ВЛЕЗ В КЛУБА
free application

Desygner – web приложение за създаване на дигитални рекламни материали FREE

  •  
  •  
  •  

Запази за по-късно

Искате да създадете красиво изображение за новата си статия?

Криейтив за Facebook реклама, обява или покана за предстоящо събитие? Или пък меню за новия ви ресторант или презентация към новия ви проект? Искате да впечатлите последователите си в някоя социална мрежа с ефектно изображение?

Добре, имам нещо много яко за вас…

Запознайте се с Desygner!

Desygner е безплатно онлайн приложение за създаване на различни художествени, рекламни и презентационни материали директно в браузъра. С негова помощ можем да оформим своя проект, без използването на скъпо струващи професионални програми.

flyers

След като се регистрираме попадаме в менюто за избор на шаблон.

Изберете какво искате да направите:

Изображение за пост в социални мрежи, ефектна снимка за статия или профил, плакати, флаери, покани, презентации, визитни картички и много други.

template cover

Що се отнася до избора на визия има голямо количество професионални работи, които можете да редактирате по ваш вкус и желание. Ако сте сигурни в дизайнерските си способности и разполагате със свободно време, можете да започнете от самото начало и самостоятелно да оформите своя собствена визия в редактора.

edit cover image

Работата в редактора е супер лесна.

В ляво е разположен панел с предоставени от разработчиците на Desygner ресурси ( лога, шрифтове, клип арт, фон и т.н.). Можете да качите и свои собствени елементи, които след това ще се запазят в библиотеката. Единственото, което трябва да направите, за да редактирате даден елемент е да натиснете върху него с мишката. След това се появява панел с инструменти. Можете да прилагате различни филтри, прозрачност, слоеве върху изображенията, както и да определяте сами големината и вида на използвания шрифт, да заключвате елементи, да подравнявате текст и много други възможности.

download image

Готовите материали можем да споделим в социалните мрежи или да свалим директно на компютъра си в някои от следните формати – JPG, PNG, PDF.

2016-07-16-18_02_55-Microsoft-Edge

Приложението много напомня на страхотния редактор Canva.

Може би най-накрая признатият лидер сред уеб приложенията за графически дизайн се сдоби с достоен конкурент в лицето на Desygner.

[su_button url=”https://desygner.com/” rel=”nofollow” target=”blank” style=”3d” background=”#1cd6e3″ size=”8″ center=”yes” radius=”3″ icon=”icon: download”]Desygner[/su_button]

[su_spacer size=”1″]


  •  
  •  
  •  
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

FREE ebook
супер инструмента
за по-лека работа и резултати
100
инструмента
за супер продуктивност
100
Влез в клуба и спести 200 лв от цената за 6 месеца абонамент и вземи подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this