Изчистен и удобен Google Calendar: точно такъв, какъвто винаги си го искал

Clean Google Calendar ще превърне стандартния календар на Гугъл в напълно ново, модерно и удобно приложение, което ще работи дори и офлайн!!!


Заради зачестилите ми ангажименти напоследък: планиране на нови статии, уговорки с рекламодатели, Facebook реклами и т.н. все по-често ми се налага да използвам календара на Google с всичките му екстри, за да се оргинизирам.

Но имам проблем!

Стандартнта онлайн версия изобщо не ми е удобна, постоянно трябва да отварям уеб страницата на приложението и честно казано не ми допада, колкото и да е изчистена и въпреки всичките си възможности за планиране.

Затова започнах да търся алтернатива!

Открих страхотно, изчистено приложение, което превръщаше календара на Гугъл в отделен инструмент, достъпен директно от десктопа, представляващ само и единствено календар – разделен по дни, седмици и месеци.

google-calendar
Личният ми календар през това приложение

Приложението ще сервира календара ти без всички табове, менюта, колони и бутони. Изглежда много по-добре и просто те кара да го използваш!

Ще можеш да използваш всички функции на оригинала!

Достъп до създадените от теб календари, ще можеш да създаваш и редактираш напомняния и задачи, ще сменяш изгледа на дневен, седмичен, месечен и годишен, ще можеш да филтрираш и по цветове.

Най-добрата част:

Тъй като това е приложение за Chrome, а не разширение, ще можеш да използваш Clean Google Calendar и офлайн. Точно така – няма да имаш нужда от интернет, за да провериш задачите и срещите, които ти предстоят.

Как винаги да ти е под ръка на десктопа?

Ако всеки път трябва да влизаш в приложенията на Chrome и от там да пускаш този Google календар, то цялата магия на леснотата и простотата ще се загуби. Затова лично аз съм си изкарал иконка в Start лентата на десктопа.

2016-12-01-18_30_49

Стартираш приложението от Chrome → Кликваш с дясно копче на мишката върху иконката в старт лентата на Windows → Закачи към лентата на задачите.

По този начин календарът винаги ми е на един клик разстояние!!!

Clean Google Calendar | Chrome Web Store

Препоръчвам ти и:

Остави коментар

Notify of
avatar
wpDiscuz