ТОП 10 сайта за Безплатен, легален софтуер за Windows!

безплатен,софтуер,windows,сайтове

Има страшно много сайтове, в които е налично голямо количество програми за теглене, подредени по категории. Някои от тези сайтове предлагат софтуерът без пари, други пък са платени, но аз просто се ще се опитам да ви изброя някои от най-известните и тези, които са ми любими и харесвам най-много. Надявам се че списъкът по долу ще ви помогне да намерите софтуерът, който търсите и имате нужда. Всеки от изброените страници е огромен сайт и съдържа напълно използваема колекция от приложения, които можете да разгледате и да решите какво ви е необходимо да си изтеглите за вашите нужди…безплатно!

Вижте още и: НАЙ-ДОБРИЯ СОФТУЕР ЗА WINDOWS БЕЗПЛАТНО!


DOWNLOAD.com

download.comТова е много популярен сайт за даунлоуд на софтуер за windows  безплатно. Всеки последен ъпдейт на програмите от всеки тип са налични на този сайт.

Вие можете да изтеглите софтуерът за всяка версия на windows като XP,vista,7 и т.н. Списък от различни категории като сигурност, комуникация, браузъри и др са на разположение на сайта. Вие можете да поръчате и пълните версии на изтегления софтуер от този сайт. Друг вид приложения като мобилни или други видове също са налични на страницата.

Методът за сваляне на програми е много опростен и лесен!

BROTHERSOFT.com

BrothersoftBrothersoft е световно известен сайт за софтуер. На тази страница има колекция от повече от  2,000,000 програми.

Софтуерът е разделен по категории за по лесно търсене на необходимото. Също така поради огромния брой програми предлага и търсене по азбучен ред. Можете да намерите най-новите Игри, мобилен софтуер, програми за mac и приложения за различните версии на windows. От този сайт можете да изтеглите пълните версии на софтуера без да правите разходи.

SOFT32.com

Soft32Soft32 е сайт направен за window софтуер и за други операционни системи. Налични са програми за всички версии на windows.

Разделен е в колони от списъци с категории като аудио, бизнес, видео, сигурност, интернет и др. и също така дава възможност на потребителите за много лесно търсене за това от което се нуждаят, за да обезпечат софтуерно своя компютър безплатно.

В този сайт юзърите мога да си направят собствена регистрация , като така ще научават веднага за последните обновления на използваните от тях програми.

Тегленето на софтуер от този сайт е безплатно.

FILEHIPPO.com

filehippoТова е друг сайт за downlaod на софтуер за window за вашия десктоп или лаптоп.

Приложенията са подредени много добре в различни категории на началната страница като антивирус, аудио, видео, драйвери, инструменти за поддръжка на операционната система, защитни стени, браузъри, чат, мрежи, изображения и т.н като потребителя съвсем лесно стига до категорията от която се нуждае. На този сайт потребителите имат възможност да сканират своя лаптоп или десктоп преди да изтеглят софтуер. Последните версии на предлаганите на сайта приложения са налични във всеки един момент.

Това е една от страниците, които ми допадна най-много освен че е и безплатен.

TUCOWS.com

tucowsTucows е един от най-известните и добри сайтове за даунлоуд на софтуер без пари. На тази страница потребителите ще намерят програми от някои специални типове като speed up на системата и т.н. Програмите тук отново са подредени в категории като ще се уверите че са изключително много на брой като потребителя може лесно да намери това, което търси. Този сайт също предлага и услуги с домейни. От страницата също можете да си изтеглите мобилен софтуер за  mac и linux. Има и също класация топ 100 на програмите, разгледайте и нея!

TOPDOWNLOAD.net

topdownloadsТова е сайт само за windows софтуер. Налични са приложения за всяка версия на windows.

Списъкът с категории от софтуер е направен да ви улесни при търсенето на необходимата ви програма. На този уеб сайт може също да намерите и да изтеглите игри, тапети, скрийнсейвъри, теми, Boot Screens, Login Screens и др безплатни неща за разкрасяване и персонализиране на вашата операционна система.

Ъпдейти на предлагания софтуер можете да намерите по всяко време на сайта.

SOFTPEDIA.com

softpediaSoftpedia е един от най-добрите сайтове за теглене на софтуер, който няма да ви струва никакви пари.

Тази страница също така ви дава ежедневно новини от най-новото, което се случва в света на софтуера. Наличен е също и списък с категории като при конкурентите му. Можете също да изтеглите и приложения за мобилни устройства, mac, драйвери, linux, игри, софт за други преносими устройства и т.н.

Лесно ще намерите това, което ви е нужно на този сайт.

FILECLUSTER.com

fileclusterFilecluster е сред най-известните сайтове за теглене на софтуер за windows или друга операционна система.

На неговите страници може да намерите най-новите версии на ежедневно пускания там софтуер и при това да го вземете без пари. Направен е така че да можете лесно да намерите това, от което се нуждаете.

Отново тук можете да търсите приложения в списък от категории. Ще видите и колонка със класация на топ тегленията за деня!

ZDNET.com

zdnetZDNET e най-голямата уеб директория за софтуер в света. ZDNet софтуерната директория е най-доброто място и ресурс за технически софтуер.

От този сайт можете да намерите приложения за вашия телефон, windows, mac и т.н .Софтуерът е представен в списък от категории и потребителите лесно могат да намерят програмата от която се нуждаят.

На този сайт можете да намерите най-новите версии и ъпдейти на ежедневно пускания софтуер в света и да го вземете без никакви разходи, безплатно.

GEARDOWNLOAD.com

geardownloadGeardownlaod е още един сайт за downlaod на софтуерни продукти. Можете от него да теглите приложения от всякакъв тип и категория за вашия уиндоус.

Програмите са налични безплатно, има и списък с различни области като сигурност, комуникация, браузъри, и т.н Ежедневни ъпдейти на предлагания софтуер също можете да откриете на страниците на  Geardownlaod.

Вие имате ли любим сайт за безплатен софтуер, който ползвате? Моля споделете го в полето за коментарите, Благодарим Ви!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак