Pushbullet – лесно прехвърляне на файлове от телефона към лаптопа / компютъра [FREE]

Запази за после

Резюме: с това приложение ще можеш супер бързо и лесно да прехвърляш снимки от телефона си към компютъра или лаптопа си, вместо да ги пращаш на пощата си и след това да ги теглиш от там. Инструментът има и други екстри. Виж..


Pushbullet може много лесно да се свърже с всички твои устройства – таблет, смартфон и десктоп и да заработи за теб като единна система.

Основната му цел е управление на известия, но също така ще ти спести и много ценно време, заради функцията за обмяна на файлове.

Инструментът се състои от приложение за лаптопа / компютъра ти и приложение за телефона ти. Има и разширения за Chrome, Firefox или Opera.

За да направиш регистрация ще трябва да свържеш потребителския си профил в Faceboоk или Google. Приложението не разполага с опция друг вид регистрация.

След като изтеглиш и инсталираш Pushbullet на компютъра си, нарпави това и за телефона си. След това вече можеш да прехвърляш файлове от телефона към компютъра.

Бележка: Ако искаш да ползваш приложението за получаване и изпращане на съобщения от твоя Google Hangout , ще трябва да си инсталираш – Wear OS на мобилното си устройство.

Прехвърлянето на файлове също става много бързо. Попаднал си на интересна статия на мобилния си телефон и искаш да я запазиш по-късно.

Кликваш с десен бутон върху уеб страницата >избираш Pushbullet от менюто и > устройството, на което искаш(или на всички) да изпратиш.

От мобилен телефон, натисни бутона в менюто до URL.

Лесно е и работи безпроблемно.

За споделяне на файлове от десктоп, просто плъзгаш и пускаш файловете в приложението.

Ами сигурността?

Pushbullet предлага опционално криптиране, което означава, че не може да чете информацията, която споделяш между отделните си устройства.

Съобщенията остават криптирани при самото прехвърляне между тях..

Функцията обаче, трябва да бъде допълнително активирана от настройките и изисква задаване на отделна парола.

Безплатната версия върши страхотна работа, когато снимаш нещо и искаш бързо да си го прехвърлиш на лаптопа. Лично аз го ползвам основно за това.

Тествай го: # Десктоп | #Android | # iOs

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак