Подобри сайта си с тези две страхотни добавки [професионални плъгини за WordPress]

плъгини,wordpress

В този наистина кратък пост бих искал да ви предложа два плъгина за wordpress, които могат да свършат за вас много добра работа и да направят сайта ви още по функционален и атрактивен.

Разбира се първо ще ви разкажа набързо какво точно ще могат да направят за вас тези wordpress джиджавки, след което разбира се типично в наш стил ще имате възможност и да си ги изтеглите и да разполагате с тях както ви харесва.

Fanciest Author Box – пълната премиум версия!

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

След пускането на безплатната версия на този плъгин се наблюдава доста голям интерес към него. Дори много известни български сайтове го добавиха по страхотен начин в края на своите статии.

Е, явно има защо!

За разлика от публичната безплатна версия, платената такава е с доста повече възможности от към добавяне на ваши профили в най-основните социални мрежи плюс още една страхотна опция…, но за нея след малко!

Този wordpress плъгин притежава дълъг списък с възможности и функции за персонализация, който ще ви позволи да придадете на своята онлайн идентичност по-голям блясък и възможност на хората да се свържат с вас.

плъгини,wordpress

А ако във вашия сайт базиран на wordpress сте множество автори, Fanciest Author Box ще покаже най-важната информация за всеки един изявяващ се на сайта ви плюс контакт с него чрез профилите му в социалните мрежи.

С този професионален плъгин за автори се работи изключително лесно, наистина!

След инсталацията му, информацията, която трябва да попълните за вас като творец в съответния сайт се намира там, където стандартно са разположени профилите в системата wordpress >> от менюто отивате >> Users >> Your Profile!

Когато плъгинът бъде включен, полето с информацията за вас ще се изобрази по подразбиране в края на постовете и страниците от сайта.

Можете да изключите да ви се появява в едното или в другото от менюто с настройки на авторското каре, плюс супер опцията да пригодите външния му вид точно спрямо цветовете на сайта ви, което е изключително полезно и функционално!

Освен това може да вградите авторската кутийка с информация за вас под формата на widget в страничната лента на сайта или да го вкарате ръчно чрез shortcode.

А до настройките на самият плъгин може да стигнете като от менюто на wordpress отидете на: Tools >> Fanciest Author Box

плъгини,wordpress

Опцията, за която Ви споменах по-горе, е че към профилите си в социалните мрежи, може да добавите и раздел, в който да попълните каквото си пожелаете – от линк към друг ваш проект, до реклама на каквото си поискате!

Всички тези възможности на плъгина за wordpress Fanciest Author Box ще ви уредят едно по персонално представяне пред вашата аудитория и възможност потребителите да се свържат по-лесно с вас!

Може да разгледате официалната страница на плъгина от този адрес, да го видите в действие от този линк, а да го изтеглите в пълния му премиум вариант можете да го направите от тук >> изтегли Fanciest Author Box

CollabPress – работете в екип директно от wordpresss

[sws_divider_line]

плъгини,wordpress

За този инструмент бих казал, че е доста интересен, поне за мен!

Реших да Ви го представя най-вече заради полезната работа, която би свършил ако работите няколко човека по една статия или проект в един и същи сайт базиран на wordpress.

Тоест това чудо най-общо казано представлява плъгин за мениджмънт на проекти и проследяване на задачи с вашия екип направо от wordpress системата.

CollabPress добавя към най-популярната система за управление на съдържание в света функционалности свързани с управлението на проекти, задаването, изпълнението и следенето на задачи по него.

Честно казано не съм го тествал, тъй като нямам екип и не ми се е налагало, но след като се запознах с начина му на работа и функциите му – изглежда, че задаването на задача на даден потребител и нейното следене става доста лесно.

плъгини,wordpress

И въпреки, че е безплатен, по отзивите в интернет, които четох, когато се запознавах с него може да се каже, този плъгин е направен изключително професионално и върши страхотна работа, когато работите в екип в wordpress!

Възможностите на CollabPress включват:

  • Неограничен брой проекти, списъци със задачи, задачи и коментари
  • Лесно редактиране и изтриване на проекти, списъци, задачи и коментари
  • Поддръжка на shortcode
  • Интеграция с BuddyPress
  • Качване на файлове, свързани с конкретния проект, списък, задача или коментар
  • Уведомяване по мейл за всяка нова задача или коментар
  • Настройване на дати за изпълнение на задачите с удобен изглед с календар
  • Използва вградените в wordpress различни акаунти на потребители
  • Възможнос за проследяване на цялата активност по задачите

Може да изтеглите плъгина от официалната му страница като посетите този адрес. Той работи без проблем освен с WordPress, но включително и с Multisite, и BuddyPress!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: