Do It (Tomorrow)-елегантния личен асистент за управление на задачите ви в Android и iPhone

iPhone,управление на задачите ,Android

Страхотно прост и ефективен инструмент, който ще ти помогне да не забравиш важните неща и да планираш ангажиментите си добре-за Андроид и iPhone

[sws_divider_line]

До сега не съм писал в този сайт за Андроид или за някое приложение за него, но ето че дойдe момента да направя и нещо на тази тема, нито пък за iPhone.

Макар че със сигурност ще срещнете доста от готините приложения тук, които ви споделям да могат да се ползват и за тази безплатна операционна система за мобилни устройства, сега за първи път правя цяла статия за нещо свързано с нея.

Правя този пост не за друго, ами защото използвам въпросното приложение, за което ще стане дума, вече известно време и съм много доволен. А и предполагам, че доста от вас имат проблем също като мен с организирането и са срещали затруднения като:

Колко често ви се случва да си кажете, че ще направите нещо не сега, а утре, на следващия ден? А колко пъти спазвате това обещание към себе си? Колко пъти се сещате какво беше това, което трябваше да направите днес, което си обещахте вчера?

Предполагам, че и вие точно като мен имате този проблем със загубата на памет и с липсата на организираност. Точно за това приложението за Андроид Do it (Tomorrow) е разработено-да ни помогне да не забравяме и да останем организирани и с ясни приоритети.

Това е безплатен инструмент организатор на задачите, чрез който може да пре-дефинирате дневните си настоящи задачи и да огранизирате утрешните си такива много бързо и лесно.

Чрез това приложение за Андроид вие ще можете да си правите елегантни списъци със задачи като ще можете да отложите задачи, които решите за утре и то само с  натискане на един бутон.

Това е удобно в случай, че сте си поставили много задачи за деня, но просто не ви е стигнало времето да ги изпълните всички или нещо в дневния ви план се е объркало, което при мен става почти ежедневно.

Интерфейсът с една дума мога да кажа, че е просто страхотен. Имитира бележник, а задачите ви се изписват в красив шрифт имитиращ думи изписани на ръка.

Да, работи с латински букви, но тези от вас, които ползват подобни мобилни устройства съм почти сигурен, че няма да имат проблем с това.

Всъщност работи без проблем и с български текст, но ако въвеждате задачите си от профила на приложението в интернет браузъра си, а не от телефона си-затова по-надоул в статията!

Ако пък имате инсталиран български език на Андроида си вероятно и от там ще можете да пишете на нашия роден такъв, но за това не съм сигурен, тъй като на моя телефон няма БГ клавиатура.

Какво представлява интерфейса? Когато си инсатлирате приложението на телефона ще видите две страници от бележник като едната е със задачите ви за днес, а другата, дясната е със задачите ви за утре-вижте снимката отдолу.

iPhone,управление на задачите ,Android

Ако сметнете че някоя задача няма да можете да изпълните днес с просто натискане на един бутон ще можете да я прехвърлите за утрешния ден, а когато дойде утрешния ден може да направите същото в следващия и т.н.

Това приложение е наистина доста полезен инструмент що се отнася до планирането на нашето ежедневие, а простотата му на използване го прави наистина ценен, поне такъв е за мен.

Както казах вече интерфейсът на приложението е несъмнено една от най-големите му ползи. Ако шрифта, зададен по подразбиране, който имитира ръкописен текст ви дразни може да изключите тази опция и той да стане нормален, машинен текст. Просто от менюто изберете Settings > Handwriting.

Отваряйки приложението на екрана си ще видите първата страница на бележника със задачи за днешния ден, а приплъзвайки пръста си по тъч скрийна на ляво ще ви се отвори супер бързо и другата страница със ангажиментите ви за утрешния ден.

Когато изпълните дадена задача може да я маркирате като “приключена” като просто натиснете с пръст върху нея и тя ще се задраска.

Обратният процес също е възможен-маркирана изпълнена задача да се възтанови като все още не изпълнена такава като просто отново натиснете върху нея.

За да прехвърлите задача от днешния ден за утрешния използвайте стрелката, която се вижда на екрана-снимката горе. Обратното и тук също е възможно.

Тоест ако прецените че планирана задача за утре може да я изпълните днес просто натискате стрелката и тя отива в плана ви за днес-толкова е просто.

iPhone,управление на задачите ,Android

Бутонът за редактиране в горната част на екрана на всяка страница наречен Edit с вашите задачи ще ви позволи лесно да промените текста за даден ангажимент или просто да го изтриете като това е възможно и за двете страници: за днес и за утре.

Последно, но не на последно място ще отбележа и възможността за синхронизация, който може да си направите в сайта на приложението, от където още по лесно да въвеждате задачи, които да следите директно на телефона си.

Тази функция ще ви даде възможност да свържете акаунта си в сайта на приложението с Андроида си, където да планирате с всички устройства, на които е инсталиран инструмента при условие, че всички копия на приложението са свързани с един и същ мейл адрес.

Изтеглете Do It (Tomorrow) за Android

Do It (Tomorrow) – запиши задача от браузъра си и я синхронизирай с Андроида си

[sws_divider_line]

iPhone,управление на задачите ,Android

Добрата новина за тези от вас, които нямат телефон с операционна система Андроид, е че могат да използват само онлайн услугата на инструмента през своя браузър и пак да си планират ежедневието чрез него възползвайки се от простотата и ефективността му.

Но голямата полза на тези от нас, които все пак имат такива телефони е че както казахме приложението ни позволява да синхронизираме задачите си от компютъра и телефона си.

Тоест чрез Do It (Tomorrow) ние ще можем да управляваме задачите си удобно от нашия браузър, като след това те ще се прехвърлят в телефона, от който да ги следим, когато сме в движение.

За кого е предназначен този прост и ефективен инструмент? Do It (Tomorrow) е приложение за Андроид предназначено за един средно статистически човек, който вечно отлага и иска да избегне това, има трудности с планирането и помненето на своите ангажименти.

Част от простотата му се крие в това, че някак си имаме ограничен времеви период. Можем да планираме днес и утре и това е, което ще ни държи малко по концентрирани и организирани, а да се надяваме, че това ще ограничи и отлагането.

За разлика от седмичните графици или въвеждането на ангажиментите по дата, тук нещата, които имате да вършите се разпределят за днес и утре и точка!

Уеб приложението е различно от другите с това, че вашият начин на мислене относно дневните ви задачи се свеждат до това да направите нещо днес или утре.

iPhone,управление на задачите ,Android

За да синхронизирате браузъра си с телефона си трябва да се регистрирате в сайта на инструмента с мейл и парола/даже няма нужда да потвърждавате регистрацията си, всичко е готово веднага за ползване/ и да използвате същия мейл и парола в приложението в телефона ви. Ако не съвпадат тези неща задачите ви няма да се синхронизират.

Добавянето на задачи, местенето им от днес за утре или от утре за днес става по един и същ начин както в браузъра ви, така и в телефона ви с разликата, че в браузъра е много по удобно използвайки голямата си клавиатура с наличието на български език.

Редактирането в браузъра на компютъра ви става по абсолютно същия начин като в телефона ви чрез бутона Edit. И пак ще повторя: най-добрата причина да използвате този инструмент-органайзер е разбира се страхотния му интерфейс и простота на използване така, че не се колебайте да го използвате-безплатен е!

Приложението е налично още и за iPhone и iPad

Посетете сайта на  Do It (Tomorrow), регистрирайте се и го използвайте от вашия браузър

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта