Внимание: Съвсем нов и още пресен-професионален Pinterest плъгин за WordPress

Едно безсрамно предложение от моя страна: Помогни на хората да те открият в Pinterest, директно от сайта ти чрез Pinterest wordpress plugin – безплатно!

Напоследък целта ми в lifehack.bg е да премахна всяко нещо, което е излишно, за да се опитам да ви предложа едно малко по-добро потребителско преживяване.

Премахнал съм дори задължителния за всеки блог плъгин за подобни статии след всеки пост. Е, какво пък: майната му на SEO оптимизацията, а и смятам, че така нещата стоят доста по-добре.

Та в този ред на мисли, ми е малко трудно да се сдържа и да не вградя добавката за WordPress, за която ще стане въпрос в тази статия.

Не за друго, но това в момента е най-обсъжданата социална мрежа в интернет и мястото, което носи нещо по-различно от проста комуникация между потребителите и.

Това е по-скоро уеб пространство, което носи вдъхновение, кътче, което носи красота /поне в повечето случаи/. Освен това е и доста пристрастяващо, предполагам вече сами се убедихте.

Ако пък все още не сте чули за новата мода в социалните мрежи и за първи път се сблъсквате с Pinterest, препоръчвам ви да хвърлите едно око и на статиите Pinterest: Всичко, което трябва да знаете за него, както и Брандирайте вашия Pinterest профил с един простичък, но доста ефектен трик.

Pinterest Pro за WordPress

Знаете ли, че Pinterest в световен мащаб изпраща повече трафик към сайтовете отколкото Google Plus, Linkedin и Youtube взети заедно ? /може да видите една статия по тази тема от този линк/

И въпреки че това все още не важи с особена сила за българското web пространство, убеден съм, че скоро тази ситуация ще се промени.

И за да сте от първите, и за да се утвърдите още в началото като солидни членове на Pinterest, което впоследствие да ви даде предимство във вашия онлайн бизнес и уеб сайт, никак не е лоша идеята да вградите бутони, които да спомогнат тази ваша цел.

Именно за това ще ви помогне и този официален премиум WordPress плъгин за Pinterest

Накратко казано Pinterest Pro за WordPress ще ви позволи наистина бързо и лесно да дадете шанс на вашите потребители да скочат директно върху дъските ви, чрез вграждането на пълна Pinterest поддръжка за вашия сайт с всички познати начини, които предлага социалката.

Възможности

 • Пълно персонализиране на опциите “Pin It” и “Follow Me” бутоните.
 • Поддържа всички размери на предлаганите от Pinterest бутони плюс брояч
 • Включва кратки кодове /shortcode/ за лесна интеграция, където си поискате
 • Включва бърз бутон в лентата за инструменти на редактора ви за статии за бързо вграждане на бутони, където си поискате в статията
 • Включва два вида добавки за страничната лента на сайта ви – widgets, които могат да бъдат използвани неограничен брой пъти в сайдбара или долната част на сайта ви /footer/, ако поддържа widgets, без да се занимавате нито ред с писане на код.
 • В архива, който ще изтеглите от lifehack.bg, се включва пълна документация и инструкции плюс примери за пълноценна работа с този WordPress плъгин за Pinterest.

Начини за вграждане

Както видяхте от възможностите, които изброих на този плъгин, ще можете да го вградите доста елементарно във вашия сайт.

Начините най-общо казано са 3: чрез двата widget-a за страничната лента на сайта ви и чрез бърз код, където си поискате в статията.

Тези три начина нaпълно ще обхванат нуждите ви от интеграция на Pinterest профила ви във вашия уеб сайт.

Като по този начин ще дадете възможност на читателите ви да споделят съдържание от вашия сайт, да ви докарват външни линкове и да ви следват във водещия до пристрастяване Pinterest

А всичко това знаете, че означава трафик – малък или голям……..

И на финала, преди да изтеглите плъгина, тук е мястото да спомена, че всички снимки в статията са от този сайт, което означава, че тази полезна добавка, която ще може да изтеглите безплатно – напълно функционира и работи.

Плъгинът може да изтеглите като натиснете бутона отдолу, а официалната страница може да посетите като използвате този линк!

изтегли си плъгина

Щях да забравя: не пропускайте да ме следвате и мен в това страхотно място наречено Pinterest! Обещавам ви, че има какво да видите по моите дъски. Може да го направите като натиснете ето този линк.

 •  
 •  
 •  
 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >