17 супер WordPress теми – БЕЗПЛАТНО + още нещо!

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress
Запази за после

+ Бонус: 2 изключително атрактивни и полезни wordpress плъгина

[sws_divider_line]

От доста време следя най-новите, платени теми за wordpress, които излизат в най-добрите сайтове за това, тъй като бях решил да сменям дизайна на lifehackerbg.com, но впоследствие се отказах.

За сметка на това събрах страхотна колекция от наистина професионално направени теми за wordpress, които наистина ще направят блога или сайта ви да изглеждат доста атрактивно без дори да разбирате от програмиране.

Добре е да кажа, че повечето от темите са изключително богати на функции и възможности и за да се възползвате максимално от това, ще бъде необходимо добре да ги разучите и да си поиграете с тях и настройките им.

В повечето от файловете има и вградена документация и PSD файлове, които допълнително ще ви помогнат в инсталирането и персонализирането на съответния шаблон.

Почти всички теми в този списък са платени и струват немалко пари /приблизителната стойност на тази статия е малко повече от 550$/.

Някои от вас със сигурност ще се възмутят как така ги слагам тук безплатно, но изобщо не ми дреме за това си ваше мнение. Ако някой има проблем с това да се оплаква на арменския поп или да ми прати гневно писмо на мейла.

Неведнъж съм повтарял, че тук в този скромен сайт идеята ми е да се предлага стойност и тази статия прави точно това, не може да отречете.

Така че сега вземете си чаша кафе и внимателно разгледайте всеки един от тези страхотни платени ресурси за WordPress и се възползвайте максимално от тях – Безплатни са!

Подбрана колекция от Безплатни теми за WordPress:

1. Smashing Magazine WordPress Landing Page Theme

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

Една уникална тема, за която знаех от доста време, но все не можех да открия, а и не може вече да се намери на официалния си сайт, поне аз не успях. Но това вече не е важно, тъй като тя вече е тук…на ваше разположение!

Темата представлява страхотна ландинг страница за wordpress, направена по всички правила на добрия и резултатен дизайн, така че да хваща веднага окото, да прави бързо впечатление и да кара потребителите, които я видят да реагират на мига.

Много се радвам, че мога да ви предложа да си изтеглите това ефектно произведение за wordpress от не кой да е, а именно от едни от най-добрите: smashing magazine…

Забележка: пакета, който ще изтеглите съдържа всички оригинални файлове, включително, плъгини, PSD файлове и ръководство за инсталиране, което задължително прочетете преди да си сложите тази тема, тъй като има някои особености!

Изтегли темата

2. Creative Spark

[sws_divider_line]

Тази wordpress тема може да се използва като пълноценен бизнес сайт или просто забавен блог, който да споделите с приятелите и феновете си.

Тази тема наистина е страхотно предизвикателство и ефектно средство за привличане на вниманието с богатия си набор от функции. Впечатление ми направи уникалния начин на представяне на “подобните” статии отстрани на самия сайт.

Вижте шаблона в действие от бутона “Демо” и ще разберете за какво става въпрос!

Демо-няма — Изтегли— Инфо и Цена-няма

3. Traject – WordPress Portfolio and Business Theme

[sws_divider_line]

Traject е нов и красив начин да демонстрирате своите продукти, услуги и статии на посетителите на сайта ви.

Проектиран е така, че със сигурност да привлече вниманието ви и да предостави най-важната информация още в началната страница.

Traject е направена така, че съдържанието да е организирано и представено по лесен начин.

Темата ви предлага възможност да представите ключовите си продукти и услуги още в началната страница по изключително атрактивен начин, така че да грабнете вниманието на своите посетители.

Структурата му е направена така, че вашите продукти и услуги да се представят под формата на координационен център, чрез който потребителите да могат бързо да намерят това, от което имат нужда.

Включва 8 различни потребителски кожи и 2 стила на оформление. Това е една от темите, чийто дизайн ми направи най-силно впечатление!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

4. Themeology – Portfolio and Blog Theme

[sws_divider_line]

Themeology е професионална, платена wordpress тема, която е изградена така, че да се възползвате изцяло от нововъведенията в wordpress 3.0, включително и новата система за менюта.

Цялото оформление се конфигурира от един супер лесен за използване админ панел.

Тази тема дори ще ви предложи така популярните напоследък вградени shortcode-ве, чрез които ще вкарате убийствени ефекти в сайта си много бързо и лесно, така че наистина да изглежда професионално и готова за действие.

Допълнителните екстри в темата могат да бъдат включвани и изключвани само с един бутон без да се налага изобщо да разбирате от програмиране!

Страхотна тема за изчистен и професионално изглеждащ блог! Като нищо да видите някой ден този сайт с точно тази тема 🙂

Забележка: Тук ще ви дам един полезен съвет: Където не се разчита българският език, вероятно има включена в темата опцията “Cufon Font Replacement” или само “Cufon”. Изключете я и всичко ще бъде наред!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

5. Gonzo – ThemeForest Clean, Responsive WP Magazine

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

Open е тема планирана и проектирана за използване за сайт за новини, списание, бизнес и каквото изобщо се сетите.

Тази тема е снабдена с много потребителски джаджи, уникална начална страница, различни цветови палитри и много други допълнителни опции.

Независимо дали искате да стартирате ваш собствен блогърски сайт или бизнес сайт тази тема ще отговори напълно на вашите изисквания.

Лично на мен много ми допада структурата и подредбата на дизайна и според мен тази wordpress тема е много подходяща за блог!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

6. Cracks — “only the best” WordPress Community Theme

[sws_divider_line]

Тази WordPress тема се характеризира с елегантен дизайн и е подходяща за тези от вас, които биха искали да направят един по-различен, по-креативен и професионално изглеждащ блог.

Много ми допадна големия фон на заглавията както и оформлението на всеки един пост!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

7. VALERA v 1.2 – ThemeForest Responsive WordPress Theme

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

Уникален дизайн, последна дума на техниката както се вика в wordpress темите!

VALERA е бизнес тема с привидно прост и изчистен външен вид, който се превръща в страхотен външен вид. Тя е от темите с така наречения минималистичен дизайн.

Подходяща за бизнес, портфолио, фирмени и корпоративни блогове – изобщо за всичко.

Може да се използва и като личен блог или сайт. Лесна е за използване и е гъвкава, може да се промени лесно цветовата схема от панела с опции!

Горещо препоръчвам ако искате да изпъкнете…

ДемоИзтегли

8. InStyle – ElegantThemes Premium WordPress Theme

[sws_divider_line]

InStyle е една по-различна тема! Чрез нея наистина ще бъдете доста уникален. Има смел и красив дизайн, както и възможност да се променят фоновите изображения през определен период от време.

С този шаблон със сигурност ще грабнете вниманието на посетителите си.

Снимките, които са използвани за фонови изображения не идват с темата, а когато я инсталирате ще си сложите ваши собствени.

Това е най-новата тема в портфолиото на един от най-известните и добри сайтове за wordpress теми – Elegantthemes

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

9. Memoir – ElegantThemes Premium WordPress Theme

[sws_divider_line]

Показахме ви последната тема от Elegantthemes, а сега да ви покажем и предпоследната! От сайта разработчик отдавна не бяха пускали тема за блог с толкова изчистен и прост дизайн и в същото време така ефектна.

Тази тема наистина е изпълнена със свой собствен характерен стил и ако сте творческа натура и искате да си имате ваш собствен почерк, мисля, че този шаблон за wordpress е пододящ за вас

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

10. Photobox – Themify Premium WP Theme

[sws_divider_line]

Photobox е тема създадена за художници и фотографи желаещи да изложат по красив начин своите творби. Темата включва няколко различни опции за оформление, които ще ви помогнат да персонализирате шаблона според вашите нужди.

Темата има възможност за създаване на красиви галерии, които могат да се видят в режим лайт бокс с красиви ефекти

ДемоИзтегли— Инфо и Цена

11. SmartStart WP v1.04 – ThemeForest Responsive HTML5 WordPress Theme

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

Модерна, направена по най-новите стандарти, изключително професионално изглеждаща – с няколко думи това представлява тази страхотна тема!

SmartStart WP е тема построена да бъде с дизайн, както се казва “извън кутията”, както и добра структура за оформление.

Тази тема включва няколко различни опции за оформление, чрез които ще нагласите темата според нуждите си.

С възможности като слайдер на началната страница, оформлението на постовете и страниците, както и стандартния Themify Framework на основата, на който е изградена темата, ще имате възможност за доста голяма персонализация и създаването на вашия блог чрез нея ще е наистина едно забавно предизвикателство, както и ефектно!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

12. Factory – 8 in 1×2 – Business / Portfolio template

[sws_divider_line]

FactoryWP е изчистена и професионална тема идеална за всички видове бизнес, корпоративни страници и лични уеб сайтове.

Шаблонът е тестван във всички известни браузъри и работи перфектно с тях.

Темата разполага с 8 различни цветови вариации /синьо, оранжево, златно, зелено, мадженто, аква, лилаво и червено/, както и с 2 различни кожи – светла и тъмна!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

13. Socialike Responsive WordPress Blog & Social Pages v1.6

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

За тази тема ще кажа: страхотна тема за блог! 

В това ще се уверите като прегледате и демото ѝ.

Socialike е платена, професионална тема с изчистен и много стилен дизайн. Има изключително много опции за смяна на фонове, цветове.

Можете да създадете свое собствено зашеметяващо портфолио или блог.

Темата също разполага още и с 3 различни варианта за оформление на блог, възможност за създаване на галерии, красив слайдер и още много други възможности.

Обърнете внимание на различните типове постове за видео, цитати, снимки, слайдове!

Това според мен е най-добрият избор за вашето портфолио или блог. Стига да можете да си я нагласите и настроите!

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

14. Seduction – Themeforest Premium WP Theme

[sws_divider_line]

Seduction /съблазняване/ е следващо поколение wordpress тема, която наистина ще ви съблазни с атрактивния си външен вид и с множеството функции, с които разполага.

В нея се съдържат наистина почти всички възможни опции, които биха ви били необходими, за да създадете уникален уеб сайт за себе си или за някой ваш клиент.

Темата е от висок клас и има за цел да бъде подходяща за всеки вид бизнес, като ви дава пълен контрол върху всички основни елементи от дизайна.

Имате неограничени възможности за работа с цветове, оформление и типография. Особено голямото ѝ предимство е наличието на шаблони или т.нар. short codes, чрез които ще изглеждате професионално без дори да разбирате от програмиране, както и атрактивните падащи менюта.

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

15. Mephisto – Premium Multipurpose WordPress theme

[sws_divider_line]

Тази гъвкава и многофункционална тема може да се използва за почти всеки вид сайт. Неограничени цветови схеми за фон и изображения.

10 различни кожи, 7 различни дизайна за заглавие, 4 потребителски джаджи, 4 оформления за портфолио и галерии. Много полезни и кратки shortcodes!

Голяма гъвкавост, уникален слайдер, красив и изчистен дизайн!

Изтегли

16. Itworx – TF Multipurpose WordPress Theme

[sws_divider_line]

Itworx – може би една от най-добрите теми, които ще намерите в този списък по мое мнение.

Адски, ама адски много функции и възможности, които ще ви позволят да направите какъвто искате сайт без грам програмиране, че даже ще изглежда и професионално.

Пълна с функции: 6 различни шаблона за статии, огромен брой персонализирани widget-и и повече от цели 30 shortcodes, които наистина ще ви впечатлят и които правят тази тема една от най-гъвкавите и мощни шаблони, които можете да намерите в мрежата за wordpress.

Тази тема може да се използва за почти всеки вид сайт. Има добавен Nivo слайдер, опция за добавяне на по-малки слайдове на отделни страници, неограничени цветове.

Може да променяте цветовете на фона, менюто, линковете, бутоните. Темата притежава подробен админ панел, който ще ви улесни допълнително. Препоръчвам ви да видите демото и да се уверите сами във възможностите ѝ.

Наистина не е лъжа, че няма да успеете да я настроите от първия път, но ако прочетете указанията и си поиграете с нея, със сигурност ще се получи нещо уникално.

Темата притежава още изключително много функции, които не съм изброил, но съм сигурен, че вие ще намерите сами! Уникална тема! Не забравяйте, че можете да си я свалите от тук безплатно!

17. Impacto – SimpleThemes Premium WordPress Theme

[sws_divider_line]

Impacto е красива wordpress тема подходяща за всеки тип сайт. Страхотна е за разработване на атрактивна и резултатна ландинг пейдж страница с много възможности.

ДемоИзтеглиИнфо и Цена

Специален Бонус от 2 страхотни wordpress плъгина!

1. Thumbnail Scroller – атрактивен слайдер с много функции

[sws_divider_line]

професионална,платена wordpress тема,wordpress тема,безплатни wordpress теми,wordpress

Този плъгин ще ви помогне лесно да добавите миниатюрни изображения от вашите снимки, които да се скролират от потребителите на сайта ви.

Самият скролер или лентата, в която ще се показват малките миниатюри подлежи на пълна къстъмизация, промяна на размера, както и съвместимост с всички браузъри и устройства като смартфони от типа iPhone, iPad и Android .

Най-хубавото е, че чрез този слайдер ще можете да го вкарате във всяка страница или пост, които създавате. Освен това може да поставите и линк към изображението, който да сочи където пожелаете!

Демо — Изтегли— Инфо и Цена

2. Платен, професионален WordPress плъгин за оформяне на цени на продукти и услуги – uPricing

[sws_divider_line]

uPricing е плъгин, който прави ценови таблици за WordPress. С две думи казано това е професионална, платена добавка, с помощта на която ще изградите качествени и ефектни ценови таблици с различни цветове /вижте демото/.

Част от характеристиките му са: няколко цветови теми, продуктово ориентиран, лесен за настройка и употреба, добра документация, лесно се интегрира с други плъгини.

Този плъгин е подходящ за фирми и бизнес сайтове, които искат да го включат в собствените си блогове и да информират клиентите и потребителите си за цените на техните продукти и услуги.

Изтегли

[sws_divider_line]

Забележка: Ако има проблем с някоя от темите, да речем линкът за Демо-то не работи или линкът за сваляне също отказва, моля пишете ми в полето за коментарите с името на темата. Благодаря!

Ако Ви е харесала статията, ще съм Ви благодарен да я подкрепите като я споделите във вашите социални мрежи или като натиснете бутончето “Like” за Facebook.

Не забравяйте и да се абонирате за нашия бюлетин по мейл отдолу под статията и да вземете страхотния безплатен подарък от нас!

Забележка: Платените софтуерни продукти в този сайт, които са безплатни, са за НЕкомерсиална употреба. Не носим отговорност, ако нещо се прецака или не работят, както и за поддръжката и инсталацията им. В настоящите файлове няма вируси, тествани са и работят. За да сте сигурни в платените продукти и ако ще ги използвате комерсиално, препоръчваме ви да посетите официалните им сайтове от линковете, които съм ви предоставил и да си ги закупите!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак