Takeafile – споделяй големи файлове с неограничен размер, анонимно

Takeafile е безплатна услуга за споделяне на файлове с неограничен размер. Всякакъв вид файл с всякакъв размер може да бъде споделен с когото си поискате. Процеса на споделяне се осъществява само между подателя и получателя, като файловете се прехвърлят в реално време.


За да споделим файл не е нужно да имаме създаден някакъв безплатен, тестов или платен акаунт. Единственото за което трябва да внимаваме е да не затворим браузъра или раздела, в който е отворено приложението.  Ако случайно това се случи процесът на прехвърляне на файла прекъсва и трябва да започнем от начало. Споделянето на файлове е изключително лесно, всичко което трябва да направим е да отворим началната страница и да изберем файла, който искаме да споделим. Веднага след това ще се генерира URL адрес за споделяне. Можем да го изпратим на получателя или да използваме опцията за електронна поща.

sendfilefree

След като получателят отвори URL адреса, прехвърлянето ще започне. Бързината на теглене зависи от интернет връзката на изпращащия и получателя.

transfer

Ако трето лице отвори същия URL адрес, то също ще бъде в състояние да изтегли конкретния файл. Ако повече потребители се опитат да получат достъп до един и същи файл по едно и също време това ще се отрази на скоростта на трансфер.

Забележка: В момента сайта работи само с Firefox и Google Chrome.

→ Takeafile

Сподели 😍

3
Остави коментар

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Христо СтояновХристо от Лясковец ХристовЯна Recent comment authors
нови стари харесвани
Христо от Лясковец Христов
Гост
Христо от Лясковец Христов

Благодаря ти,Адаш. Дори го ползвах току що и го оцених с 10!

Христо
Admin
Христо

Супер Ице 😉

Яна
Гост
Яна

Супер, много полезно!

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top