Автоматично споделяне в Instagram от Десктопа – БЕЗ Push Notification (супер инструмент)

Искаш ли да автоматизираш публикуването на снимки в Инстаграм - но този път наистина ? без досадните нотификации на телефона? Това приложение ще ти свърши отлична работа. Виж какво може, как работи и го пробвай ?

Ако правиш маркетинг в Инстаграм или просто обичаш да споделяш там, вероятно вече си се сблъсквал с едно от най-досадните неща: липсата на напълно автоматично, отложено споделяне на статусите. С други думи, няма опция, чрез която от лаптопа да си настроиш автоматично статусите за деня и да не ги мислиш повече…

Такава възможност има, но тя е толкова неудобна, че направо може да те откаже.

При нея трябва да си направиш мост между уеб вариантите на някоя от популярните приложения за отложено споделяне (Buffer или Hootsuite), които ползваш през браузъра и техните мобилни приложения, които си инсталирал на телефона си.

След това, всеки настроен статус трябва да публикуваш РЪЧНО, слез изпратено напомняне (нотификация) на телефона ти от някоя от споменатите услуги.

Досадно, бавно, полуавтоматично… До сега ? ?

Следва да научиш за един от най-добрите уеб инструмента за напълно автоматично публикуване в Инстаграм, директно от десктопа, без Push Notification.

Той ще ти позволи лесно да си настроиш статусите да се пуснат напълно сами в желаното от теб време. Така бързо ще си настроиш всички постове в Инстаграм за седмицата.

След това само анализираш и реагираш.

Звучи много удобно и наистина е! И сега по същество:

Grum – моят помощник за Инстаграм!


Grum е полезен инструмент за всеки, за когото Instagram не е просто приложение за разглеждане на снимки, а платформа, в която рекламирате своите продукти и услуги. Уеб базираното приложение има всичко необходимо за планиране на автоматични Инстаграм статуси, като така спестява време и лутане между различни инструменти и устройства.

След като отворите Grum ще се учудите колко простичко е направен – нищо излишно, само планиране на постове. В този смисъл инструментът е разделен на две:

 • Timeline – вашата стена/профил в Инстаграм ?

 • Sheduled – мястото, от където ще настройвате автоматичните статуси ⏳

Очаквахте да е нещо по-сложно ли? Еми не е…

Ето как се използва:

 • Когато искате да настроите отложен статус, просто кликвате на знака плюс (снимката отгоре), избирате изображение от десктопа си и го качвате!
 • След това го оразмерявате ако има нужда, пишете статуса (има вградени емот икони). Може дори да добавите първия коментар!
 • Задавате час и дата, когато искате да се публикува статуса. Това е!
Моят профил в Grum

Grum, заедно с инструмента за създаване на криейтиви/изображения за социални мрежи Stencil са моите верни помощници, когато реша да публикувам в Инстаграм!

Кликнете на снимката и ме последвайте в Инстаграм

? Бележка: Grum е платен инструмент. Струва $9 на месец. Аз извадих късмет и попаднах на оферта от App Sumo, чрез която се сдобих с доживотен лиценз само за $49.


Още полезни материали, които ще ви помогнат в работата ви в Инстаграм:

? ВАЖНО: специално за членовете на MasterHack ? – подарък към статията:

40 Instagram PSD шаблона от личната ми колекция

? DOWNLOAD ?


НОВО ???

Инструмент за НАПЪЛНО автоматично споделяне в Инстаграм, без Push Notifications ?

P.S. + специален подарък за членовете на MasterHack ?

Posted by lifehack.bg on Sunday, 14 January 2018

5 Коментара
 1. Любомира каза

  Еххх, няма ли я тази оферта все още? Към момента приемат регистрации само на хора, имащи coupon code. Някой да помогне? 🙂

  1. Христо Стоянов каза

   Абонирай се за бюлетина на App Sumo, там постоянно пращат подобни оферти. За въпросните два инструмента хванах офертите по време на черния петък. Струват си парите отвсякъде

 2. Жанет Григорова каза

  Отново супер полезно съдържание, благодаря!

  1. Христо Стоянов каза

   Благодаря ти Жанет!

 3. Bobby каза

  И аз го ползвам и съм доволен. Същата оферта набарах и аз.

Остави коментар

Your email address will not be published.

Благодаря ти!