ВЛЕЗ В КЛУБА
Prismatic

Prismatic – само новините, които те интересуват!

  •  
  •  
  •  

Запази за после

Важно: услугата вече не функционира

Prismatic е персонализиран онлайн инструмент, който ще ви покаже най-добрите материали в интернет, базирани основно на вашите интереси!

С това чудо винаги е интересно…

Това, което предстои да ви покажа, не само може, но и ще ви извади най-новото и любопитното от вълнуващите Ви теми в най-популярните сайтове в целия интернет!

Знете ли, когато седнах да мисля коя да е следващата статия в lifehack.bg, отворих любимия си /особено напоследък/ източник с най-новата информация от света на…

…дигиталните технологии, социалните мрежи, софтуера, личностното развитие и изобщо всичко, от което има нужда човек, който се интересува от тези теми, а и не само!

Та ровейки се именно в Prismatic, за да намеря нещо интересно за следващия ни пост,

…се озовах по чиста случайност на материал, посветен именно на този страхотен онлайн инструмент, и по специално на неговото приложение за iphone.

Каква ирония а?

Точно затова тук и сега ще ви разкажа не само за приложението, но и за цялата страхотна услуга, която ни предоставя този безплатен персонализиран онлайн вестник.

Представляващ смесица от уеб приложение и такова за iPhone, този сайт ще Ви помогне да филтрирате и без това огромното количество информация, която се появява пред очите Ви всеки божи ден. Особено ако сте хора, които се интересувате от последните тенденции в интернет, от онлайн маркетинг, социални мрежи, психология, бизнес и каквото друго се сетите модерно и не чак толкова в мрежата,

…Prismatic адски бързо и лесно ще ви помогне да организирате целият този порой от непрекъснато изливащите се върху вас статии по най-популярните теми в интернет.

Какво ще направи за вас Prismatic?

Намирането на теми подходящи именно за вас, за вашите интереси, хоби и т.н. вече ще е като детска игра и всичко, което трябва да направите, за да имате достъп до тях е просто да отворите сайта на Prismatic. Влизате в уеб услугата, регистрирате се за секунди с някоя от социалните мрежи, които ползвате, настройвате я за минутка, след което се потапяте и вероятно ще ви е доста трудно да излезете, просто защото всичко ще ви бъде интересно, тъй като сте я настроили точно според вашите интереси!

Препоръчвам ви както приложението за iPhone ако имате такъв, така и уеб варианта, достъпен през всеки нормален браузър, директно от компютъра ви.

Как работи Prismatic?

Приложението работи на база свързването на вашите соц акаунти с него и в резултат на това анализира социалната ви мрежа и на тази основа взема решение кое наистина е от значение за вас – и много рядко греши!

Влизайки в Prismatic, той може да се свърже с вашите Facebook, Twitter, или Google профили и веднъж след като сте се логнали чрез тези си социални акаунти в приложението, то веднага започва да изгражда персонализиран списък с интересни материали предназначен специално за вас. Prismatic работи на принципа на подобни услуги като Trap.it и News360, които съм сигурен също много ще ви харесат.

В случая се използва това кого вие следите кой ви следва вас в социалките като средство за намиране на вашите интереси, след което изгражда специализирана емисия с новини въз основа на това, което намира за вас.

След като разбере от какво се интересувате, а и след като и вие му помогнете за това като изберете категории, които следите, услугата ще изобрази всички новини под формата на онлайн списание или по скоро блог, така че да може да ги следите лесно.

Освен това ще имате и възможност да си ги запазвате за по-късно четене.

Малко от личния ни опит с тази уеб услуга!

Ако след първоначалното свързване на профилите ви от социалните мрежи и настройването на категориите не сте доволни от предложеното съдържание, което Ви изобразява Prismatic, винаги можете да отидете в профила си и да персонализирате допълнително темите, които ви вълнуват. Просто трябва да добавите някои други категории и ключови думи, по които искате да ви се появяват материали или да премахнете други, за да не ви се пречкат в личната ви новинарска емисия.

Лично аз използвам моят Facebook и Twitter акаунт, а освен това съм и добавил най-добрите сайтове, пишещи по темите, които ме засягат и следя. По този начин Prismatic свършва за мен отлична работа при намирането на интересно и релевантно съдържание и подходящи статии, които да използвам в материалите ни в  lifehack.bg

Като добавим всичко това, плюс малко персонализиране от моя страна – всичко се получава просто страхотно!

Утре сутрин започнете с Prismatic

Имайте предвид обаче и страничния ефект, който се появява от цялата тази работа – въртейки надолу статиите по вашите любими теми, понякога е много трудно да се откъснете от Prismatic – наистина! Уеб услугата и приложението са напълно безплатни!

Опитайте уеб версията на Prismatic!   |   Приложението на Prismatic за iphone

Освен този инструмент, за който говорихме до сега, ако наистина искате да запълните всяка ваша сутрин с най-доброто от интернет в световен мащаб, в никакъв случай не пропускайте статията Най-добрите ресурси и инструменти за откриване, консумиране и споделяне на най-доброто съдържание в интернет.

Е, как мислиш: заслужава ли си този инструмент?

Ако и ти като нас смяташ да го използваш, ако ти допадна статията, моля подкрепи ни като я споделиш в любимите си социални мрежи. Благодаря!


  •  
  •  
  •  

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this