Gyazo – безплатно облачно приложение за създаване и споделяне на скрийншоти

  • 12
  •  
  •  

Запази за по-късно

Единственото, което трябва да направите след като го инсталирате е да маркирате областта, която желаете снимате. Ще чуете щракане, като от затвор на фотоапарат. След това снимката ще се отвори в нов прозорец на браузъра по подразбиране.

В горната част на панела ще може да изберете няколко опции: да споделите линка автоматично в Twitter, Facebook, да го изпратите по имейл или да принтирате.

Изображение: скриншот с сайта gyazo.com

Може да копирате директен линк (след това може да го поставите в блога си), HTML или просто да свалите изображението на компютъра си.

Ако искате да покажете някакво действие, анимация на сайта, отворете Gyazo gif.

Нещата се случват по същия начин, както при изображенията – маркирате необходимата област и кликате. Всички действия се записват и качват на сървъра. След това автоматично файла се отваря в нов прозорец на браузъра.

Всички съхранени изображения автоматично се подреждат в раздел “галерия”. Можете да откриете файловете по име на файла, уеб адрес или дата.

Приложението има и платена версия – 4,99 $ месечно.

Тя предлага още сканиране и разпознаване на текст, добавяне на текст към скриншота, стрелки, рисунки, създаване на едноминутна анимация. Но като цяло безплатните функции на приложението ще са ви напълно достатъчни, за работа.  Линк →


  • 12
  •  
  •  
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Кликни тук и изтегли най-новата ни е-книга