ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
morning coffee ,firefox

Подобрете сутрешната си рутина пред компютъра, браузвайте с удобния Morning Coffee [Firefox]

Запази за после

Повишете продуктивността си всяка сутрин пред компютъра с тази страхотна, простичка добавка за Firefox!

Може би, когато стартирате деня си пред компютъра всяка сутрин, вероятно имате набор от сайтове, които посещавате редовно – вашия мейл, календар и няколко други новинарски сайтове, плюс lifehack.bg разбира се, няма как да минете и без Facebook.

Всичко това може да се организира и да го направите още по-лесно за себе си чрез инсталирането на простичката, но удобна добавка за Firefox, наречена Morning Coffee.

Тя ще ви позволи да отворите един куп сайтове едновременно с натискането само на един едиствен бутон, след което за вас ще остане да преминете през всички, както си го правите редовно всяка сутрин, но вече доста по бързо и удобно.

Така, дори и да не ви е било достатъчно силно кафето, няма да забравите да проверите нито едно от любимите си неща в web, както и тези, с които си вършите работата.

След като изтеглите и инсталирате разширението, може да добавяте сайтове един по един или в комплект, като посочите в кои дни от седмицата трябва да бъдат отворени.

Може дори да избирате различни видове сайтове за понеделник и други за сряда петък например, а през почивните дни да решите да прочетете нещо различно.

Така ще имате още един начин да наблюдавате какво се случва в любимите ви места в интернет.

Избирате си сайтовете, ставате сутрин, натискате един единствен бутон, отивате да си правите кафе и хоп, всичко, което ви е интересно и всичко, което следите ще се отвори едновременно, докато още не ви е завряло кафето.

Остава само да го прелистите като интересен сутрешен вестник направен точно според вашите интереси.

И така, да обобщим – ставате сутрин, натискате чашата с кафе, която се намира горе в ляво на браузъра ви Firefox /вижте снимката най-отгоре/, правите си едно истинско кафе, връщате се и не ви остава нищо друго освен да си прочетете най-новото от любимите ви места.

Така ще си изградите една рутина, която ще ви спести още малко от ценното ви време като ви предостави точно сайтовете, които искате.

Разбира се бихте могли да си направите отделни папки в лентата с отметки в браузъра, но чрез този метод няма да получите тази бързина, удобство и простота.

Morning Coffee е нъпълно безплатен и работи без проблем под Windows/Mac/Linux.

Полезно: въпреки че от край време съм голям фен на Firefox, от известно време ме вбесява, влудява и ми създава още куп други подобни прекрасни емоции, точно когато работя над нещо важно. Всички предполагам знаете защо: заради крашването на видео плъгина разбира се. Но от скоро съм с една много интересна версия на Firefox, наречена Pale Moon, която смея да твърдя, че ми създава изключително по-малко проблеми от стандартната инсталация. Така че добър съвет е преди да инсталирате тази удобна добавка Morning Coffee, за която говорихме да си махнете стандартната версия на Mozilla и да си сложите тази на Pale Moon. Може да си я изтеглите от този адрес!

Инсталирайте Morning Coffee от този линк.

P.S. И не забравяйте да вкарате lifehack.bg да ви се отваря във всички дни през Morning Coffee, защото със сигурност следват още много, особено интересни статии…

Вижте още и: 17 съвета, чрез които ще удвоите вашата продуктивност за 14 дни [Робин Шарма]

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

По-умни и по-богати от вчера само за 5 мин. на седмица
Инструменти и похвати за амбициозни експерти и предприемачи. Изпращан всяка седмица до 17 000+ човека
0 лв за сега. Може да бъде платен в бъдеще.
По-умни от вчера само за 5 мин. на седмица
Изпращан до 17 000+ човека
Идеи и похвати за амбициозни експерти и предприемачи.
0 лв за сега. Може да бъде платен в бъдеще.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
-50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко →
10
дни
10
часа
10
мин.
10
сек.
Най-желаният абонамент за Мастърхак с -50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко