Как бързо и лесно да Отслабнете след празниците…Виртуално

празници,отслабване

Проблемът с наднорменото тегло е доста голям и засяга всички развити страни. Повече от половината възрастно население на Европейския съюз е с диагноза затлъстяване, а според мен и нашата ситуация не е особено добра, даже напротив. А и като имаме предвид изминалите, най-угоителни празници в годината-Коледа и Нова година, със сигурност сме качили по някое и друго килце/поне аз съм качил 2/

В крайна сметка тази статия изобщо не цели да се бори с този проблем/поне не реално/. Единствената цел тук е да се позабавлявате 10-15 мин и толкова. След това време и без това ще ви омръзне. А и без друго нета се напълни със статии на тема “Как да влезем във форма след празниците”

Така че ако Ви е тъжно да гледате себе си в огледалото и всеки път внимателно да избирате ъгъла на фотоапарата, когато се снимате, за да изглеждате умопомрачително във Facebook страницата си, и да не ви се видят големите, червени бузки, не се притеснявайте-има и виртуално биле за това.

2 добри сайта за виртуално отслабване

Вече има много бърз и лесен начин да решите проблемите си-разбира се само виртуално! Въпросният сайт-инструмент се казва Slimpic.com Тази услуга ще ви помогне да настроите снимките, на които сте вие, колко слаб/а да изглеждате точно както бихте искали-в три лесни стъпки.

Slim people in your pictures - slimpic.com

Първата стъпка е да качите ваша снимка. Можете да го направите както от личния си компютър, или да изберете снимка от някой от албумите ви във Facebook/и да се изгаврите с някой/я по суетен приятел, правейки го 100 кила/

Втората стъпка, след като качите снимката е да изберете областта, която искате да промените. Става супер лесно и интуитивно.

И накрая, в третата стъпка остана само да настроите до колко килограма искате да свалите или да сложите върху човека на снимката и Готово! Полученият резултат можете да го изтеглите на компютъра си, да го изпратите директно във Facebook или да го споделите с приятели и да се посмеете заедно.

Следващият инструмент, вършещ почти същата работа като предния на мен лично ми допадна малко повече. Някак си наистина дава по добри резултати и прави виртуалното отслабване и надебеляване,  доста по реално.

WeightMirror - Weight loss simulation and makeover tool

Услугата WeightMirror работи почти на същия принцип-качвате снимка, посочвате лицето, избирате колко килограма да качите или свалите от човека на снимката и получавате резултата. Въпреки това алгоритмите за обработка, които се прилагат към тази услуга, както казах се различават до известна степен с предната, така че с тази услуга може да очаквате по реални резултати, но може би зависи и от снимката коя програма да предпочетете.

Тук крайният резултат пък е направен малко по-криво от предходния сайт. Но можете да споделите крайният резултат като пратите снимката по-мейл, или както направих аз-правите каквото правите и получената накрая снимка си я запазвате като дадете дясно копче в браузара си и изберете да съхраните снимката без да се занимавате с пращания по мейл и други такива глупости!

Въпреки че тези два сайта са повече за забавление, тяхното използване може и да ви донесе реално положително въздействие върху тялото ви и да ви мотивира, тъй като можете да се видите как ще изглеждате ако сте по слаб, или по дебел. Така може и да получите мощен допълнителен стимул , от който се нуждаете, за да се напънете и да постигнете така желаното напълняване или отслабване и може би ще ви мотивира да продължите с диетата, която сте започнали.

И накрая искам да ви кажа нещо много важно. Ще го направя чрез снимка, защото с думи ми е малко трудно, а и не вярвам да ви се четат глупостите ми. Колкото и да сте пълнички или слабички запомнете това:

Вие сте много по-важни от тези числа
Вие сте много по-важни от тези числа

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: