Отпиши се от досадните мейл бюлетини, които получаваш в пощата си само с 1 клик [Chrome]

google chrome

Дразни ли те мейл бюлетина на lifehack.bg?

[sws_divider_line]

Unsubscribe.com добавя бутон за отписване/Unsubscribe/ в най-популярните мейл клиенти-Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook-вече абсолютно безплатен!

Ако си се абонирал за lifehack.bg само заради безплатната книга и за нищо повече, си добре дошъл да се отпишеш бързо и лесно чрез това абсолютно безплатно уеб приложение.

Останалите от вас, които с времето са се абонирали, за да получават най-новото от най-различни сайтове, но искат да поизчистят малко пощата си това е един много удобен инструмент.

Ако мейла ви непрекъснато се пълни с всевъзможни статии от сайтове, които вече не харесвате и изобщо не чететеUnsubscribe.com е точно за вас.

Идеята на този инструмент и според мисията на създателите му е да си възвърнете вашата онлайн идентичност и контрола над вашите социални профили и електронна поща!

Социалните медии и нашият мейл в момента играят ключова роля в онлайн комуникацията, която осъществяваме всеки божи ден и неизменно ни е необходим контрол.

Този мощен софтуер позволява да контролирате мейл абонаментите си, а чрез инструмента си за мониторинг може да следите каква информация приложенията които ползвате събират за вас.

Това приложение ще ви позволи да прекъснете в пощата си и в социалните си профили нежеланите връзки само с натискането на един бутон!

Възможностите му накратко:

  • Ще ви даде информация за несигурните приложения от Facebook, Twitter и LinkedIn, тези на които не може да се има доверие, но вие използвате, като чрез него ще можете да се отпишете от тях, както и да премахнете тези, които вече не ползвате
  • Ще разберете кои приложения от Facebook, Twitter и LinkedIn имат достъп до вашата лична информация-т.нар. 3rd parties
  • Ще ви даде възможност само чрез един клик да се отпишете от досадните мейл бюлетини, които получавате на пощата си ежедневно и които ви вбесяват

С тази статия осъзнавам, че тези от вас, които до момента сте се абонирали за нашия RSS бюлетин по пощата може да станете доста по-малко :). Но мисля да рискувам, защото вие заслужавате най-доброто и полезно от интернет пространството!

Е нищо, какво да се прави, вината за това ще си бъде изцяло и само наша! Ако вече получавате най-новото от този сайт по пощата и сте решили че не искате да ви досаждаме повече, с услугата, която ви представям в тази статия ще можете да се отпишете само с един клик.

Не забравяйте, че освен отписването от RSS емисии вие ще можете да направите доста подробен мониторинг на всички приложения, които ползвате във вашия Facebook, Twitter и LinkedIn, като след това ще може да решите от кое да се откажете и да го премахнете от профилите си в социалките/вижте снимката отдолу/.

google chrome

Искрено се надяваме да не използвате този инструмент срещу нашия бюлетин и все пак ако имаме късмета да него правите имайте предвид, че това важи и за всяка друга RSS емисия, която не желаете да ви задръства пощата с досадни мейли и безинтересни за вас статии. Вижте по-долу за какво говоря:

Въпреки че винаги можете да отидете от време на време в пощата си и да направите една чистка на сайтовете, за които сте се абонирали, това, поне за мен, си е доста досадна и времеемка работа.

Да ви се пълни пощата със скучни новинарски бюлетини, които така и така не четете, хич не е приятен и забавен процес.

Безплатната услуга от сайта Unsubscribe.com добавя простичък бутон във вашия мейл клиент, от който бързо и лесно можете да се отпишете от всеки RSS бюлетин, за който сте се абонирали, но вече не желаете да ви пълни мейла.

Unsubscribe.com поддържа множество мейл клиенти и то най-популярните като Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook и др.

За да го използвате трябва да се регистрирате за няколко секунди, като при регистрацията си избирате мейл клиента, който използвате и след това ви остава само да изтеглите плъгин за вашия мейл клиент, или разширение за браузъра ако той е Chrome, Firefox или Safari и ще видите добавен удобен бутон с наименование “Unsubscribe” в самата ви поща.

Unsubscribe_download

Това може и да изглежда излишно на някои от вас, но безспорно е по-бързо и много по удобно-просто натискате бутона вместо да търсите линка за отписване в и без това пълната ви с глупости поща и да кликате на линк за потвърждение и други такива досадни операции.

Отписването става наистина много много бързо и лесно!

Забележка: Не знам защо, но при мен когато пощата ми в Gmail е на български език, бутонът не ми се появи. Когато я обърнах отново на английски всичко беше наред. Може това да е само при мен, имайте го предвид ако решите да използвате услугата на gmail базирана поща!

Този бутон със сигурност спестява доста време, а и хич не изисква замисляне!

И от друга страна супер лесното отписване от абонамент за някой сайт никак не е приятно за хора като мен и за бюлетина на lifehack.bg, досещате се защо, но пък това си е проблем на хората, които имат сайтове или блогове.

въпросният бутон за отписване от RSS

Ако не са ви интересни просто натискате “Unsubscribe” и вече няма да получавате неща, които не ви вълнуват, включително и от нас!

Но ако пък този скромен сайт е от малкото, на които се спирате за повече от няколко секунди, можете да се абонирате за нашия безплатен RSS бюлетин и да получавате най-новото от lifehack.bg директно на пощата си. Можете да го направите малко по надолу в края на стаията!

Не забравяйте че вече само с едно натискане на простичък бутон можете  бързо и без никакви усилия да се отпишете ако решите, че повече не сме ви интересни или пък вече сте се абонирали, но не желаете повече да ви досаждаме!

Инсатлирай добавката на услугата за браузъра Chrome от тук

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА