Супер онлайн услуга за резервни копия на вашите социални профили, WordPress и Gmail

 

Присъедини се към над 190 активни и интелигентни хора, споделящи знания и опит помежду си – влез в клуб MasterHack и постигай повече с нашата общност, ръководства и ресурси 🚀

Помислете само колко много важна информация имате в различните социални профили, които използвате със сигурност все по често напоследък.

Facebook, Twitter, Gmail, WordPress и т.н, все услуги, ставащи неизменна част от нашия онлайн социален живот. И поради тази причина оставяме доста важни данни в тях и ако се случи нещо може да изгубим доста!

Точно за да не става това BackupIFY ни предлага една страхотна услуга да запазим резервни копия или т.нар Backup на социалните си профили, мейл поща, документи, блогове и т.н

Тази уеб услуга съхранява всички ваши онлайн акаунти, така че ако една от тях внезапно блокира или си забравите името или паролата да сте подготвени!

Всички социални медии и услуги, които поддържа сайта!

с червено сме подчертали това, което ползвам аз и мога да кажа че съм доста доволен

Backupify
Това са поддържаниет услуги от сайта!

Backupify е изключително лесна за работа услуга, която автоматично, регулярно извършва запазване на данните ви от 10 онлайн социални медии и услуги, които поддържа.

Това, което трябва да направите е да се регистрирате, става изключително бързо, да дадете достъп на услугата до социалните ви профили или поща или което искате и можете веднага да направите резервно копие.

Не трябва да се притеснявате ако нещо се обърка с  вашият Gmail, Google Документите, или FriendFeed-а ви, тъй като вече ще ги имате на едно сигурно място и достъп до данните от тях когато си поискате. За сигурността на вашия блог базиран на WordPress, сайта предлага и готов плъгин, който да инсталирате и чрез него да прави копие на така важните ви публикации.

безплатния вариант на Backupify
Страхотен безплатен вариант на услугата!

Backupify се предлага в три варианта. Един безплатен, който ви дава цели 2ГБ пространство, което може би ще ви е достатъчно/ако се напълни просто заменете старите копия с новите/, както и още два платени плана, взависимост колко пространство ви е необходимо.Платените варианти изглеждат разумно имайки предвид факта че ще сме спокойни и ще се чувстваме конфортно разполагайки с копие на доста важна информация.

2
Остави коментар

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
adminПламен Хараламбиев Recent comment authors
нови стари
Пламен Хараламбиев
Гост
Пламен Хараламбиев

Добра услуга, даже още сега си правя регистрация.

admin
Гост
admin

Няма да сбъркаш Пламене 🙂 Радвам се че ти е харесала

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top