ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
безплатни теми ,wordpress

10 уникално креативни, професионални wordpress теми-FREE

Запази за после

Мислехте, че съм забравил категорията wordpress от сайта, нали? Не, няма такова нещо! И за да го докажа, влизам отново с пълна сила в нея чрез тази страхотна колекция от професионални и официално платени wordpress теми, които естествено по традиция в lifehack.bg, ще можете да изтеглите абсолютно безплатно и то с напълно работещи версии.

Казвам работещи, защото в желанието си всичко, което пускам наистина да работи, а не да парадирам само с гръмки обещания и фрази, съм тествал всяка една от тези wordpress теми и всяка една от тях работи без никакъв проблем.

Естествено ще се наложи малко да ги разучите и да тествате преди да успеете да постигнете това, което ще видите за всяка една от тях в нейното демо.

Но ако го направите и имате търпение за това, наистина ще сте в състояние да изградите един доста интересен, креативен блог или сайт чрез wordpress темите, които следват в списъка по-надолу.

Аз ви оставям с тази така да се каже “богато-ресурсна” статия, а вие си четете и разглеждайте. И не забравяйте, че можете да имате всяка една от тях безплатно, независимо че са платени! Дерзайте…всичко по-долу е за вас….

1. WP Hotel

безплатни теми ,wordpress

WP hotel е страхотна WordPress премиум тема специално разработена за собствениците на хотели, хостели и всеки бизнес, който посреща гости под каквато и да е форма.

Тази тема ще превърне вашия wordpress блог в напълно функционален хотелски уеб сайт с отделна секция за портфолиото ви от снимки на стаите ви, резервация и форма за контакт и да не пропускаме страхотния дизайн.

Някои от основните характеристики на темата са: система за резервации, форма за контакт, автоматично оразмеряване на снимките на стаите ви, страхотен админ панел за управление, SEO оптимизирана.

Изтегли безплатно

2. Alchemy

безплатни теми ,wordpress

Нов, страхотен дизайн на wordpress тема с ефектна анимация, която ще накара посетителите ви да се усмихнат, вместо да се ядосат, че сайтът ви е временно затворен за ремонт.

Темата е тунингована с доста функции за контакт и социални медии, интегрирани в красивия ѝ дизайн. Като по този начин този шаблон ще направи всичко възможно да задържи посетителите ви и да ги направи доста по-ангажирани с вашия сайт.

Чрез тази тема вие ще можете да информирате относно точното време, когато сайтът ви ще е отново на линия, време представено по един доста интересен начин.

Също така ще ви предостави поле, в което посетителите ви да въведат мейл адреса си, за да се информират своевременно за всичко ново около сайта ви.

Накратко казано Alchemy е wordpress тема, чрез която ще управлявате всичко само от една страница с няколко натискания на копчето на мишката. Страхотен начин да уведомите потребителите си, че подобрявате сайта, който обичат!

Демо | Домашна страница | Изтегли безплатно

3. Gallerise

безплатни теми ,wordpress

Gallerise WordPress темата е създадена с цел да направи лесно и доста впечатляващо публикуването и промотирането на вашите графики, дизайн, бизнес или изобщо каквото правите по един по-различен начин.

Темата се отличава с креативен дизайн и е доста удобна за създаване на портфолио на вашата работа, фирма и дейност. Лично мен адски много ме впечатли слайдерът в началото на страницата, изключителен е…Има още доста какво да се види по нея и възможности, които да се използват.

Горещо препоръчвам тази тема не само заради външния ѝ вид, но и заради атрактивните т.нар. shortcode-ве, чрез които ще добавите още допълнителни екстри към съдържанието си. Отделно темата върви с много на брой цветови схеми, така че да намерите вашата най-подходяща.

Изтегли безплатно

4. Media Store – Review & Downloads WordPress

безплатни теми ,wordpress

Темата за най-популярната блог платформа wordpress-Media Store е сайт, чрез който ще изградите онлайн магазин за ревюта и теглене на различни цифрови продукти, който е идеален за хора, които искат да представят дигиталните си продукти и да дадат възможност на хората да си ги изтеглят, нещо подобно на принципа на работа на iTunes.

Възможности

 • Мощна система за ревюта – Включен плъгин за оценка: GD Star Rating
 • Страхотна система за Download – включен wordpress плъгинът Utilizes Download Monitor
 • PayPal интеграция – нещата, които предоставяте за теглене може да направите така, че да ви се плащат
 • Функционален интерфейс, включващ: влизане в системата, регистрации, забравени пароли, профили, редактиране на профили и страници за теглене
 • Custom Post Type – различен вид постове
 • Тонове страхотни Shortcode-и – Слайдери, ревюта, снимки, видео, контактни форми, блог, портфолио, бутони и още много други екстри /вижте ги в демото/
 • Филтрирана система за търсене – потребителите могат да филтрират ревютата и да търсят в сайта по брой тегления, рейтинг и т.н.
 • Страхотна поддръжка на видео –поддържа формати FLV, MP4 , MP3, HTML5, както и YouTube и Vimeo
 • Индивидуален външен вид на страници и постове – можете да направите всяка страница с индивидуална структура
 • Вградена контактна форма
 • Промяна на цвят и шрифт – редактирайте цвета, шрифта и размера му на всяка една страница
 • TimThumb – автоматично оразмеряване на снимки
 • Неограничен брой по вид странични ленти – създайте си колкото искате странични ленти с различен дизайн и слагайте всеки от тях на която страница си поискате в сайта
 • Множество опции в админ панела – тонове от лесни за използване и персонализация на темата възможности
 • Съвместима с всички браузъри

Изтегли безплатно

5. POWERPLAY – Premium Multipurpose WordPress Theme

безплатни теми ,wordpress

Много яка, много разчупена, много креативна, страхотно меню и огромен брой shortcodes-цели 70! С това единствено изречение може да се опише тази wordpress тема, освен че това тук е и последната обновена версия на Powerplay.

Да не забравя и красивия слайдер, който ще краси заглавната ви страница, ако пожелаете. Забележете и в демото на темата изключително богатото меню, което предоставя и което можете да си направите и вие като то включва и добавянето на изображения в него.

Както споменах тази wordpress тема съдържа уникално голям брой добавки към писането на статии под формата на shortcode включващи: бутони, табове, колони и още наистина много спец ефекти.

Освен това ще разполагате и с цели 6 различни вида постове/страници под формата на слайд, портфолио, събития, препоръки, често задавани въпроси и новини под формата на блог.

Това съвсем не е всичко, има и още адски много възможности, но тях ви оставям да прегледате сами, че ако тръгна да ги изреждам ще трябва да се скъсам от писане….

Изтегли безплатно

6. Levos-wordpress тема от типа 5 в 1

безплатни теми ,wordpress

За наистина творчески мислещи и различни хора! Този wordpress шаблон е едно от най-добрите решения за бизнес блог, фирмен сайт, портфолио или ревю на работата на един фрийлансър, например.

Темата работи без проблем във всички известни браузъри и има голям масив от възможности, чрез които да представите следващия си проект.

Тук с тази wordpress тема наистина говорим за креативност и един по-различен начин на представяне на нещата. С тази професионална тема със сигурност ще се отличите от останалите.

безплатни теми ,wordpress

Разгледайте демото и ще се уверите сами! Ако решите да я ползвате, в домашната ѝ страница има няколко видео клипа, в които ще видите как се работи с нея, както и ще разгледате наличните и опции.

Изтегли безплатно

7. Set in Stone – wordpress тема в модерен стил

безплатни теми ,wordpress

Set in Stone е тема за wordpress с доста модерен и детайлизиран вид, направена, за да украси вашия блог, портфолио, бизнес и почти всичко друго, за което може да се направи сайт.

Тази тема се отличава с екстремно лесно използване чрез админ панела, който предоставя. Освен това ще ви даде пълен контрол от всеки елемент от дизайна на вашия сайт, базиран на нея.

А с опциите за цветове и шрифтове вие ще сте в състояние да създадете сайт, който никога не сте си представяли. Наистина една креативна и модерна тема…

Изтегли безплатно

8. Brink – Magazine WordPress Theme

безплатни теми ,wordpress

Brink е идеална wordpress тема за сайт с множество статии, попадащи в мрежа от различни на брой категории. Опциите на темата, удобното меню, което предлага в дизайна си, намалените изображения за статии и интуитивният лек външен вид на шаблона ще накарат вашето съдържание да заблести.

Също така можете да редактирате и типографията от наличните настройки, интегрирани в темата. Дизайнерският пакет на темата пристига още и с различни цветови гами: тъмна, зелена и синя – която си изберете!

Тук е заложено повече на изчистения дизайн, а не толкова на креативността! Темата има още доста характеристики, но тях ще видите в домашната ѝ страница

Изтегли безплатно

9. ToomMorel

ToomMorel

ToomMorel е професионална WordPress тема с изчистен и модерен интерфейс и с огромен брой функции.

Направена е така, че външният ѝ вид да не разсейва читателя и да го държи насочен към съдържанието, което е доста подходящо за всеки бизнес сайт или блог със статии.

Тази тема е един от фаворитите ми в този списък и неслучайно е и най-скъпата /49$/!

безплатни теми ,wordpress

Някои от по-основните ѝ характеристики са: три различни кожи – синя, лилава, червена и сива; набор от страхотни екстри, обогатяващи всяка една статия като разделители, контактна форма, ефекти върху снимките и др.; създаване на индивидуални като дизайн различни страници; неограничен брой различни странични ленти като дизайн и още много други.

Изтегли безплатно

10. Magnificent

безплатни теми ,wordpress

Сега с тази wordpress тема ще можете да покажете доста голям обем съдържание в изключително прост и елегантен начин, използвайки компактния дизайн на Magnificent.

Отличаваща се с нетипичните за блог четири колони домашна страница с 5 области за вашите добавки /widgets/, вие ще имате доста възможности за персонализиране на съдържанието, което ще се появява на началната ви страница.

Темата има също и цели седем различни цветови шаблона, което означава, че със сигурност ще намерите стила, който ви е нужен или поне ще попаднете на много близък до вашия с този голям избор на цветове.

безплатни теми ,wordpress

Magnificent има вграден, разбира се, скрипта timthumb за оразмеряване на изображения, както и възможност за добавяне на реклами в сайта като те могат да се включват и изключват по всяко време от богатия на функции админ панел.

Разбира се, както виждате от горната снимка на панела с опции на темата, възможностите и са адски много. Остава само да се възползвате и да си я изтеглите абсолютно безплатно.

Изтегли безплатно

Финални думи

Това беше днешната мини-колекция от безплатни wordpress теми. Надявам се, че намерихте вашата и вече сте готови да стартирате поредния си креативен проект.

Дано да съм ви бил от полза. Няма да скромнича и ще кажа, че вложих доста труд в тази статия и ще съм ви благодарен, ако мъничко ме подкрепите като я споделите или гласувате за нея чрез бутоните за социалните мрежи.

Няма да крия, че имам още много какво да споделя с вас на страниците на lifehack.bg като ресурси по темата wordpress теми и wordpress плъгини, а да не говорим за уроци, но и това ще стане малко по малко.

Засега толкова от мен, очаквайте следващата порция по темата, но този път с няколко размазващи wordpress плъгина – естествено платени, но само за вас for free…

7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак