Най-добрият клуб за онлайн бизнес. Вече можеш да се включиш и ти. Направи го сега! UPDATED

В тази статия искам да Ви споделя за един страхотен онлайн курс, на който имах честа да присъствам, както и за едно страхотно партньорство, продължаващо и за напред за моя най-голяма радост. А, пропуснах и страхотната сделка, която ви предлагам…..

Става въпрос за изкарания от мен „Курс летящ старт в интернет маркетинга“ и за сътрудничеството ми с големият професионалист в провеждането на иновативните и бих казал супер резултатни онлайн обучения в тази област-Борил Богоев.

Когато написах статия за първата му инициатива в ролята си на партньор честно казано писах на сляпо, надявайки се наистина да партнирам на полезна и професионална услуга. Очакванията ми се потвърдиха и малко изненадващо, признавам, въпросния курс ги надмина.

С две думи добре че се включих и в самия курс, а не само в партньорската му програма, за да разбера за какво става въпрос и днес с тази статия вече мога да говоря не само като партньор на Webface, но и като клиент ползвал първият си по рода онлайн курс за дигитален маркетинг.

С хвалбите ще спра до тук, тъй като първо, че вече си мислите „тоя ще изкара някой лев и за това говори тия работи„, за което отчасти сте прави. Да надявам се с ваша помощ да изкарам някой лев и другото, е че колкото и да ви говоря и обяснявам колко е полезно, единствения начин да се уверите е като участвате и се регистрирате.

Точно затова ще стане въпрос и тук малко по късно, защото за тези от вас, които имат желание да си стоят вкъщи, удобно седнали на дивана или гърчещи се на стария си улющен стол плачещ за смяна както в моя случай и спокойно гледайки си видео обученията-за вас имам изненада.

И да, тя е по повод на промоционалната цена на този онлайн клуб, където всеки член със сигурност ще намери отговора на въпроса, който търси за онлайн бизнеса си като тази отстъпка държа да подчертая, че е специално за читателите на lifehack.bg-вие сте специални за мен и за вас цената е ниска, много ниска!

Но преди да говорим за пари искам да ви споделя с няколко думи каква точно е идеята на този клуб. Според създателя му Борил Богоев, а и според мен онлайн маркетингът не е нещо, което се случва и научава за няколко дена и с няколко видео клипа.

И изкарването на подобен курс лично от мен не ме е накарало да смятам, че вече знам всичко за онлайн бизнеса и съм готов да правя хилядарки, напротив!

И в този ред на мисли идеята на този онлайн клуб, е че маркетинга, особено онлайн маркетинга е нещо, което се развива всеки ден, динамичен процес, който продължава постоянно.

А какво по хубаво от това да си сред хора, които знаят най-новото и могат най-доброто, а и в този клуб ще го споделят със теб? За мен това е супер възможност и шанс да използвам най-добрите практики в онлайн бизнеса и онлайн маркетинга, за вас не знам!

Тук е и мястото да разгледаме възможностите, с които ще разполагат членовете на този клуб. Вижте ги, това е най-важната част от статията-вашите предимства, възможности и придобивки в Webface клуб:

1. Онлайн курсове. Всяка седмица ние публикуваме по един онлайн курс по актуална тема в областта на интернет маркетинга и репутацията. Членовете на Webface CLUB имат пълен достъп до всички курсове, без да се налага да заплащат отделно обявената за тях цена в нашия онлайн магазин.

2. Коучинг форум. Това е една много добра придобивка. Членовете на клуба могат да задават своите конкретни въпроси и членовете на нашия екип им отговарят и по този начин получавате постоянен достъп до източник на онлайн консултации, съвети и напътствия за провеждането на вашите онлайн маркетингови кампании и управлението на вашата репутация.

3. Отстъпка от 30% за всички Webface LIVE събития.

4. Безплатна оценка на тестовете ви издаване на сертификати от нашия Webface CERTIFICATION център.

5. Вътрешна информация. Членовете на Webface CLUB първи научават за нови продукти и услуги и имат възможност първи да ги тестват, да споделят мнението си и да помогнат за развитието и подобряването им.

6. Обучения при поискване. Ако публикуваните онлайн обучения не покриват всички теми, които интересуват членовете на клуба, те могат да изпратят запитвания за подготовка на обучения по теми, които са важни и интересни за тях. Тези обучения се разработват с предимство пред регулярните, предвидени в програмата.

Регистрирай се сега, Влез в клуба

Важно: Доколкото познавам Борил Богоев и както се уверих сам  в първия му курс това изобщо няма да е всичко, гарантирам ви. Той непрекъснато прави изненади за своите клиенти и в това лично съм се убедил. На това му се вика добавяне на стойност към услугата и той идеално знае как да го направи! Да не говорим и за безценната обратна връзка, която предоставя.

Как Webface CLUB може да ви бъде полезен?

Ако вие сте маркетингов специалист или собственик на бизнес и пред вас стои конкретна задача, например, как да изградите успешна Facebook страница, Webface CLUB може да ви помогне по следните начини:

1. На ваше разположение е подходящо онлайн обучение с подробни видеоуроци за това как да изградите своята успешна фейсбук страница.

2. Ако няма обучение по желаната от вас тема или специфичен въпрос, можете да направите заявка към нас и ние ще подготвим желаното от вас обучение под формата на видеоуроци и ще го предоставим на вас и на всички останали членове на клуба. Така си помагаме взаимно.

3. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете в специалната секция от коучинф форума на Webface CLUB, където ще ви отговорим бързо и подробно.

4. Можете да се включите в обучение на живо (Webface LIVE) по тема, свързана с вашия въпрос и проблем, където ще можете да получите отговори на въпросите си лице в лице и то с 30% отстъпка от нормалната цена.

Промо код LIFEHACKER

Също така, ако пред вас стои задачата да водите интернет маркетинговите дейности на своята фирма, онлайн магазин или блог или работите в компания, където отговаряте за тези дейности, Webface CLUB ще бъде безценен за вас ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ с актуалната си информация, адекватни обучения, коучинг форум и събития на живо.

Цената?

Webface CLUB е абонаментна услуга, която обикновено се заплаща на годишна база и таксата е 600 лв с ДДС.

Цели 40% отскъпка с нашия код, възползвай се, влез в клубаНО както ви казах и в началото специално за читателите на lifehack.bg има специална цена валидна до 30 септември 2011г и тя е забележете с огромните 40% отстъпка!!!

Тоест вместо 600лв годишното членство ще ви излезе нищо и никакви си 360лв срещу достъп до безценен ресурс на знания за онлайн бизнеса и то за цяла година!

Ако това не е оферта здраве му кажете. И ако още се чудите има и допълнителна изненада!

Освен членство, на тази минимална цена ако се регистрирате вие ще получите безплатно и онлайн курса „Летящ старт в интернет маркетинга“ , който е на стойност 480лв!!! Така че нека обобщим:

Кампанията от 1 до 30 септември 2011г и до тогава офертата е следната:

 • Webface CLUB (редовна цена: 600 лв с ДДС на година)
 • Летящ старт в Интернет маркетинга (редовна цена: 480 лв с ДДС)
 • ОБЩА СТОЙНОСТ: 1080 лв с ДДС

се предлагат на цена 360 лв с ДДС. Спестявате… само да сметна: 720лв. Тук нищо няма да кажа, преценете сами!

За да получите тази огромна отстъпка трябва само да въведете във формата за регистрация нашият промо код: LIFEHACKER,  който виждате на картинката отгоре, за да се възползвате от нея и да вземете целият този огромен инфо пакет само за 360лв! Официална информация за курса може да прочетете тук, като в края има бутон за регистрация!

Регистрирай се сега, Влез в клуба

 •  
 •  
 •  
 • “ТИ специално умееш ли това?”-(Обичаш ли да помагаш на хората, които имат ЖЕЛАНИЕ
  без опит?-независимо за какво)
  Благодаря ти Христо за откровението,защото ценя много такава ценностна система.
  Предложението си го направил много добре за времето което споделяш че си отделил
  и ако следваме гадните и неизбежни закони на „Мърфи“ би следвало да има още…?!?
  Времето тече,мотивацията се повдига,парите са на лице,кое ме препъва задействие?
  Като оптимист ще помисля,но още от сега знам че не е страха от провала защото
  няма да е за първи път.
  Поздрави!

  • Да обичам, но на хора, които не питат за всяко нещо и не ги мързи да проверят сами преди да поискат помощ, защото мнозинството хора искат помощ на готово. Прецени си и реши сам дали искаш за се пробваш, решението си е изцяло твое, никой не може да те накара на сила. И аз ти благодаря за откровените коментари 🙂

   Поздрави 🙂

 • Здравей Христо!
  Хубава възможност предлагаш, независимо от типичното Американско промотиране.
  Интересно ми е всичко това, но явно на мен ми куцат доста познания в нета тъй като
  преди време опитах една програма пак от Борил на която зациклих и просто се отказах.
  Той безпорно е много добър професионалист и се радвам че Ви съвпадат честотите на
  трептене.Изхождайки от думите на Едисон за откритите 10000 начина при които не светва крушката,мога да опитам отново,но ще трябва някой да ме държи за ръка както при прохождането на децата.ТИ специално умееш ли това?

  • Здравей Жоро и благодаря ти, че изрази мнението си!

   Относно промотирането и американския начин ще ти призная, че тази сутрин в 6 и 30 полу заспал направих статията за половин час без много да се замислям, а просто в главата ми изплуваха всички добри практики, които съм срещал за такова промотиране и ги приложих върху белия лист дето се вика. И да повечето са били американски и лично на мен този начин ми допада и мисля че се получи добре статията 🙂

   Не знам на какъв курс при Борил си бил, нито подробности. Това, което аз знам и за което мога да говоря, е че изкарах въпросния „Летящ старт в интернет маркетинга“ и мога да твърдя, че беше освен изключително практически насочен и адски удобен, защото аз съм от Русе и изобщо не ми се занимава да плащам за разни скъпи семинари и отделно 150лв за бензин.

   Така че от това, което съм видял аз на практика, не само като партньор,а и като пряк участник мога да твърдя, че наистина всичко е изпипано.

   Разбира се не е перфектно, но Борил постоянно изисква обратна връзка от нас курсистите и когато не му я даваме може да се сърдим само на себе си, че не е подобрил това, което не ни харесва.

   Мисля че няма да съжаляваш и ще посрещнеш подкрепа и доста интересни знания. Остава само да се запишеш, а и вече знаеш промо кода 🙂

   Само не те разбрах какво точно имаш предвид под „ТИ специално умееш ли това?“

   Благодаря ти още веднъж за мнението

   Поздрави
   Христо

 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >
   

  Останаха само няколко дни до края на най-голямото ни намаление - 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече →