG) или ако искам да го запазя векторно, използвам страхотния Affinity Designer!

В заключение: с това онлайн приложение ще си правите съвсем сами атрактивно векторно или растерно изображение директно в браузъра, без да ви се лепва нежелано лого върху готовия резултат!

Vecteezy Editor →

Виж още:


  • 56
  •  
  •  
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Кликни тук и изтегли най-новата ни е-книга