25 трика за Facebook Messenger [TOTAL UPDATE]

Ако искате само да си чатите за удоволствие или по работа, без да се разсейвате от фийда на Facebook, Messenger ще ви свърши отлична работа. В него вече имате на разположение цял арсенал от удобства – за десктоп и телефон.

Някои от настоящите екстри и трикове имат доста добро приложение и са реално приложими, докато други са малко по-екзотични и не толкова полезни. Изпробвайте и преценете сами кои от тях ще станат част от ежедневието ви.

#1. Скрит (таен) чат във Fcacebook

Може да проведете скрит чат, в който да настроите съобщенията да изчезнат след зададено от вас точно определено време.

Тази опция работи за изпращане на снимки, текст и стикери, но не работи за групи, плащания, изпращане на GIF, видео и гласови съобщения.

Вижте следващите скрийншоти от личния ми телефон, които ще ви покажат последователността на тази опция (Официална информация):

 

#2. Гласови и видео обаждания

 

Услугата е налична във всички версии на платформата. Просто кликвате на иконката с телефон или видео камера в индивидуалния чат.

За видео обаждания можете да опитате и със задната камера на телефона: стартирате обаждането и включвате задната камера – иконката в горния десен ъгъл.

Гласовото съобщение е добра алтернатива и на писането – когато имате да кажете повече неща, но бързате и нямате време да напишете всичко.  Изисква един клик върху бутончето с микрофон и задържане върху червената точка с надпис Record.

#3. Споделяне на местоположение

 

 

 

Случвало ли ви се е да закъснявате за среща и да ви звънят постоянно с въпроси къде сте точно и кога ще пристигнeте? Или пък сте на кафе, но приятелите ви не знаят адреса…

Е, имате възможност да пратите точната си локация през Messenger. Кликвате на иконката с четирите точки в долна лява част на чат прозореца и избирате „Locaton“. В зависимост от вида на устройството и как е обърнато тя може да е при „more“.

#4. Създаване на прякори за най-близките

 

Facebook има правило да се регистрирате с истинското си име, но в крайна сметка всеки има свободата да пише каквото си иска. Той се вижда само от вас и от този човек.

Можете да промените както неговия, така и своя собствен прякор. Промяната става чрез кликане на името на потребителя в горната част на приложението, при което ще видите множество опции, сред които се намира Nicknames.


БЕЛЕЖКА: Искаш ли да научиш още от моите трикове за Facebook реклама, автоматизация, инструменти и стратегии, с които да подобриш бизнеса и да улесниш живота си? Присъедини се към клуб MasterHack и научи всичко необходимо от нашите практически ръководства по теми като психология, съвети за визуално привличане на вниманието, подходи за повече продажби, експертни преопръки за Facebook реклама, продуктивност, мотивация и много други. Виж защо навсякъде ни дават за пример! Чети, прилагай и постигай повече.

#5. Забавни игри по всяко време в Messenger

Можете да се забавлявате дружно с приятели с класика като Pac-Man и Space Invaders или пък популярните напоследък Еverwing и Cut the Rope 2.

Само трябва да кликнете върху малката иконка – компас в най-долната част на чат екрана. Още по-приятната изненада е, че играете на игрите не само във всяко мобилно Messenger приложение, но и в уеб приложение и директно във Фейсбук. Ако пък не искате да се комбинирате с приятели може и сами като отидете на  facebook.com/games/instantgames, а в приложенията отваряте чат с вас самите и избирате иконката за игрите.

#6. Създавайте / сканирайте QR кодове

 

 

Всеизвестно е съперничеството между Facebook и Snapchat, най-вече заради надпреварата за въвеждане на функционалности или по-точно кой от кого ще открадне.

Една от иновациите на Snapchat е възможността човек да споделя линкове директно в профила си чрез персонализирано изображение (или код), което се сканира с телефона. Facebook не остана по-назад и се включи в играта с пиктограмата: Messenger кодовете са направени така, че да елиминират въпроса за идентификацията на човека, което е особено важно ако искате да си говорите с някой, с когото сте се запознали наскоро.

Какво трябва се направи: За да видите/споделите Вашия Facebook Messenger код докосвате профилната си снимка. При телефони на iOS тя е горе вляво, на Android вляво, а при iPad долу. Виждате персонализирания код и профилната си снимка в средата. Като го докоснете излиза малка страничка с две бутончета – My Code (личният ви код, който може лесно да бъде сканиран) и Scan Code (вие сканирате кодовете на други

Любопитно: перфектно и за маркетинг на локални бизнеси. Повече писахме тук

#7. Messenger на екрана на компютъра

Ако през по-голямата част от деня сте пред компютъра, то със сигурност ще се зарадвате на възможността Messenger да ви бъде гост на десктопа.

С чат прозореца във Facebook имате ограничени функционалности, но можете да ползвате и по-пълна версия през messenger.com

Уеб приложението е доста удобно, но в сравнение с мобилното то няма някои функционалности като например криптираното изпращане на съобщения.

#8. Говорете си с чат бот

Вече доста бизнеси, включително и lifehack.bg използват чат ботове, чрез които провеждат част от комуникацията със своите потребители.

Ако искате да създадете ваш собствен – вижте пълното ни ръководство.

#9. Изпращайте файлове през Messenger

При интерфейса на самия Facebook, тоест в малкото чат прозорче ще видите иконка във формата на кламерче (така се прикачат документи), а при messenger.com качвате файлове с “drag and drop” – Word файлове, Photoshop файлове и дори MP3 – тях можете да ги слушате директно вътре в Messenger. При приложението за телефон може да пращате само снимки от галерията си, като предварително дадете достъп на приложението до нея.

#10. Голяма емоция с по-големи емотикони

 

Ако обикновените емотикони не ви стигат, за да покажете истинската си емоция, направете ги по-големи. Задръжте емотикона в долния десен ъгъл и той ще стане по-едър. В момента, в който достигне желания размер го пуснете и го изпратете. Ако задържите по-дълго иконката тя ще започне да “трепти” и след това ще си върне стария размер.

#11. Стикери, анимации и вдигнати палци

Можете да навигирате между множеството пакети със стикери чрез специална търсачка.  От екипа на най-голямата социална мрежа не спират да увеличават експресивността на приложението и добавиха Giphy към Messenger.

Това е нещо като плъгин, чрез който можете да добавяте gif изображения към вашите съобщения, за да изразите по-добре емоциите, които преживявате.

Изглежда създателите на Messenger съвсем сериозно са взели задачата да го направят максимален заместител на общуването лице в лице.

Вмъкването на gif картинки отново е толкова лесно, колкото и добавянето на стикери. Става с няколко клика. С търсачката лесно намирате най-точното изображение за целта. 

За тези, които не са фенове на шарениите и gif-овете, Messenger предлага и по-обикновения Thumbs-up бутон, чрез който може да се изрази съгласие. Той е удобен за бърз отговор-съгласие, стоящ в долния десен ъгъл на чата и е достъпен чрез един клик.

#12. Групов чат – добавяне и изключване на участници

Ако работите по проект с още няколко човека това е идеален канал за комуникация и тогава може да се наложи да включите или изключите някого.

За организиране на купон, дори протест тази функция също е супер удобна.

Всъщност, груповия чат в мобилното приложението става доста лесно:

  1. Отваряте Messenger и просто избирате „i“ иконката.
  2. Маркирате хората, които искате да бъдат в тази група и кликвате на „ок“.

Премахването на хора от групата или добавянето на такива също става много лесно – просто кликвате на името на групата и ще ви се отворят необходимите настройки!

При уеб приложението първо кликвате на чата в лявата колона, след това на „i“ иконката в десния горен ъгъл и накрая на „Add People“ в долната част на дясната колона. Когато кликнете на „…“ до името на човека го изключвате. Ако вие самите искате да напуснете групата кликнете на колелцето в горната част на дясната колона.

#13. Направете анкета сред приятели

В груповия чат можете да помолите приятелите си да попълнят анкета, която Ви трябва за някой проект например. Ако сте на Android в долната част вляво кликвате на иконката с четирите точки и избирате „Polls“, а при iOS кликвате на иконката „…“ и избирате „Poll“.


БЕЛЕЖКА: Искаш ли да научиш още от моите трикове за Facebook реклама, автоматизация, инструменти и стратегии, с които да подобриш бизнеса и да улесниш живота си? Присъедини се към клуб MasterHack и научи всичко необходимо от нашите практически ръководства по теми като психология, съвети за визуално привличане на вниманието, подходи за повече продажби, експертни преопръки за Facebook реклама, продуктивност, мотивация и много други. Виж защо навсякъде ни дават за пример! Чети, прилагай и постигай повече.

#14. Как да добавим друг акаунт в Messenger?

Влизате в Messenger на телефона си и кликвате на профилната си снимка и по-надолу ще намерите опцията Switch Accounts – Add Account.

Можете да превключвате между акаунтите, а приложението автоматично зарежда чатовете и списъка с контактите на активния акаунт. Има опция и за задаване на парола когато преминавате от един акаунт в друг.

#15. Излизане от Messenger – само за Android

Отваряте Settings на Android телефона си – Приложения – Messenger – Storage – Clear Data. Това е голямо предимство при положение, че използвате няколко акаунта.

#16. Messenger като SMS приложение (Android)

Ако искате и SMS-те ви да отиват в Messenger може да използвате и тази възможност по следния начин (налична е само за версията в Андроид):

1. Отваряте Settings (профилната ви снимка)
2. Избирате “SMS” от списъка с опции
3. Активирате опцията “Default SMS app“

#17. Сваляйте снимки и видео през Wi–Fi

Ако сте на ограничен интернет план, то автоматичното сваляне на снимки и видео бързо може да изчерпа лимита и затова можете да зададете това да става само през безжичен интернет. Опцията е: Settings – Photos, Video & Emoji – Downloads Video.

#18. Заглушете известията

Ако искате да си починете или имате някакъв ангажимент, който не предразполага към водене на чатове, но пък се налага да оставите включен интернета на телефона си, можете да заглушите известията, които Messenger праща за всяко съобщение.

Времевите интервали (само при Андроид) са 15 минути, 1 час, 8 ч., 24 ч. или докато не ги включите пак. Използва се най-често за активни групови чатове, тъй като всеки знае, че известията от тях понякога стават твърде много или пристигат твърде често.

#19. Премахнете уведомленията на дисплея!

Ако известията ви от Facebook Messenger се показват на дисплея при заключен телефон, може някой от приятелите ви случайно да види и да прочете чат, който е личен и не е предназначен за чужди очи. Има и по-лоша ситуация, сещате се…. Добра идея е да премахнете нотификациите или предварителните изгледи на съобщенията, ако не искате да попаднете в неприятни ситуации и да се наложи да се обяснявате.

Можете да забраните на Messenger да показва съдържанието, като в телефона си отидете в Settings – Messenger и махнете отметките отбелязани на снимката отгоре!

#20. Цветни чатове и персонализирани имена

Можете да направите даден чат по-видим и забавен като му дадете име, оцветите го и му залепите даже емотиконка.

Как става: Кликвате на името в горната част на чата и избирате цвят, емотикон, име.

#21. Съобщения от хора, които не са ви в „Приятели“

По подразбиране получавате известия за съобщения само от хора, които са в списъка ви с приятели. Това обаче не означава, че хора, които все още не са там не могат да ви пишат. Разбира се, ако не сте забранили това изрично от настройките.

Когато получавате съобщения от такива, те се филтрират и отиват в специална кутия Requests. Можете да ги прегледате и съответно да ги приемете и отговорите или да ги отхвърлите (Allow / Deny). Достъпни са от Settings > People > Requests.

#22. Случайна сладурска картинка

Можете да вдигнете градуса на настроението на приятелите си като им изпратите умиляваща  картинка. Пишете @dailycute като съобщение на избран приятел и той автоматично получава картинка на сладко животинче на случаен принцип.

#23. Направете си видео от 15 секунди

Реакциите на видео и снимка са несравними и разбира се видеото печели битката. Затова и Facebook се постара да зарадва хората с опцията за видео от 15 секунди в съобщенията.

Как става: На телефона си, когато правите снимка в чат задържате иконката за снимка в центъра на екрана и изчаквате 15 секунди. На iPad докосвате иконката за снимка и натискате иконката на затворения кръг за да започне записът.

#24. Рисувайте върху снимките си

Има случаи, в които само снимката не е достатъчна, за да предадете на получателя посланието си. Можете да насочите вниманието му или да изясните това, което искате да кажете, чрез рисуване директно върху снимката. Тази опция работи само за снимките, които правите чрез Messenger, но не и за тези от вашата галерия.

Скоро ще имате възможност  да манипулирате, освен снимките си и видеата, които заснемате. Facebook вече е притежател на видео филтъра Msqrd и без съмнение скоро ще вкара в употреба тази своя инвестиция, за да се конкурира със Snapchat.

#25. Използвайте телефонния си номер

Знаехте ли, че дори не е нужно да имате Facebook, за да ползвате Messenger?

Дори и да нямате профил във Facebook пак можете да използвате Messenger, за да си говорите с приятели. За това Ви трябва само номера на телефона Ви:

В Messenger избирате опцията “Not on Facebook?” на първия екран, който се отваря, веднага след като инсталирате приложението и следвайте стъпките за инсталация.

#26. Shortcuts… но само за Android

Потребителите на Android са привилегировани с възможността да ползват преки пътища (или икони) до своите любими контакти от списъка си с Приятели.

Ако имате разговор, който искате да отваряте бързо, направете си shortcut на екрана на телефона. Просто задръжте на някой от чатовете в главния екран и в pop-up менюто избирате опцията “Create shortcut”. С това ще отказвате и бързо разговор.


РЪКОВОДСТВА ?

✅ Как да създадеш автоматизирана машина за събиране на eMail и Messenger абонати от Facebook с чат бот [ВИДЕО ръководство]


✅ Как сам да си направиш Facebook Messenger Bot, без никакво кодиране [TOTAL GUIDE]


✅ Как да създадеш работеща Facebook Messenger Реклама – пълно практическо ръководство!

Сподели 😍

61
Остави коментар

avatar
52 Comment threads
9 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
ИлияИнаЕвгениИринаСтоян Recent comment authors
нови стари харесвани
Илия
Гост
Илия

Имам следния въпрос: Мой приятел беше блокирал чата с мен. Вчера по някаква случайност натиснах палче и изписа sent, когато погледнах в профила му обаче виждам,че чата не е разрешен.Опитах се да изтрия палчето но не се получава. Значи ли,че е получил съобщението?! Дали го е прочел и защо така се получава?! Същият казус но с потребител, който не ми е приятел във Фейсбук: Блокирал е чата в месенджър,но аз изпратих съобщение чрез страница, която управлявам. Това съобщение се появи в стария ни чат изпратено от Илия като страницата която управлявам се съдържа в съобщението като опция за обратна връзка.… Прочети всичко »

Ина
Гост
Ина

Здравейте, може ли да се превключи фб акаунт в месинджър, ако съм от десктоп месинджър? Имам допълнителна страница от моя акаунт – използвам една и съща парола и не мога да си видя чатовете от страницата, а само от моя профил

Евгени
Гост
Евгени

Наложи се преинсталиране на телефона. Изгубих телефонните номера. Излизат ми по име в месинджъра, но без номер. Нямам мобилен интернет и не мога да ги набирам по телефона. Има ли начин да видя телефонните номера?

Ирина
Гост
Ирина

Снимката профилната на месенджър , може ли да се променя. Да е различна от профилната във фейсбук?

Стоян
Гост
Стоян

Здравейте, имам страница и искам да пусна еднакво съобщение на всички които са ми писали в messenger към страницата ! Това възможно ли е и как ?

Стоян
Гост
Стоян

Да изпратя на всички едновременно (на повече от 300 човека) !

Ива
Гост
Ива

Мога ли да прочета чат,без да бъде отбелязано като видяно

Деница
Гост
Деница

Здравейте интересувам се възможно ли е да се възстанови изтрит чат във фейсбук ? Ще Ви бъда благодарна за отговора!

Moni
Гост
Moni

Здравейте,има ли опция за скриване на статуса за определен приятел, не за всички, защото за всички знам как става- дали съм на линия кога съм влизал последно и тн? Не ми е никак приятно да ме питат защо не отговарям след като съм на линия и други подобни въпроси.

Друг анонимен
Гост
Друг анонимен

Здравейте. Има ли начин да се изтриват съобщенията в месинджър, но не едно по едно. В старите версии се избираха по няколко съобщения наведнъж и се триеха. Както е сега вайбър. Искам и за месинджър такъв вариант.

Stiliyan
Гост
Stiliyan

Kak moga da opravq abonat koito e ignoriran

анди
Гост
анди

Както си го игнорирал така го отбблокирваш – хора, помнете какво правите в края на краищата!

АПН
Гост
АПН

Здравейте, до скоро когато въвеждах дума в месинджър автоматично ми излизаше съответстващата й картинка. Сега това не се случва. Как мога да върна тази функция?

Иван Василев
Гост
Иван Василев

Да, наистина доста полезно – благодаря!

Nataliya
Гост
Nataliya

Здравейте искам да попитам след като имаме месинджър, как може да го изтрием напълно, не само да излезем от него. Решаваме, че не го искаме вече, и да го премахнем изцяло, така че хората с който сме си чатили вече да нямат никакъв достъп през месинджър до нас?. Да не и излиза дори, че съществуваме в месинджър?

АПН
Гост
АПН

Здравейте, до скоро когато въвеждах дума в месинджър автоматично ми излизаше съответстващата й картинка. Сега това не се случва. Как мога да върна тази функция?

Теодора
Гост
Теодора

Здравейте, моят въпрос е относно снимките от месинджъра, които са изпратени на приятели( картички, гифове, снимки) веднъж изтрити от телефона как се появяват отново там след време?

Наско
Гост
Наско

Здравейте. Бих искал да знам kak може да се махне човек с който съм чатил само веднъж в месинджър. Постоянно го виждам кога е на линия на челна позиция което ме дразни. Моля ви помогнете ми без да го блокирам

Кали
Гост
Кали

Здравейте , долу в дясно на получено съобщение в messenger има иконки. Как да се изчисти ,ако случайно е натисната някоя иконка? Имам предвид личица , палци и т.н.

Любомира Иванова
Гост
Любомира Иванова

Моля, обяснете ми как мога да изтрия някоя дума , или съобщение от месинджъра на човек, на който пращам съобщение?

Константин
Гост
Константин

Здравейте,има ли опция за скриване на статуса- дали съм на линия кога съм влизал последно и тн? Не ми е никак приятно да ме питат защо не отговарям след като съм прочел съобщението и други подобни въпроси.

Надя
Гост
Надя

Архивирах приятел в Messenger .та въпросът ми е как да го върна пак в входящите си съобщения. Благодаря предварително

Татяна Миховска
Гост
Татяна Миховска

Моля да ми отговорите на профанския въпрос какво означава Delivered до изпратено съобщение?

Татяна Миховска
Гост
Татяна Миховска

В лаптопа,фейсбук,лични съобщения,как да разбера дали не са ми заглушени звуковите функции?Как ви са стъпките?

Татяна Миховска
Гост
Татяна Миховска

Направих запис на разговор от бутончето с микрофон в лични съобщения.Но не ми излезе звук.Какво се прави в такъв случай?

Radoslav
Гост
Radoslav

Как да намеря старо съобщение в Месинджър,без да търся едно по едно?…

Нина Николова
Гост
Нина Николова

Как да махна пусната по грешка снимка в My day – що за подла опция 🙁

Коко
Гост
Коко

Да но ако се логнеш от друг телефон и после могад дс злоупотребят с това защотото тъпия massenger остаеа логнат и след това .Питам как да се отлогнеш от чуждия телефон и той да не ти знае паролата вече?

Десислава
Гост
Десислава

Здравейте?
Знаете ли как да си оправя мястото или датата в messenger

rick
Гост
rick

как да скрия че съм прочел съобщението в месинджър

Надежда Иванова
Гост
Надежда Иванова

Преди отстрани в дясно нали се показваше кой какво споделил, какво харесал…просто ме дразни това че не мога да си сваля лентата с хората които ми показва, че са на линия, а ми излиза изцяло на екрана искам да си го сваля надолу както си беше преди….

Borislav Nikolov
Гост
Borislav Nikolov

Благодаря за полезната информация!
Но мен ме интересува как мога да си възстановя чата

Мирослава
Гост
Мирослава

Здравейте,когато имам пропуснато повикване по телефона,ми пристига и съобщение в месинджер.Как да го премахна?

петрова
Гост
петрова

Здравейте!
Изпращала съм снимки от месинджър, но след това съм изтрила снимките от телефона си, а също и хронологията.
Сега обаче, като получа снимка от същия абонат виждам и снимките, които съм изтрила.
Как мога да ги махна окончатлено?

Diyana
Гост
Diyana

Здравейте!
Защо не виждам изпратените от мен икони-вижда се само празна икона ( mesenger).
Благодаря!

Дейвид
Гост
Дейвид

Защо когато правя снимка директно в месинджъра всичко е ок,но когато я изпратя,я получават отрязана.Давам пример:снимам дисплей на трлефон,след като пратя снимката,половината дисплей го няма.

Petya Petrova
Гост
Petya Petrova

Мога ли да изпратя снимка,изпратена ми от приятел фб на друг от месинджира?

Христо
Гост
Христо

Как да махна човек от mesengera след като вече не ми е в приятели

Ренка
Гост
Ренка

Искам да деактивирам мобилния месинджер ,но сим картата към който е регистриран вече не е моя и злоупотребяват като ми влизат в А каунта.Моля за помощ….

QG
Гост
QG

Здравейте, искам да попитам как мога да си изтегля хронологията с един абонат например от messenger? Да кажем, когато търся нещо от отминал период, напр. месец – два назад и не е свързано с конкретна дума (за да използвам търсачката), а с разговор? Ако знаете как става, ще съм благодарна за помощта Ви. А, да – за лаптоп или Iphone.
PS,интересни функции, благдаря, 4е ги разкрихте

ТАНЯ
Гост
ТАНЯ

МНОГО СЕ РАДВАМ , 4Е ПОМАГАТЕ , АЗ НЕ МОГА ДА СИ СМЕНЯ ЕЗИКА В МЕСИНГЕРА, АКО НЯКОЙ,ЗНАЕ КАК , МОЛЯ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ

Йоана
Гост
Йоана

Искам, но не мога да играя на шаха? Какво да направя.п

Петрова
Гост
Петрова

Как да отпиша човек , с който съм се свързала,чрез Messenger от фейсбук профила си ,като съм натиснала курсура,върху снимката му,но не сме се свързали във фейсбук ,а само в Messenger.Ползвам,чрез интернет услугата с рутер на Vivacom , влизайки от лаптопа си?

Таня С.
Гост
Таня С.

Здравейте, Телефона ми е с win., а не с андроид. Нямах проблеми с месинджъра. До един момент, в който не мога нито да получавам нито да изпращам от него нищо… От Вашата статия допускам, че съм заглушила съобщенията, но в нея не пише как съм го направила 🙂 или как да махна това заглушаване. Моля за помощ … толкова „важни“ снимки искам да изпратя….

Митко
Гост
Митко

Чудесна статия. Благодаря.

Колето
Гост
Колето

Здравейте,може ли да ми обясните, как се изпраща прикачен файл(примерно текстов документ) чрез Messenger.

Вики
Гост
Вики

Здравейте 🙂 мога ли да си виждам месенджера и на друг мобилен телефон освен на моя?Как да го направя?

Д. Генев
Гост
Д. Генев

Здравейте!
Много съдържателна статия с полезна информация.
Искам да попитам как мога да си променя формата на часа на Messenger-а и Facebook-а ми на телефона. Те са в 12 часов формат (АМ и PM), а аз искам да ми се показват в 24 часов формат.
Благодаря предварително!

Галя
Гост
Галя

Здравейте, архивирах съобщенията си от един абонат и сега като ми пише не ми излиза, трябва да вляза в архивиране съобщения и тогава да прочета написаното, което е много неудобно….та въпросът ми е как да го върна пак в входящите си съобщения. Благодаря предварително

СтефкаГеоргиева
Гост
СтефкаГеоргиева

това и мен ме интересува

Valentin
Гост
Valentin

Изчезна ми иконата на messenger-а на телефона – Андроид.
Деинсталирам, инсталирам и не може да се появи на екран.
Моля за съдействие!
Благодаря !
Може и на e-mail.

Георги
Гост
Георги

Благодаря за статията … Ако може да ми кашете как да сменя свукът на известията от mesenger за android 5.1

Александрина
Гост
Александрина

Браво!?Много полезна информация. Също така искам да Ви попитам, как мога да създам скрит чат. По-точно…създадох го, но нито аз, нито приятелката ми можем да въведем ключ за да виждаме и двете съобщенията си? Полезното при този чат е, че съощенията се изтриват, след предварително зададен таймер.
Благодаря от сега!

Адриан
Гост
Адриан

Абсолютно мн полезно и забавно, поздравления???

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top