free application

Desygner – web приложение за създаване на дигитални рекламни материали FREE

Искате да създадете красиво изображение за новата си статия?

Криейтив за Facebook реклама, обява или покана за предстоящо събитие? Или пък меню за новия ви ресторант или презентация към новия ви проект? Искате да впечатлите последователите си в някоя социална мрежа с ефектно изображение?

Добре, имам нещо много яко за вас…

Запознайте се с Desygner!

Desygner е безплатно онлайн приложение за създаване на различни художествени, рекламни и презентационни материали директно в браузъра. С негова помощ можем да оформим своя проект, без използването на скъпо струващи професионални програми.

flyers

След като се регистрираме попадаме в менюто за избор на шаблон.

Изберете какво искате да направите:

Изображение за пост в социални мрежи, ефектна снимка за статия или профил, плакати, флаери, покани, презентации, визитни картички и много други.

template cover

Що се отнася до избора на визия има голямо количество професионални работи, които можете да редактирате по ваш вкус и желание. Ако сте сигурни в дизайнерските си способности и разполагате със свободно време, можете да започнете от самото начало и самостоятелно да оформите своя собствена визия в редактора.

edit cover image

Работата в редактора е супер лесна.

В ляво е разположен панел с предоставени от разработчиците на Desygner ресурси ( лога, шрифтове, клип арт, фон и т.н.). Можете да качите и свои собствени елементи, които след това ще се запазят в библиотеката. Единственото, което трябва да направите, за да редактирате даден елемент е да натиснете върху него с мишката. След това се появява панел с инструменти. Можете да прилагате различни филтри, прозрачност, слоеве върху изображенията, както и да определяте сами големината и вида на използвания шрифт, да заключвате елементи, да подравнявате текст и много други възможности.

download image

Готовите материали можем да споделим в социалните мрежи или да свалим директно на компютъра си в някои от следните формати – JPG, PNG, PDF.

2016-07-16-18_02_55-Microsoft-Edge

Приложението много напомня на страхотния редактор Canva.

Може би най-накрая признатият лидер сред уеб приложенията за графически дизайн се сдоби с достоен конкурент в лицето на Desygner.

[su_button url=“https://desygner.com/“ rel=“nofollow“ target=“blank“ style=“3d“ background=“#1cd6e3″ size=“8″ center=“yes“ radius=“3″ icon=“icon: download“]Desygner[/su_button]

[su_spacer size=“1″]

 • 88
 •  
 •  
 • Лично аз предпочитам Canva, запалих се от ваша статия и съм много доволна. На този етап ми върши чудесна работа, бързо и лесно. Другите опции компенсират липсата на разнообразни шрифтове на кирилица.

   • Добро е. Основно текста е проблемен. Не можах да намеря начин да преоразмеря областта за писане. Сигурно има такъв, но не успях да го намеря.

 • Прочетох, че приложението прилича много на Canva. Интересува ме вашия личен избор и ако случайно сте правили пряко сравнение между двете. Благодаря предварително 🙂

  • Привет Ники,

   Общо взето са едни и същи. Може би в Canva има повече шаблони и по-наложено. Моят личен избор не е нито едно от двете. Лично аз предпочитам да се помъча във Фотошоп, но това е по-скоро заради навик, отколкото, че приложенията не са добри. Опитай и двете и избери сам за себе си кое ще ти пасне най-добре.

   Поздрави,

 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >
   

  Най-голямото намаление за годината! Вземи 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече