Photoskop: интерактивно обучение за фотография

фотографи

Много начинаещи фотографи смятат, че наличието на добър фотоапарат е основното условие за получаването на страхотни снимки.

Но когато професионалната техника попадне в неопитни ръце, се оказва, че това не е достатъчно. За да правите професионални снимки трябва да се научите да боравите с основните компоненти на всеки добър фотоапарат.

Това вече не е сложно, особено при наличието на услуги като тази!

image1На помощ идва приложението Photoskop, с помощта на което ще можете бързо и лесно да научите как точно да използвате своя фотоапарат. Основната особеност тук се крие в това, че то съдържа интерактивни примери и упражнения, помагащи на практика да приложите научената информация в реално време.

Курсът е разделен на няколко части. Те могат да се гледат една след друга или да изберете тази, която ви интересува и да започнете от нея.

фотографиВ уроците се разглеждат такива разпространени сюжети като например студийна, пейзажна, предметна фотография. Дават се съвети за това как да настроим камерата си във всяка една ситуация. Можем самостоятелно да променяме интерактивните настройки на апарата и моментално да виждаме влиянието им върху снимката.

photoАко можем да го наречем недостатък на приложението е, че материалът е представен само на английски език. Уроците обаче са ясни, без да са нужни сериозни допълнителни обяснения. Пробвайте, полезно е!

Photoskop →

Виж още:

  1. 100+ от най-полезните сайтове с уроци и безплатни ресурси за фотография
  2. 5 начина да снимаш с телефона си като абсолютен професионалист!
  3. 8 фотографски трика за 90 секунди!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: