ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Онлайн редактор за писане на научни текстове.

Запази за после

Резюме: ще ти разкажем за едно по-специално уеб приложение с чиято помощ ще можеш да създаваш доста по-лесно сложни научни текстове и дисертации.


С помощта на този инструмент специализираното ти съдържание ще бъде добре форматирано, подредено и лесно за създаване. Ще можеш и бързо да организираш всички материали, който се налага да използваш като източници.

Чрез вградения мениджър за бележки и справки, цялата ти работа ще е на един клик разстояние, компактно и удобно организирана.

Нека да го разгледаме детайлно!

Auratikum е създаден, за да помага за потребителите от първоначалната идея до финала на проекта. Безплатната му част позволява възможност за създаване на един проект с максимум 20 бележки и препратки безплатно.

Може да увеличиш лимита си, като го препоръчаш на приятели.

Бележка: Цената за лиценза за неограничено ползване е 6,99 EUR /месец. 

# Структура 

Auratikum се състои от три секции, свързани по между си – Проект, Бележки и Референции. Превключването между отделните секции става лесно, чрез панела за навигация.

# Проекти

Това е основната част или работното поле, където ще създаваш академичния си труд. Създавайки нов проект, системата ще поиска да се въведе заглавие и заедно с това да се избере и формата на съдържанието от следните възможности:

 • Paper
 • Article
 • Bachelorthesis
 • Dissertation
 • Book
 • Habilitation
 • Course
 • Presentation
 • Thesis Defense
 • Project Plan
 • Other

След избора ще се зареди полето на проекта, където можеш да започнеш да оформяш структурата на заданието – отделни глави, заглавия и подзаглавия.

Можеш лесно да разместваш чрез дърпане и пускане с мишката.

След като оформиш структурата, започни да създаваш своето съдържание.

Само избери бутона Write в горния десен ъгъл.

Екрана за писане съдържа текста, който пишеш в ляво, а в дясно са функциите за добавяне на бележки, референции и коментари.

# Бележките

В раздела за бележки можеш да създаваш до 20 безплатни бележки, към които да прикрепиш текст със заглавие. По-късно можеш да добавяш допълнителни маркери към тези бележки, както и да добавяш линкове към тях.

# Референции и източници

Раздела за референции представлява мениджър, в който съхраняваш всички референции и източници, които използваш. Те могат да се търсят онлайн и директно да се добавят към него. Ако вече имаш запазени на друго място е много лесно да се импортират тук.

Този редактор поддържа импорт от:

BibTeX, Citavi, CSL JSON, Endnote, Evernote, Mendeley, Zkn3 Zettelkasten и Zotero.

Наред с всички други функции на профила, има десетки опции за стилове в Настройки, между които можеш да избираш.

В заключение можем да кажем, че Auratikum е удобен и лесен за управление Уеб инструмент, който позволява лесна интеграция и автоматично запазване на работата ти в облака. Той ще ти спести притесненията относно формата и намирането на съдържание, така че да останеш фокусиран върху работата си!

Пробвай Auratikum >>

Присъедини се към клуб MasterHack и научи всичко необходимо от нашите практически ръководства по теми като маркетинг, онлайн бизнес, психология, Facebook реклама, продуктивност, мотивация и много други. Виж защо навсякъде ни дават за пример! Чети, прилагай и постигай повече. Влез в клуба ?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак