Безобразно добри, професионални WordPress ресурси безплатно-специален поздрав за създателите на АСТА

wordpress

16. Cross Apple – Clean Business WordPress Theme

wordpress

Cross Apple е доста мощна wordpress тема, която е подходяща както за такива потребители като мен, които не разбират от код, така и за напреднали програмисти.

Тя ще ви помогне да изградите вашия сайт много лесно и с минимални усилия, а да не говорим за приятния и, даже по-скоро красив и атрактивен външен вид.

Част от опциите и тук са написани накратко в снимката отгоре, но в допълнение мога да кажа, че ще ви предложи ефектен слайдер и четири различни разновидности на заглавна страница, от които да избирате най-подходящата за вас.

В българското интернет пространство много рядко съм срещал някой блогър да използва подобни атрактивни шаблони /аман от изчистени и минималистични неща/ време е за нещо по така….и тази тема е точно за това!

официална страница плюс демо | изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

17. Swagger Responsive WordPress Theme

wordpress

Swagger е построена върху най-новата версия на framework-а Theme Blvd каквото и да значи това-все пак звучи надеждно.

Но да оставим шегите настрана и да спомена, че тази тема ще ви помогне да построите сайт базиран на wordpress, в който да получите всичко, за което някога сте мислели.

Използвайте слайд мениджъра, за да създадете колкото слайдера искате. Използвайте ако решите областта с widget-ите, за да създадете колкото странични ленти и джиджавки си поискате.

Тази тема наистина ще ви даде мощ и сила, с които да изградите наистина впечатляващ блог.

А заедно с лъскавия и отзивчив дизайн базиран на така модерния напоследък HTML5 ще бъдете сигурни, че никой няма да пропусне вашия нов сайт изграден чрез тази тема изразяваща наперената ви уеб походка…

изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

18. Feast – Facebook Fanpage & WordPress theme

wordpress

WordPress темата Feast е една интелигентна тема с уникални функции и възможности.

Може би най-важното, което трябва да знаете за нея- има вградени рекламни функционалности, които не могат да се открият в никоя друга wordpress тема.

Не говоря за проста и грозна реклама от Googgle-говоря за Facebook реклама чрез фен страницата ви там!

Но как се настройва връзката между фейсбук страницата ви и сайта има подробна документация във файла, който ще изтеглите от тук с видео клипове и всичко, каквото ви е необходимо.

wordpress

Опциите свързани с това включват внедряване на сайта ви базиран на тази тема във facebook таб плюс множество линкове водещи обратно към началната ви страница на сайта.

Най-добре вижте демото, изтеглете я /нали не забравихте, че всичко тук е безплатно/ и я тествайте!

Тази тема плюс плъгина за хотела са малко по сложни и ако ще ги използвате не е зле да има някой до вас, който разбира малко повече.

изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

19. Thesis v 1.8.3-лидерът! Най-добрият сред добрите

wordpress

Накрая за финал не мога да се сдържа да не ви предложа и най-доброто-разбира се безплатно.

И разбира се като специален поздрав за създателите на АСТА, които искат да ми вземат някои любими мои права и облаги!

Както виждате с очите си аз съм точно с тази тема. Вярно е-скъпа е, но си заслужава всеки долар-ако не можете да си я намерите безплатно разбира се.

Вчера четох, че се очаква всеки момент да излезе версия 1.83, а до месеци и версия 2.0 Е, този “всеки момент” отмина и днес вече може да е ваша.

За всички фенове на Thesis, на която се базират и трите ми сайта-точно сега, от тази статия ще могат да се сдобият и с този последен вариант, на който попаднах съвсем случайно днес, часове след като я пуснаха официално.

wordpress

И тъй като вече съм правил статия за Thesis от този линк към нея ще може да изтеглите и най-новата и версия, която ще обновявам всеки път щом излезе такава.

А този линк ще ви отведе на официалния сайт на Thesis

В заключение

[sws_divider_line]

Няма да изтъквам колко яки неща ви предложих в тази статия. Нито че абсолютно всичките ви ги давам напълно безплатно.

Просто ще ви помоля ако решите, че всичко тук е полезно да го споделите и с вашите приятели, за да могат колкото се може повече хора да се възползват от тези безплатни ресурси за wordpress.

Бедна страна сме, бедни сме и ние, но има хора, които може да нямат средства, но имат желание да направят нещо в интернет или поне да се опитат-нека да им помогнем.

Споделете статията, споделете ресурсите от този материал…

Не забравяйте и този сайт-той също има нужда от вашата подкрепа, освен тези, които споменах преди малко.

Ако още не сте го направили не пропускайте да се абонирате в синьото поле под този пост, за да получите директно в пощата си и следващите безплатни, за някои и “пиратски” благинки за wordpress. Благодаря Ви…

За протокола: темите и плъгините, които може да изтеглите от този сайт съм ги намерил в интернет, точно както вие бихте намерили стара песен на Лепа Брена ровейки се в него-свободно достъпен за всеки нормален потребител с достъп до него. Така че ако някой реши да мрънка, че съм ощетявал когото и да било, да се замисли колко филмчета струващи милиони долари е изтеглил и изгледал точно по същия начин. И все пак моят съвет е да използвате тези софтуерни продукти за ваши лични цели и ако ви харесат си ги купете от официалните им източници!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА