8 от най-добрите платени теми за WordPress-БЕЗПЛАТНО!

wordpress,теми

Има стотици хиляди приятни и не лоши безплатни теми за WordPress в интернет. Но каквото и да си говорим платените такива са на едно ниво над тях!

Направени са доста по добре най-малкото защото се продават, а за да се продават успешно трябва и да имат нещо доста повече от безплатните си алтернативи и това наистина си е така.

Днес ще ви представим няколко красиви, професионално направени платени теми за wordpress, предназначени за разработчици, блогъри, малки и средни фирмени сайтове, портфолиа и др.

В тази статия има една уловка! Темите наистина са платени и всеки от вас, който има пари в излишък и предпочита да си ги закупи, ок, да го направи!

За всички останали, предлагам ви да си ги изтеглите безплатно само от lifehack.bg!

Големите професионалисти в блогването казват че, за да изградиш печеливш блог, трябва да предоставиш на читателите си голяма стойност, е надявам се че имайки възможност да спестите няколко стотин долара от тази статия сме постигнали съвета на успешните блогъри!

8 от най-добрите платени теми за WordPress-БЕЗПЛАТНО:

1. Genesis

[sws_divider_line]

download genesis wordpress theme for free

Възоснова на обратна връзка с клиенти на тази тема, създадената от StudioPress-Genesis, спокойно може да се нарече наследник на обявената преди време за цар на темите за wordpress- Thesis!

Този WordPress 3.0 базиран темплейт е със страхотен мултифункционален дизай и изключително добре СЕО фокусиран. В същото време е много гъвкава и адаптивна от дизайнерска гледна точка.

Пример за това са различните опции за изглед на темата, можете да я настроите в “съдържание/сайдбар, сайдбар/съдържание, съдържание/сайдбар/сайдбар, сайдбар/сайдбар/съдържание и сайдбар/съдържание/сайдбар

Можете да поставяте добавки /Widgets/ на много различни места по темата. Може също да се интегрира и с BuddyPress, ако вашият клиент се нуждае от социална мрежа с отворен код, ползваща възможностите на един WordPress сайт!

Изобщо можете да я направите да няма нищо общо с демото, просто е страхотно адаптивна към изискванията на вашето въображение!

Цена: $59.99 само за темата и $249.95 за пълен професионален пакет от StudioPress

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

2. Coda

[sws_divider_line]

download coda wordpress theme for free

WooThemes отдавна е един от най-добрите източници на професионални платени теми за WordPress и едно от последните им страхотни произведения Coda е направена така че няма много какво да се желае повече от една професионална WordPress тема.

Тя разполага с чудесен JQuery слайдер ефект за представянето на специфични постове, които вие си изберете и абсолютно завършен widget дизайн за началната страница.

Едно от специфичните неща с които впечатлява тази тема е архивната страница на темата, където създателите и са направили едно наистина елегантно решение за една от най-неприветливите и грозни части на повечето wordpress теми.

Цена: $70 за стандартен лиценз за тази тема с включени два бонуса и $150 за лиценз за професионални разработчици с включени PSD файлове.

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

3. Iridium

[sws_divider_line]

download iridium wordpress theme for free

Изключително екстравагантна и привлекателна тема, с която със сигурност ще привлечете внимание и ще ви запомнят! Дизайна със сигурност не може да се нарече изчистен, но пък е доста впечатляващ!

Темата от RocketTheme,  Iridium, предназначена за WordPress 3.0 идва със 6 различни цветови вариации и с дизайн на страничната лента /widgets/, който минава малко над традиционните представи, някак си е малко извън кутията както се казва!

Подходяща е за сайтове, които искат да са по бунтарски, по различни и креативни и да оставят впечатление. Тази тема наистина има мощен дизайн!

Цена: Започва от  $50 за 90 дневен план с включени 2 инсталации на темата и $250 еднократно за неограничен достъп-доста скъпичко нали!

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

4. WP-Store

[sws_divider_line]

download wpstore wordpress theme for free

Въпреки че повечето от темите на Templatic са с външен вид на новинарски блогове и в стил списание, тази тема предназначена за онлайн магазин наистина блести като една от най-добрите в категорията e-commerce.

Галерията на темата за различните продукти е направо убийствена. Има възможност за търговия както с реални така и с виртуални продукти, което е още едно страхотно предимство. Има и опция за персонализиране на каталози.

Изобщо с тази изключително професионална тема можете много лесно да създадете добър онлайн магазин. Вижте демото за да се убедите че е така, ще останете впечатлени.

С нея можете да превърнете вашият базиран на WordPress сайт в един напълно функционален портал за е-търговия с лесен за управление административен панел, чрез който можете лесно да менаджирате продажбите и представянето на продуктите си по най добрия начин, като има опция за блог със статии на теми свързани с е-магазина ви!

Цена: $65 за сингъл лиценз,  и $99 за една тема с неограничен лиценз и  $299 за всички теми на производителя Templatic.

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

5. Marketplace

[sws_divider_line]

download marketplace wordpress theme for free

Ооо да, една от любимите ми теми. Marketplace е едновременно с изчистне и стилен дизайн, подходяща за създаване на сайт за статии, новини и ръководства, доскоро и видяхме много добър пример за онлайн книжарница 🙂

Темата е придружена с 5 различни цветови гами, които можете да използвате.

Включва абсолютно всичко необходимо за една професионална тема: поле за реклами, интеграция на социални мрежи, страхотен сайдбар, страхотен footer и още много други опции.

Тъй като имам известен опит точно с тази платена тема, ще ви кажа че се работи изключително лесно с нея.

Ако и вие не разбирате като мен от програмиране може да използвате един трик: правете си текстовете, таблиците, картинките, които искате да сложите на дадено място в сайта базиран на тази тема,  в текстовия редактор на WordPress, след което вземете готовия код и го поставете където искате по темата и ще се появи без проблем!

Цена: $27 за цялата тема!

ИЗТЕГЛИ

6. Photo Nexus WordPress

[sws_divider_line]

download photo nexus wordpress theme for free

Една от най-сваляните теми от лидера в дизайна на темплейти за wordpress, Themeforest.

Изключително свеж и атрактивен минималистичен дизайн съчетан с мощна комуникация отличават тази тема като наистина страхотен избор за публикуване и представяне на галерии от снимки или портфолио, където със сигурност ще накарате потребителите ви да се фокусират единствено върху творчеството, което споделяте.

Има и админ панел, чрез който няма да ви се налага ръчно да редактирате темата Изчистен и подреден подход за представяне на съдържание така че лесно да намерите това, което търсите.

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

7. Sansation

[sws_divider_line]

download sensation wordpress theme for free

Sansation е професионално разработена тема за WordPress и това е още една от най-продаваните и популярни теми от ThemeForest.

Много изчистена, елегантна и удобна за правене на бизнес, корпоративни, творчески и блог сайтове.

Темата е придружена с много впечатляващи характеристики като атрактивен 3D слайдер с много ефекти, 12 уникални цветови схеми, 9 уникални шаблона на страници, лесен за използване административен панел без програмиране, вградена форма за контакт с AJAX и още много други полезни функции.

Разработчика е прекарал над 150 часа в програмирането, дизайна и разработката на всички компоненти на темата, което гарантира че това е една от най-лесно използваемите теми за wordpress с която някога ще се сблъскате.

Независимо дали сте професионалист или начинаещ блогър, вие с лекога ще можете да настроите темата според вашите изисквания.

Разработчика казва че не е целял тема претрупана с безполезни функции само за да изглежда атрактивна, а е направил изчистена и функционална такава, която наистина ще ви влезе в употреба и притежаваща всичко необходимо, което ще ви трябва, за да пуснете един успешен уеб сайт.

Накратко: дизайна е супер чист и атрактивен, настройката лесна и най-важното е че не трябва да я плащате 🙂

ИЗТЕГЛИ

8. Cinch

[sws_divider_line]

download cinch wordpress theme for free

Ако търсите тема с така наречения Tumblr външен вид, но в същото време се нуждаете от моща и силата на wordpress, тази тема е за вас!

Произведение на професионалистите от WooThemes, темата е направена с цел да задоволи търсенето на шаблони за блогове и сайтове от вида tumb, използващи wordpress.

Cinch носи в себе си много опростени за ползване мултимедийни възможности, опция за бързо публикуване на постове с опцията QuickPress и др.

Темата включва още 11 алтернативни стила и навигация задвижвана чрез JQuery.

Това е още една тема чрез която, благодарение на по странния си дизайн, ще изпъкнете и ще бъдете малко по различни! Както се подразбира от името и Cinch /Чинч/ е наистина изчанчена тема, чрез която ще блеснете!

Price: $70 за стандартен лиценз и $150 за професионален лиценз с включени PSD файлове, като хубавото е че като я изтеглите от нас също ще имате тези PSD файлове!

ДЕМО | ИЗТЕГЛИ

Можеш да притежаваш безплатно теми на обща стойност 406 $ Мислите че това е всичко? Очаквайте още платени ресурси безплатно!

А кои са вашите любими платени теми?

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак