ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
SecurityKiss

Сърфирай анонимно в интернет! Виж как да го направиш безплатно със SecurityKiss

Запази за после

Този безплатен софтуер ни дава възможност да браузваме анонимно безплатно с до 300 мб дневен трафик!

Отдавна се каних да направя статия по темата, тъй като имам в архива доста запазени материали относно анонимното сърфиране в интернет и приложения, които ще ни помогнат да го правим.

Но признавам всички са някак си малко дългички и изискват различни, понякога не толкова лесни за нормалния потребител настройки.

Не че няма да има подобна статия на страниците на lifehack.bg, но до тогава искам да ви покажа един доста по опростен вариант на анонимно сърфиране в мрежата.

Днес случайно попаднах на програмата със звучното и приятно име SecurityKiss, която само с две кликвания ми помогна да браузвам от друг IP адрес, като така до известна степен /не изцяло разбира се/ съм прикрит!

След като лично изпробвах този софтуер, който работи на базата на VPN, мога да кажа, че е най-вече бърз и удобен.

И за разлика от други приложения от същия вид, тук НЕ се изисква да създавате профил и да влизате през него. А направо Ви предоставя достатъчните поне за мен 300 мб на ден безплатен анонимен трафик през него!

Друг път, когато съм пробвал подобни услуги честно казано доста бавно се отваряха повечето страници-връзката беше бавна. Но тук съм приятно изненадан от липсата на каквато и да е разлика след активиране на програмата.

Сайтовете си се зареждаха както обикновено, а видеото от youtube нямаше засечка.

SecurityKiss

И като казвам видео се сещам да ви предупредя, че ако ще гледате клипчета през нета и сте включили софтуера, дайте го на пауза или го изключете, защото доста бързо ще ви заминат безплатните мегабайти анонимен трафик/при мен набързо заминаха над 20мб като пуснах едно клипче/!

Препоръчвам ви да го ползвате само тогава, когато наистина искате да сте анонимни и не желаете да се вижда от къде влизате!

Този софтуер не попада сред най-добрите приложения за анонимно сърфиране незнайно защо според мен. Но е важно да отбележа, че той предлага повече от доста от топ безплатните услуги за анонимно сърфиране, които предлагат например 500мб безплатен анонимен трафик, НО за цял месец и куп други условия неприятни условия!

А тук да повторя, имаме 300мб трафик всеки ден!

Тоест чрез SecurityKiss само чрез две-три копченца можем да решим кога да сме анонимни и кога не. Това е, нищо повече и по сложно не се изисква от вас!

SecurityKiss

За SecurityKiss разработчиците му казват, че има за цел да достави анонимно сърфиране и онлайн сигурност за крайния потребител, както и да се използва за това да помогне за заобикаляне на ограниченията за специфично локализирани по местоположение сайтове.

По време на инсталиране на програмата ще се инсталира автоматично и виртуален мрежов адаптер, който незабавно ще се свърже към VPN/виртуална частна мрежа/, след като натиснете зеления бутон разположен долу в ляво на интерфейса на програмата!

В описанията на приложението е описано, че по подразбиране този безплатен софтуер за анонимно сърфиране осигурява IP от САЩ, макар че аз, когато го инсталирах и включих си взе IP от Германия.

SecurityKiss

И въпреки това може да промените параметрите за закачане на софтуера, така че той да се включва все едно сте от Великобритания например или от друга държава от списъка както се вижда на снимката от долу.

Ако искате да си запазите трафика и да го ползвате само тогава, когато ви се наложи, SecurityKiss може да бъде оставен на пауза и да бъде отново пуснат по всяко време от иконката стояща си тихо и кротко в системния трей.

Трябва да отбележа, че безплатната версия има някои ограничения: предоставя възможност да се вържем само към IP адреси от Великобритания, САЩ и Германия, докато платената версия има повече възможности, до 20 ГБ анонимен трафик и други, които няма да изброявам.

Малък, простичък тест на програмата…

SecurityKiss

Понякога се сещам за услугата Google Music, но все забравям, че за момента е достъпна само за Америка.

Сега с това приложение смених IP-то си с американско и се опитах да вляза в страницата на музикалната услуга на Google като този път ме пусна, което доказва, че тази “сигурна целувка” върши някаква работа!

SecurityKiss

Разработчиците на това безплатно приложение споменават, че всяко изтеглено копие на SecurityKISS има различен двоичен код, което означава, че трябва да бъде изтеглено по отделно за всеки компютър.

Безплатната версия на програмата работи под операционните системи Windows XP, Windows Vista и Windows 7

Изтегли  SecurityKiss и сърфирай анонимно, когато си поискаш!

Препоръчвам Ви този инструмент ако искате да използвате успешно все още забранената, меко казано уникална, музикална услуга за слушане на най-новите музикални хитове в света – Spotify, за целта вижте: Един истински музикален рай: безплатна музика без край със Spotify!

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

По-умни и по-богати от вчера само за 5 мин. на седмица
Инструменти и похвати за амбициозни експерти и предприемачи. Изпращан всяка седмица до 17 000+ човека
0 лв за сега. Може да бъде платен в бъдеще.
По-умни от вчера само за 5 мин. на седмица
Изпращан до 17 000+ човека
Идеи и похвати за амбициозни експерти и предприемачи.
0 лв за сега. Може да бъде платен в бъдеще.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
-50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко →
10
дни
10
часа
10
мин.
10
сек.
Най-желаният абонамент за Мастърхак с -50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко