Изчистен и удобен Google Calendar: точно такъв, какъвто винаги си го искал

Clean Google Calendar ще превърне стандартния календар на Гугъл в напълно ново, модерно и удобно приложение, което ще работи дори и офлайн!!!


Заради зачестилите ми ангажименти напоследък: планиране на нови статии, уговорки с рекламодатели, Facebook реклами и т.н. все по-често ми се налага да използвам календара на Google с всичките му екстри, за да се оргинизирам.

Но имам проблем!

Стандартнта онлайн версия изобщо не ми е удобна, постоянно трябва да отварям уеб страницата на приложението и честно казано не ми допада, колкото и да е изчистена и въпреки всичките си възможности за планиране.

Затова започнах да търся алтернатива!

Открих страхотно, изчистено приложение, което превръщаше календара на Гугъл в отделен инструмент, достъпен директно от десктопа, представляващ само и единствено календар – разделен по дни, седмици и месеци.

google-calendar
Личният ми календар през това приложение

Приложението ще сервира календара ти без всички табове, менюта, колони и бутони. Изглежда много по-добре и просто те кара да го използваш!

Ще можеш да използваш всички функции на оригинала!

Достъп до създадените от теб календари, ще можеш да създаваш и редактираш напомняния и задачи, ще сменяш изгледа на дневен, седмичен, месечен и годишен, ще можеш да филтрираш и по цветове.

Най-добрата част:

Тъй като това е приложение за Chrome, а не разширение, ще можеш да използваш Clean Google Calendar и офлайн. Точно така – няма да имаш нужда от интернет, за да провериш задачите и срещите, които ти предстоят.

Как винаги да ти е под ръка на десктопа?

Ако всеки път трябва да влизаш в приложенията на Chrome и от там да пускаш този Google календар, то цялата магия на леснотата и простотата ще се загуби. Затова лично аз съм си изкарал иконка в Start лентата на десктопа.

2016-12-01-18_30_49

Стартираш приложението от Chrome → Кликваш с дясно копче на мишката върху иконката в старт лентата на Windows → Закачи към лентата на задачите.

По този начин календарът винаги ми е на един клик разстояние!!!

Clean Google Calendar | Chrome Web Store

6 Коментара
 1. Мария каза

  Страхотно приложение. Благодаря ти.

 2. Бори каза

  Много се изкушавам да го изпробвам, тъй като точно Google Calendar ползвам, но мисля, че новата програмка няма да ми върши нужната работа, тъй като не изпълнява важно за мен условие – синхронизация на информацията между десктопа и андроида ми… Чак ме е яд…

  1. Христо Стоянов каза

   Здравейте Бори, мисля, че ще ви свърши страхотна работа, защото – при всяко ново събитие програмката се синхронизира с профила ви в Google, а щом се синхронизира с него, това означава, че това ще става и на десктоп и на Андроид устройството ви 😉

   1. Бори каза

    Супер! Тегля го веднага! Благодаря! 🙂

 3. Труден каза

  Цар си, Христо.
  Много благодаря.
  Страхотно приложение, и много бързо работи.
  А и удобно и приятно на вид.

  1. Христо Стоянов каза

   Радвам се, че ти допада. Да те уцели човек е като да спечели от тотото 🙂 Що се отнася до приложението, винаги съм търсел нещо такова – да си отворя един прост календар със задачите и нищо повече.

Остави коментар

Your email address will not be published.

Благодаря ти!