Сърфирай анонимно в интернет! Виж как да го направиш безплатно със SecurityKiss

Този безплатен софтуер ни дава възможност да браузваме анонимно безплатно с до 300 мб дневен трафик!

Отдавна се каних да направя статия по темата, тъй като имам в архива доста запазени материали относно анонимното сърфиране в интернет и приложения, които ще ни помогнат да го правим.

Но признавам всички са някак си малко дългички и изискват различни, понякога не толкова лесни за нормалния потребител настройки.

Не че няма да има подобна статия на страниците на lifehack.bg, но до тогава искам да ви покажа един доста по опростен вариант на анонимно сърфиране в мрежата.

Днес случайно попаднах на програмата със звучното и приятно име SecurityKiss, която само с две кликвания ми помогна да браузвам от друг IP адрес, като така до известна степен /не изцяло разбира се/ съм прикрит!

След като лично изпробвах този софтуер, който работи на базата на VPN, мога да кажа, че е най-вече бърз и удобен.

И за разлика от други приложения от същия вид, тук НЕ се изисква да създавате профил и да влизате през него. А направо Ви предоставя достатъчните поне за мен 300 мб на ден безплатен анонимен трафик през него!

Друг път, когато съм пробвал подобни услуги честно казано доста бавно се отваряха повечето страници-връзката беше бавна. Но тук съм приятно изненадан от липсата на каквато и да е разлика след активиране на програмата.

Сайтовете си се зареждаха както обикновено, а видеото от youtube нямаше засечка.

И като казвам видео се сещам да ви предупредя, че ако ще гледате клипчета през нета и сте включили софтуера, дайте го на пауза или го изключете, защото доста бързо ще ви заминат безплатните мегабайти анонимен трафик/при мен набързо заминаха над 20мб като пуснах едно клипче/!

Препоръчвам ви да го ползвате само тогава, когато наистина искате да сте анонимни и не желаете да се вижда от къде влизате!

Този софтуер не попада сред най-добрите приложения за анонимно сърфиране незнайно защо според мен. Но е важно да отбележа, че той предлага повече от доста от топ безплатните услуги за анонимно сърфиране, които предлагат например 500мб безплатен анонимен трафик, НО за цял месец и куп други условия неприятни условия!

А тук да повторя, имаме 300мб трафик всеки ден!

Тоест чрез SecurityKiss само чрез две-три копченца можем да решим кога да сме анонимни и кога не. Това е, нищо повече и по сложно не се изисква от вас!

За SecurityKiss разработчиците му казват, че има за цел да достави анонимно сърфиране и онлайн сигурност за крайния потребител, както и да се използва за това да помогне за заобикаляне на ограниченията за специфично локализирани по местоположение сайтове.

По време на инсталиране на програмата ще се инсталира автоматично и виртуален мрежов адаптер, който незабавно ще се свърже към VPN/виртуална частна мрежа/, след като натиснете зеления бутон разположен долу в ляво на интерфейса на програмата!

В описанията на приложението е описано, че по подразбиране този безплатен софтуер за анонимно сърфиране осигурява IP от САЩ, макар че аз, когато го инсталирах и включих си взе IP от Германия.

И въпреки това може да промените параметрите за закачане на софтуера, така че той да се включва все едно сте от Великобритания например или от друга държава от списъка както се вижда на снимката от долу.

Ако искате да си запазите трафика и да го ползвате само тогава, когато ви се наложи, SecurityKiss може да бъде оставен на пауза и да бъде отново пуснат по всяко време от иконката стояща си тихо и кротко в системния трей.

Трябва да отбележа, че безплатната версия има някои ограничения: предоставя възможност да се вържем само към IP адреси от Великобритания, САЩ и Германия, докато платената версия има повече възможности, до 20 ГБ анонимен трафик и други, които няма да изброявам.

Малък, простичък тест на програмата…

Понякога се сещам за услугата Google Music, но все забравям, че за момента е достъпна само за Америка.

Сега с това приложение смених IP-то си с американско и се опитах да вляза в страницата на музикалната услуга на Google като този път ме пусна, което доказва, че тази „сигурна целувка“ върши някаква работа!

Разработчиците на това безплатно приложение споменават, че всяко изтеглено копие на SecurityKISS има различен двоичен код, което означава, че трябва да бъде изтеглено по отделно за всеки компютър.

Безплатната версия на програмата работи под операционните системи Windows XP, Windows Vista и Windows 7

Изтегли  SecurityKiss и сърфирай анонимно, когато си поискаш!

Препоръчвам Ви този инструмент ако искате да използвате успешно все още забранената, меко казано уникална, музикална услуга за слушане на най-новите музикални хитове в света – Spotify, за целта вижте: Един истински музикален рай: безплатна музика без край със Spotify!

Сподели 😍

19
Остави коментар

avatar
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Весоazwertlifehackerbg.comUsrkoko Recent comment authors
нови стари харесвани
azwert
Гост
azwert

На пауза е наред,а като го вкл- спира всичко,иначе дава,че е свързан

Usr
Гост
Usr

TOR web browser е също такова приложение .

koko
Гост
koko

Прекрасно, но няма и дума за сигурността – трябва да се знае, че ВСЯКА връзка през securitykiss е НЕСИГУРНА!!! Моля, направете достъпно обяснение за man-of-the-middle – това ще помогне на доста хора!!!

Pano
Гост
Pano

Пробвах програмата и работи, но забива от време на време, за малко, и после пак работи нормално. Хубавото е че се показват и рекламите така че може да направиш някой друг цент ;-). Мерси за споделянето Христо

Тодор Братанов Тодоров
Гост
Тодор Братанов Тодоров

Длъжен съм да ти се извиня.Всичко работи.Много извинявай пич.

Лина Борисова
Гост
Лина Борисова

Здравейте! Винаги много полезна информация,за което Ви благодаря! о почти Искам да попитам не живея в България ,а ми препоръчаха филма „Великолепния век“ имам огромното желание да го изгледам,но за съжаление е във V-Box7, който не се отваря в чужбина…мога ли с тази програмка да го гледам или е нужно нещо друго…аз съм лаик с компютрите,но мисля,че се справям сравнително добре…С нетърпение очаквам Вашият съвет или евентуално съдействие…Благодаря Ви предварително!
PS: ако може отговора Ви и на е-майл ще съм много благодарна…deteli_na@abv.bg

Тодор Братанов Тодоров
Гост
Тодор Братанов Тодоров

Остави телефон

Тодор Братанов Тодоров
Гост
Тодор Братанов Тодоров

.Sory мацка от къде да знам отговора на твоят въпрос

Borislav Gichev
Гост
Borislav Gichev

Ами става дума за прозорчето, което излиза долу вляво, в което пише ПРЕПОРЪЧАНО и съдържа линк към някоя от статиите Ви. Отскоро ми излиза, преди не съм го виждал, но може и да е моя грешката 🙂

Благодаря все пак!

Borislav Gichev
Гост
Borislav Gichev

Здравейте, г-н Стоянов, още веднъж много благодаря за Shopperpress темплейта и за всичката полезна информация на Вашия сайт – супер сте!
Направи ми впеатление новият Ви плъгин за „ПРЕПОРЪЧАНО“ много е елегантен.
Може ли да ми кажете как се казва?
може и на e-mail: gi4ev@abv.bg

Благодаря предварително!

Тодор Братанов Тодоров
Гост
Тодор Братанов Тодоров

По точно линка пренасочва към главната ти страница

Христо
Гост
Христо

Малко лаишки въпрос, но икогнито варианта на Google Chrome не прави ли точно това?

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top