Безобразно добри, професионални WordPress ресурси безплатно-специален поздрав за създателите на АСТА

wordpress

Вместо филм, изтегли си плъгин…

[sws_divider_line]

Отдавна не бях правил статия за категорията ни WordPress! Ето че дойде времето да поправим този пропуск и то мисля, че с тази статия наваксахме доста…

Напоследък доста се говори за АСТА и се протестира против нея слава богу /адмирации на тези, които го направиха и продължават да го правят/ и аз естествено съм против тази глупост.

И за да изразя протеста си срещу този закон по мой си начин, наблъсках в този пост все хубави, платени неща за wordpress.

Ресурси, които както музиката и филмите, които слушаме вие и аз, по същия начин съм намерил безплатно в нета и използвам безплатно, някои от които мога да ви гарантирам, че след това съм си ги купувал!

Не ми се приказва повече за тази нелепост АСТА затова мисля направо да ви оставя брутално да се възползвате от уникалните, безплатни wordpress ресурси, които ви предлагам в тази статия. Но преди това…

Важно: Всички wordpress плъгини и теми в този пост са тествани лично от мен и мога да ви уверя, че работят. Но искам да отбележа, че не съм си играл да ги разучавам и настройвам и точно затова ще ви помоля да не ми задавате въпроси кое как се прави в еди кой си плъгин или тема. Тази задача оставям за вас. Голяма част от файловете са придружени и с документация за използване.

Поставил съм два линка към всеки ресурс за всеки случай ако единия се повреди! Надявам се че този пост наистина ще ви влезе в употреба. Теглете, тествайте и се възползвайте…

1. VELES – Premium WordPress Theme

wordpress

Мощна, наистина мощна wordpress тема, проектирана в изчистен и минималистичен стил с вграден красив слайдер, портфолио и блог.

Освен това тази тема е много гъвкава, лесна за настройване и добре обезпечена документално като ще ви свърши работа както за лична, така и за професионална употреба.

wordpress

Личното ми мнение като разгледах демото, е че тази wordpress тема наистина изглежда професионално, направо ще ви изкрещи в лицето че е такава…

Да не говорим за многобройните функции и възможности, част от които може да видите и на снимката отгоре!

официална страница и демо | изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

2. RoyalSlider – Touch-Enabled jQuery Image Gallery

wordpress

RoyalSlider е много лесен за употреба слайд-плъгин за wordpress с jQuery галерия за снимките плюс анимирани ефекти и отлична поддръжка за мобилни телефони.

Наистина доста интуитивно се добавят слайдове и анимирани анотации. Може да се използва като слайд на снимки, галерии, въртене на банери, реклама, дори презентации.

Преди време бях инсталирал този плъгин да го тествам и видях, че наистина може да направи много красиви и впечатляващи неща-само фантазия да има човек.

Недостатък поне при мен беше, че е малко тежък и ако имате вече много инсталирани плъгини може би ще ви забави леко сайта. Но пък е толкова ефектен…

официална страница и демо | изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

3. Airborn

wordpress

Airborn е много свежа и модерно изглеждаща wordpress тема, предназначена за тези от вас, които желаят да покажат по добър начин своето портфолио, своята работа и да добавят своите статии под формата на блог.

Тя работи перфектно не само като инструмент за презентация на вашата работа, но също така и като професионална уеб страница целяща професионалното представяне на вашата компания.

Наличните и възможности /вижте част от тях на снимката отгоре/ще ви позволят да адаптирате темата към нуждите на вашите продукти и услуги.

Бих казал доста добро предложение за wordpress сайт.

изтегли безплатно: линк 1 | линк 2

още wordpress ресурси на следващата страница…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта