Влез в Клуба
Влез в Клуба

7 убийствени безплатни онлайн услуги за споделяне на файлове!

  •  
  •  
  • 5

Запази за после

Онлайн споделянето на файлове е страхотна услуга в интернет, позволяваща ви да качвате свои собствени файлове, независимо от техния формат и да ви се дава директен линк към тях, който можете да пратите или да поставите, където искате в интернет.

За съжаление обаче повечето сайтове, предлагащи тази услуга, са платени. В тази статия ще ви представим няколко безплатни много добри алтернативи в web простарнството, даващи всички страхотни предимства на тази онлайн услуга:

1.) Ripway: фантастична услуга за споделяне на файлове. Позволява да качвате съдържание до 100 мб и ви осигурява директен линк към всеки файл, качен от вас.

За всичко това, вие просто трябва само да направите една бърза безплатна регистрация в сайта.Трябва да я пробвате наистина….

2.) Sendspace: Вероятно една от най-добрите безплатни онлайн услуги за споделяне на файлове. Трябва да ви кажа, че тези хора осигуряват неограничено онлайн пространство за вашите файлове и максималният размер на единичен файл, за който можете да получите директен линк, е цели – забележете – 300мб.

Какво по-хубаво от това?! Процедурата по ползване е същата като при предния. Бърза безплатна регистрация и почвате да качвате!

3.) MediaFire: Този сайт ви позволява да качвате файлове от всякакъв тип без да си правите регистрация. Просто качете файла си и си вземете директния линк за него.

Ако искате още няколко полезни допълнителни опции обаче, ще трябда да отделите 30 секунди да се регистрирате, безплатно разбира се, за което ще получите неограничено файлово пространство за файловете си, да качвате файлове до 200мб, както и много важната за мен опция неограничено във времето сваляне на един и същи файл, качване и теглене на файлове чрез директния линк, който се дава!

Това е важно, защото в повечето безплатни сайтове с такава насоченост можете само няколко пъти да използвате дадения ви линк, след което той се изтрива.

4.) FileFactory: Както ще видите от сайта, ако се присъедините към него безплатно, ще разполагате с цели 100 гб пространство, както и че сайта е спечелил доста награди, а към момента има над 3 млн. потребители.

С File Factory можеш да качиш до 25 файла всеки с размер до 1 гб без да имаш акаунт в сайта. Можеш да се присъединиш към него като се регистрираш безплатно, ако искаш.

Това ще те направи част от тази изключително добра онлайн услуга за споделяне на файлове. Ако имаш акаунт, ще можеш да менажираш папки и подпапки с твоите файлове в интернет.

Да, това е точно като съхранение на файловете ти на локалния ти компютър, но информацията ти ще е на по-сигурно място, защото както добре знаем всяка система рано или късно се скапва.

Както виждате от снимката това е моят избор, но разгледайте всички добре и преценете сами, кое ще ви свърши най-добра работа. Въпреки подобните опции, имат и доста различия!

5.) 4Shared: Друга услуга, позволяваща да качвате вашите файлове в мрежата без никаква регистрация. Тук можете да качите файл с размер до 100 мб и разполагате с цели 5 гб уеб пространство, което можете да използвате. Подобни са и условията за ползване на услугите, за които говорихме по-горе.

За повече опции отново можете да се регистрирате безплатно, а за още повече инфо за тази много добра услуга за споделяне на файлове в нета посетете сайта!

6.) MailBigFile: Mail Big File всъщност е услуга за споделяне на файлове по мейла. Не е нужна регистрация, за да пратите файл до 200 мб до всеки човек, който искате по мейла, но ако искате повече, има възможност за платена регистрация на сайта.

7.) Files2U: последна, но не и по важност услугата Files 2 U е страхотен сайт за споделяне на големи файлове по мейла. Позволява да пращате файлове с какъвто размер искате до едновременно 4 получателя, като разделите мейлите им със запетайка в полето с прикрепено към тях лично съобщение в мейла. Просто го погледнете….много е добър….

Това наистина са страхотни Безплатни онлайн услуги за споделяне на файлове. Със сигурност ще намерим още такива може би и по-добри, но дотогава насладете се на тези, наистина са супер полезни.

А може би съм пропуснал вашата любима такава услуга? Не се колебайте да ни я споделите в полето за коментарите.


  •  
  •  
  • 5
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Our Marketing Summit Tickets are on SALE for a limited period. Get Them Now before they are sold
Our Marketing Summit Tickets are on SALE for a limited period. Get Them Now before they are sold
100 принципа и инструмента, които ще направят работата и живота ви много по-леки
супер полезни инструмента
100
free ebook
инструмента
за супер продуктивност
100
Изтегли книгата и вземи над 100 принципа и инструмента, които ще ти помогнат да постигаш повече
FREE ebook
Изтегли книгата и стани част от над 15 000 човека, които вече получават най-полезното от нас директно в пощата си