13 + 1 супер дупер професионални WordPress плъгини – БЕЗПЛАТНО + Супер Бонус!

плъгини,wordpress
Запази за после

От доста отдавна се каня да направя статия с едни от най-добрите, професионални, платени плъгини за wordpress, на които съм попадал и ето, че тя вече е факт.

В този пост съм ви събрал страхотна колекция от високо качествени инструменти,  които да подобрят вашия блог, да го направят по-атрактивен, а доста от тях и по-печеливш да се надяваме.

Почти всички wordpress плъгини в тази статия се предлагат срещу пари, но тук ще можете да ги изтеглите абсолютно безплатно.

Важно е да се знае, че преди да кача всеки от тях, първо съм ги пробвал на тестовия ми wordpress и всички работят. Надявам се че статията ще ви хареса и най-вече ще се радвам ако наистина ви е полезна.

Да започваме…

0. Social Traffic Pop за WordPress

[sws_divider_line]

wp-590

Social Traffic Pop за платформата WordPress е един плъгин, който много хора искат да вградят в своите блогове, за да привличат повече фенове в социалните си профили.

Той съчетава в себе си бутоните на четирите най-мощни социални мрежи, което го превръща в страхотен инструмент за онлайн соц маркетинг.

И така, за да имате в сайта си изкачащ прозорец, който да съдържа бутоните на Google, Facebook, Twitter, и LinkedIn, които да ви водят все повече фенове, то това е точно за вас!

Домашна страница | Демо | Изтегли

1. UberMenu 2.2 – WordPress Mega Menu Plugin

[sws_divider_line]

ruR9J

UberMenu е удобен за използване, изключително адаптивен към новия wordpress плъгин за създаване на мега менюта.

Работи директно в комбина с новата система за управление на менюта в wordpress, което го прави лесен за работа, но и мощен за създаването на силно персонализирани мега менюта във вашия сайт.

Притежава лесно редактиране на цветовете и шрифтовете от контролния му панел, както и възможност за използване на ваши собствени CSS стилове.

Може да създавате вертикални или хоризонтални менюта, както и да избирате ефектите като преминете през менюто с мишката.

Имате възможност да добавяте изображения към менюто, с което още по добре да обозначите съответната категория, както и описание към нея.

Съдържа и още доста функции и възможности, но тях ще ви оставя сами да ги откриете.

За повече инфо посетете домашната страница на плъгина от тук!

Изтегли безплатно UberMenu

2. BackupBuddy for WordPress v 3 Updated

[sws_divider_line]

backupbuddy

BackupBuddy e може би най-доброто решение за архивиране, бакъп и възтановяване на вашия wordpress блог.

Чрез него правейки периодични резервни копия на съдържанието на сайта си и базата с данни, впоследствие ако се прецака нещо ще можете лесно да го възтановите, дори ако решите само да преминете на друг сървър!

Независимо дали сте краен потребител или разработчик, тази приставка със сигурност ще ви донесе спокойствие и допълнителна сигурност в случай на загуба на данни.

Ползвал съм го и ви го препоръчвам особено за бакъп на базата с данни!

Домашна страница | Изтегли безплатно BackupBuddy

3. WordPress eStore

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

WordPress eStore е професионален плъгин, който ще ви свърши чудесна работа ако продавате или бихте искали да продавате цифрово съдържание във вашия сайт базиран на wordpress, като в същото време  ще запазите сигурността на достъпа до вашите цифрови продукти.

Ако сте били разочаровани от други плъгини за цифрова търговия, този със сигурност ще се отличи с надеждно обслужване на вашия е-магазин и клиенти.

Сега чрез тази добавка за wordpress няма да се налага да плащате на трети страни такси и комисионни за продажба на вашите книги, песни, изображения и всичко цифрово, което искате да предложите на онлайн пазара, а ще правите това сами.

С две думи WordPress eStore ще ви позволи да предложите на своите читатели например вашата най-нова електронна книга за продажба като целия процес на продажба ще бъде автоматизиран.

Когато казвам напълно автоматизиран имам предвид, че веднъж настроен целия процес-от закупуването, плащането и доставката на цифровия продукт, всичко ще се прави от плъгина, като оригиналния линк на продукта ви ще е напълно защитен и невидим!

Плъгина е лично ползван и тестван от мен и работи перфектно! Подробни видеоклипове с обяснения за настройването на плъгина вижте от този линк

Изтегли безплатно eStore

4. Facebook iFrame

[sws_divider_line]

Facebook iFrame

Без съмнение вече сте чули за последните промени във Facebook и за използването на вложени I-Frame-ове вместо стария  FBML. Facebook iFrame Made EZ е съвсем нов wordpress инструмент, който ще ви позволи да се възползвате от новите технологии във facebook свързани с вградените рамки, без да е необходимо да имате задълбочени технически познания.

Сега чрез този плъгин ще можете бързо да създадете facebook iframe базирана фен страница използвайки wordpress. Това не е типичния плъгин, който да инсталирате бързо и лесно на вашата любима платформа за блогове.

Тук се изискват малко повече умения и знания, но резултата си струва-ефектна Фейсбук заглавна фен страница, управляване чрез лесния за използване wordpress.

За повече информация вижте и тази страница в youtube, където ще може да намерите клипчета с уроци за принципа на инсталация! В архива има кратко ръководство за инсталация на английски.

Изтегли безплатно iFrame Made EZ

5. iLikeViral 1.0.4

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

Този платен плъгин има голяма вероятност да увеличи броя на феновете ви във Facebook и от там да нарастне трафика ви по т.нар. вирален начин.

В него можете да избирате дали посетителитe на сайта ви да споделят или просто да го харесват, тоест ще избирате между бутона share или like.

Можете също така да контролирате как да бъде затворен изкачащия прозорец-дали с бутон “затвори” или на определен интервал от време.

Естествено ще можете да редактирате и текста, който да се изписва в прозорчето, както и цвета на кутийката като имате избор от 3 варианта/естествено можете и напълно да го промените ако бръкнете във файловете на плъгина/.

Също така за ваше удобство, а и да не се натрапвате постоянно на посетителите си може да решите колко пъти подред да се показва изкачащия прозорец на всеки отделен потребител/работи с бисквитки/.

Мисля че това е един добър вариант да увеличите феновете и трафика си, но не прекалявайте и не ставайте досадни, защото ще се получи обратния ефект.

Изтегли iLikeViral

6. XenForo 1.0.1 Full & XenForo WordPress Plugin & XenPress Theme

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

Страхотна система за изграждане на форум в wordpress с специално разработена тема към пакета с изключително много възможности! За повече информация посетете официалния сайт: https://xenforo.com/

Изтегли безплатно пакета на XenForo

7. Cart66 Professional v 1.0.7

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

Cart66 е професионален платен плъгин за wordpress, чрез който лесно ще превърнете всеки wordpress базиран сайт, независимо от темата, която използвате в напълно функционираща система за електронна търговия.

Най-добрите сайтове за е-търговия използващи за платформа wordpress са интегрирали плъгина Cart66, с който продават спортни стоки, платено членство, електроника, цифрови продукти, услуги и каквото изобщо се сетите.

Cart66 е буквално натъпкан с функции, предоставящи мощни опции при организирането на вашата онлайн търговия, като същевременно запазва гъвкавостта на дизайна на вашия сайт.

Въпреки мощта на Cart66, той ще ви остави свободни да проектирате своя онлайн магазин както пожелаете.

Някои от удобствата, които ще ви предостави Cart66 са: продаване на цифрови и физически продукти и услуги, промоции, опции за доставка, отделни опции за различните продукти, периодични плащания и абонаменти, бърза интеграция с wordpress, интегриране на форми за контакт Gravity/като тази в сайдбара в нашия сайт/, отчети за продажбите, офлайн плащания, paypal плащане и още много други. За повече инфо вижте официалният сайт cart66.com и особено цената му ако решите да си го купите 🙂

Изтегли безплатно Cart66

8. WP Touch Pro

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

Доста известен, професионален плъгин за wordpress. Чрез него ще създадете впечатляващи мобилна и  iPad версия на сайта си с WPtouch Pro. Лесен за инсталиране, богата гама от теми за  iPhone, iPad, Android, Blackberry, Palm OS и Samsung телефони.

Това е плъгин за wordpress, който добавя мощни и лесни за използване функции към вашия сайт, за да се визуализира идеално на по новите мобилни устройства. Идеален е за създаване на оптимизирани, мобилни версии на сайтове. За повече инфо влезте тук!

Изтегли безплатно WPtouch Pro

9. DDSliderWP – 11 Transitions – Slide Manager Panel

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

DDSlider е изключително ефектно слайдшоу за вашия wordpress сайт,  jQuery плъгин с вграден администраторски панел и управление на слайдовете.

Някои от удобствата му са: слайд мениджър при който може да създавате слайдове с текст и картинки или само с изображения, лесен за използване потребителски интерфейс, над 11 различни прехода между слайдовете,  TimThumb интеграция, включен избор на цветове.

Лично аз съм го ползвал и съм много доволен от този плъгин и точно затова той намира място в тази статия.

Изтегли безплатно DDSlider

10. SEO Pressor wp plugin

[sws_divider_line]

main-video-1-default-splash

От СЕО оптимизация не разбирам и затова доста често ползвам плъгини за тази цел. За този плъгин казват, че е страшно ефективен, доказан и тестван и работещ без проблеми на wordpress сайтове.

Въпреки че се говори как за да сме първи в google трябва да си наемем скъпи специалисти, не рядко същите тези специалисти ползват автоматизирани подобни добавки, чрез които да си улеснят процеса на работа.

Този инструмент ще ви улесни в задачите ви по SEO оптимизацията на сайта ви чрез автоматизираните процеси заложени в него.

ОТ там от където го взех думите за него бяха страшно добри, но вкрайна сметка вие сами ще си решите дали ви върши работа. За повече инфо вижте домашната му страница.

Подходящ е най-вече за англоезични сайтове!

Изтегли безплатно Seo Pressor

11. Simple: Press – WordPress  плъгин за интеграция на форум

[sws_divider_line]

front-page-sp

Simple Press – WordPress Forum Plugin е безплатен, богат на функции, напълно интегрируем и пълнофункционален форум за wordpress сайтове.

Включва също и възможност за лични съобщения, връзка на постовете от сайта ви с теми от форума, шаблони на външния вид, богата езикова подръжка.

Мисля че използва малко повече ресурси от уеб хостинга ви така че внимавайте с това ако решите да го използвате. Вижте демото от тук и за повече инфо домашната му страница!

Можеш да изтеглиш плъгина от този линк!

12.Popup Domination 3, версия 2012г – работещ на WP 3.4

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

Най-добрия маркетинг плъгин за wordpress на всички времена-сега БЕЗПЛАТНО!

Всички знаем, че мейл маркетинга е един от най-важните аспекти на всеки интернет бизнес, какъвто и да е той.

Успешните предприемачи в интернет правят пари от насърчаване на посетителите си да се абонират за най-новото от техния сайт, след което им продават своите услуги и продукти.

Този плъгин има за цел бързо да ускори успеха на вашата мейл кампания и да увеличи броя на регистрираните потребители получаващия вашия мейл бюлетин.

С PopUp Domination вече не е необходимо да чакате месеци, докато натрупате солиден списък с абонати използвайки традиционните методи, когато можете да взривите броя им по един страхотен начин.

Това без съмнение е един от най-успешните плъгини правени някога за wordpress. Както вече може би сте забелязали аз също го използвам приканвайки ви да се абонирате за нашия мейл бюлетин, получавайки безплатна книга.

Всичко, което и вие трябва да направите, за да се възползвате от супер ненормално добрия плъгин PopUp Domination е да го изтеглите, да го инсталирате, да попълните съдържанието, което искате да изкача в сайта ви, подканвайки посетителите ви да се абонират и готово.

Може да избирате между няколко доста красиви теми и да редактирате почти всичко в дизайна. Горещо ви препоръчвам този wordpress плъгин: благодарение на него и безплатната книга, която направихме за вас ние вече имаме почти 1000 абоната, получаващи редовно нашите последни статии.

Теглете и допълнете бизнес концепцията на вашия блог с този наистина добър инструмент, който е платен, но от тук може да го изтеглите абсолютно безплатно безплатно!

Официална страница на плъгина.

Кода, който трябва да въведете в полето, за да активирате плъгина се намира в архива, който ще изтеглите в текстовия файл с име pass – тествал съм го и работи, както се вижда от снимката по-горе.

В архива също се съдържат и още доста шаблони, чрез които да промените външния вид на изкачащия прозорец!

Изтегли безплатно PopUp Domination 3

13. MarketPress – WordPress eCommerce Plugins

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

MarketPress е още един страхотен плъгин за продажба на вашите стоки и услуги през wordpress базирания ви сайт, който ще ви свърши чудесна работа, стига да имате какво да предлагате.

Естествено да намерите нещо, което да продавате и да изкарвате пари от него е най-трудната част, но ако вече сте минали през този процес този, плъгина MarketPress ще свърши останалото.

Работи без проблем с най-новата версия на wordpress и целия процес разбира се е автоматизиран след първоначална настройка от ваша страна.

MP-Single-Product

Някои от функциите му са: добавяне на малки снимки за продукта придружени с лайтбокс ефект, добавяне на временни цени за продажба, проследяване на наличността, управленеи на поръчките, поддържане на варианти за отстъпка, работи в рамките на вашия сайт, клиента може да поръча без да е потребител на сайта, проследяване на статуса на поръчката.

Разработчиците на този плъгин казват за него че притежава повече качествени характеристики от всеки друг плъгин за онлайн търговия базирана на wordpress! Можете да видите демо-то на плъгина и домашната му страница от този линк!

Изтегли безплатно MarketPress

Обещания супер, безплатен бонус от нас за wordpress…

[sws_divider_line]

И накрая за финал въпреки, че в този пост ви предоставихме почти само платени плъгини за wordpress безплатно, с които можете да разполагате без да давате нито лев искам да ви подаря и още нещо, нещо скъпо:

Една страхотна платена, професионална тема за wordpress, подходяща както за супер красиво портфолио на вашия бизнес или работа, така и за един меко казано страхотен блог.

Дизайна, огромните възможностите на тази тема, както и вградените shortcode-ве ми допадат изключително много и ми се прииска да ви я подаря!

Направо бих си направил сайт само заради тази тема, страхотна е. Ето я и нея:

OverALL Premium WordPress Blog & Portfolio Theme-Updated

OverALL Premium WordPress Blog & Portfolio

Изтегли безплатно

Ако Ви е харесала статията и сметнете, че е полезна, ще съм Ви  благодарен да я подкрепите като я споделите във вашите социални мрежи или като натиснете бутончето “Like” за Facebook.

Не забравяйте и да се абонирате за нашия бюлетин по мейл отдолу под статията и да вземете страхотния безплатен подарък от нас!

Забележка: Платените софтуерни продукти в този сайт, които са предоставени безплатно, са за НЕ-комерсиална употреба. Не носим отговорност ако нещо се прецака или не работи, както и за поддръжката и инсталацията им. Не отговарям и на поръчки от сорта “може ли да качите еди кой си плъгин или еди коя си тема”-не, не мога!

В настоящите файлове няма вируси, тествани са и работят. За да сте сигурни в платените продукти в тази статия и ако ще ги използвате комерсиално, горещо ви препоръчваме да  посетите официалните им сайтове от линковете, които съм ви предоставил и си ги закупете!

А кои са вашите любими wordpress плъгини? Моля споделете ги в коментарите. Блаогдаря

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак