Trovebox: дръжте снимките си на сигурно място в мрежата. Страхотен фото хостинг за изображения

съхранение на снимки

Trovebox ще ви даде възможност лесно да организирате и управлявате всички ваши снимки, които пазите и качвате в най-популярните социални мрежи, от различните ви устройства и дори от различни хора – на едно единствено място! С безплатна весрия за web браузър, iPhone и Андроид!

Какво може да правите с това чудо накратко: да съберете всичките си снимки само на едно място – от компютъра, директно от смартфона ви, от facebook, от instagram и flickr. Да ги съхранявате на сигурно място онлайн и да имате достъп до тях веднага, когато си поискате. В действие: правите снимка с iPhone или Андроид и тя веднага е в мрежата, от където лесно може да я споделите или да си я запишете на компютъра. Изключително удобен инструмент – четете нататък…

[sws_divider_line]

С появата на смартфона, все по-често се случва да снимаме повече и повече снимки и то навсякъде и през цялото време. Вече всеки по-добър телефон разполага с камера, създаваща снимки с качество като на средно добър фотоапарат.

А възможността да ги качим веднага в една от най-любимите социални мрежи – фейсбук, instagram или flickr мотивира още повече непрекъснатото снимане.

Излишно е да споменавам дори, че всички ние разполагаме със стотици фотографии, пръснати точно по тези социалки, както и в различни папки на компютъра ни.

От толкова снимане и споделяне по различните социални канали, освен начесване на егото ни и запазване на хубавите спомени, се получава и бъркотия – хаос от снимки пръснати на няколко места, трудни за откриване.

Някои от тях са в Instagram, други сме пуснали във Facebook, трети са на домашния ни компютъра, а може би имаме и такива на служебния лаптоп от последното фирмено парти…

Trovebox Trovebox

През изминалата година се появиха доста услуги, готови да приемат онлайн вашите снимки, но специално Trovebox, освен че ще свърши тази задача перфектно, е разработен така, че да е изключително подходящ за нормалния, обикновен потребител, който просто иска сигурно място за своите изображения и удобен начин да ги качва на компютъра и в нета –  веднага през телефона си.

Приложението за iPhone и Андроид също е направено така, че да може адски лесно да се работи с него, да не говорим, че то обединява, освен снимките в профила ви, а и тези, вече направени с вашия телефон.

Аз лично го пробвах /дори и в момента го използвам/ и мога да кажа, че определено е нещо, което доставя удоволствие, а удобствата са безспорни.

Има доста предимства пред конкурентите си и точно затова Ви предлагам да го разгледаме малко по-подробно:

Да започнем с качването на снимки

[sws_divider_line]

trovebox1

Когато за първи път влезете в сайта на Trovebox, ще бъдете подтикнати да си създадете профил – безплатно е. След което веднага ще ви се дадат няколко възможности за незабавното качване на снимки.

Може да направите това директно от компютъра си или да ги прехвърлите от профилите си от два от най-популярните сайтове за споделяне на снимки плюс албумите ви от социалната мрежа Facebook.

След като пристъпите към тези действия, на услугата ще и отнеме малко време да ги импортира от няколкото различни места на едно място в акаунта ви тук, в зависимост от това колко снимки имате в различните сайтове.

В момента Trovebox пренася снимки от  Instagram, Facebook, и Flickr.

Вижте и: Instagram – абсолютно всичко, което трябва да знаете за новите web профили!

И така, да се възползваме от Trovebox

[sws_divider_line]

Въпреки че до сега наблегнахме на импортирането на снимките ви от социалните мрежи, вие все още ще можете да качвате и изображенията с важните ви моменти, съхранени локално на компютъра ви – дори още докато се импортират фотосите от социалките.

За качване на фотографии, тяхното разглеждане, подреждане и споделяне инструментът има много удобен интерфейс.

За да качите снимка от компютъра си, може да използвате бутона от менюто за целта, както и опцията “влачене и пускане“, чрез която може да “хвърлите” няколко снимки в приложението директно от десктопа /вижте снимката отдолу/.

Trovebox

Има и няколко други полезни опции, чрез които ще може да групирате снимките в различни албуми, които са вече създадени от социалките ви или просто да си създадете нови.

Също така може да поставяте етикети към фотосите, за по-лесна организация и търсене.

Друго важно нещо, което трябва да знаете, е че ще можете да настроите една снимка да бъде публична или пък лична, само за ваша употреба и да я маркирате като обект само за ваша употреба.

Разглеждане и споделяне на снимки

[sws_divider_line]

Untitled-9

Когато качите всичките си снимки, ще може да ги разглеждате през сайта или през приложението на телефона си и разбира се да ги споделяте с други хора.

Ще можете да ги споделите по мейл, чрез facebook, twitter или чрез директен линк към снимката, който се намира точно под нея в прозореца за споделяне /вижте снимката отдолу/.

Снимките могат да бъдат разглеждани по албуми или всички заедно сортирани по дата.

Може да получите и други детайли за всяка снимка като местоположение например, а ако е заснета с дигитален фотоапарат, също ще можете да видите дигиталните и данни.

trovebox2

Да не забравяме и че имате възможност да свалите снимка или албум директно на компютъра си, когато например не може да откриете дадена снимка в съответната социалка, която поддържа Trovebox.

Точно това за мен е едно от предимствата на инструмента, тъй като има възможност да го използваме като резервно копие /backup/ на най-важните ни моменти и то копие, което можем да използваме навсякъде от всеки компютър с интернет.

Искате да споделите/пратите снимки от последното парти, които са ви на телефона, но първо трябва да ги свалите на компютър, след което да ги качите във фейсбук и т.н?

Е, с приложението на Trovebox и уеб профила ви там това става супер бързо и лесно.

Вижте още и: Мощен инструмент за обработка на снимки и изображения!

Хостинг и цени!

[sws_divider_line]

Едно от другите предимства на тази облачна услуга за съхранение на снимки е, че ще имате възможност да освободите доста място на компютъра си и ще съберете всички ваши снимки на едно единствено място и то място снабдено с търсачка и възможност за етикиране.

Разбира се безплатния акаунт си има и някои ограничения.

Organize-photos-in-your-Dropbox-and-Box

С Trovebox ще може да разгледате или качвате до 100 снимки на месец /честно казано не можах да разбера кое от двете е/, в момента аз съм качвал толкова фотографии и изображения, колкото си искам – всичко от фейсбук, телефона си и някои снимки от компютъра и не ме е ограничило с нищо.

Ако питате мен, това всъщност не са никакви ограничения.

Змислете се, ако използвате тази онлайн услуга за съхранение на вашите снимки подредени на едно място без хаос и бъркотия, колко често ще ви се налага да разглеждате повече от 100 снимки или да качвате толкова на един път?

Мисля, че доста рядко, нали…?

trovebox3
процеса, в който качвам 400 снимки от компютъра си без никакъв проблем!

Тук може би е мястото да ви спомена и удобния, индивидуален URL адрес, който си избираме при регистрацията, и който линк може да споделяме с когото си поискаме.

Ако сега влезете на моя личен адрес https://lifehackbg.trovebox.com/, където ще видите само снимките, които съм маркирал като публични и нищо повече.

За да направите една снимка публична или частна, просто като минавате през нея с мишката в галерията, кликнете върху катинарчето и го настройте според нуждите си, или отворете снимката отделно и отново използвайте катинарчето.

Разбира се ако имате по-големи потребности има и платена версия, в която ще имате от всичко неограничено, а и ще може да качвате снимки от SmugMug и Picassa – опции, които тепърва предстоят.

С платената версия, която между другото изобщо не е скъпа – 30$ за цяла година, ще получите малко повече функции, които сравнени с други подобни платени услуги, тази определено е една доста добра сделка.

Страхотно удобство за обикновените хора

[sws_divider_line]

След използване на Trovebox няколко дни, стигнах до извода, че това нещо е чудесно за ежедневието що се отнася до правенето на снимки през телефона и директното им съхранение в уеб или на компютъра – без кабели без нищо друго, лесно и приятно.

870x870 (1) 870x870

Ако се чудите за кого е предназначен Trovebox, според мен това са хора, които използват по-сериозно Instagram и Facebook да качват и споделят своите снимки там.

Аз съм точно от този тип хора и именно това беше една от причините да ви представя това фантастично, безплатно онлайн приложение за управление на изображения.

Вижте също и: Безобразно атрактивни ефекти за снимки и адски полезни инструменти за тях

Финални мисли

[sws_divider_line]

Ако търсите безплатен онлайн инструмент, където да запазите на сигурно място всички ваши фотоси, намиращи се в различни социални услуги, както и на компютъра ви, да разполагате с тях, когато си поискате – Trovebox определено ще ви свърши работа.

870x870 (2)
870x870

Ако сте професионален фотограф, Trovebox вероятно няма да е за вас и би било добре да използвате друг инструмент, но ако вече сте такъв, едва ли ще имате нужда от моя съвет.

Е, някои може би ще кажат, че Trovebox няма тази или онази функция, но ако искате да има пълно оборудване може да се чувствате свободни да си платите за някое и друго по обогатено web приложение, в което всъщност няма нищо лошо.

Точно затова имаме избор, имаме свободата да избираме каква услуга ще отговори на нашите нужди. А Trovebox определено отговаря отвсякъде на моите потребности за управление на снимки, за които е създаден, а на вас – ще ви свърши ли работа?

Изпробвайте Trovebox

[sws_divider_line]

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: