The News 2 обединява на едно място новостите от Hacker News, Designer News и Product Hunt

Designer news ,Product Hunt,The news 2,Hacker News
Запази за после

Хората от IT сферата следящи тенденциите и иновациите в този сектор, добре знаят колко полезни са тези 3 информационни канала.

В Hacker News може да намерите изключително интересни и полезни материали за програмисти и не само… В Designer News пък ще се запознаете отблизо с последните тенденции около дизайна разбира се.  А любимия на лайфхакерите и онлайн предприемачи Product Hunt ще ви информира за най-новите уеб продукти и услуги (българи вече също вземат участие със свои проекти там).

Това, което ви предлагам днес е място, което да обедини тези 3 страхотни източника на информация в едно.

Лично аз не съм нито програмист, за да следя Hacker News, още по-малко съм дизайнер (макар, че често следя и този канал заради безплатните ресурси), но за целите на lifehack.bg редовно се ровя в Product Hunt, за да проверявам дали има интересни приложения и уеб услуги, които могат да улеснят живота на нашите читатели.

Ако използвате най-малко две от споменатите услуги, то The News 2, ще направи преглеждането на новини от тези източници доста по-бързо, удобно и лесно.

Сайтът е разделен на 3 колони, всяка от които показва топ материалите от Product Hunt, Hacker News и Designer News. Кликвайки на някоя от новините в трите канала The News 2 ще ви изпрати към основния сайт на информацията или приложението или към страницата с новини на съответната новинарска услуга, тъй като по същество това си е агрегатор на новини. Има и приложение за iOS, което изпълнява същата задача.

[su_table]
screen322x572-2_1436440936 screen322x572_1436440938
[/su_table]

В The News 2 няма реклами или платени функции.

Ако сте чест посетител на Hacker News, Designer News или Product Hunt, преглеждането на информацията от тези сайтове чрез тази услуга ще ви е много по-удобно.

[su_button url=”https://phd.thenews.im/” target=”blank” style=”ghost” background=”#0c7594″ color=”#0c7594″ size=”11″ center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#ffffff”]THE NEWS 2[/su_button]
[su_box title=”Още супер услуги с ресурси на едно място:” style=”soft” box_color=”#ffffff” title_color=”#8b8b8b” radius=”2″]
  1. Muzli и Panda – неприлично огромни порции дизайнерски ресурси
  2. Oozled – най-добрите ресурси в интернет събрани на едно място
  3. Newtab.us – супер удобна начална страница за Chrome
[/su_box]

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак