ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
MyPermissions ,опасни приложения

Много удобно място, от където да почистите неизползваните и опасни приложения от социалните си профили!

Запази за после

Вижте и премахнете супер бързо и лесно приложенията, на които сте дали достъп до данните от вашите социални профили!

Началото на годината е много добър момент да проверим кои приложения, допуснати до нашите социални профили лично от нас имат достъп до личните ни данни и ако е необходимо да ги премахнем.

MyPermissions прави този процес много бърз и лесен като ни свързва директно към страниците, в които се съдържат приложенията, на които сме дали разрешение за достъп до нашите социални мрежи като Facebook например.

Тоест вече не е нужно още в началото да се отказвате да подредите нещата си и да се погрижите за сигурността си, само защото не знаете къде да влезете и не ви се търси в коя точно настройка на Facebook или Google+ се крият опциите за управление на одобрените приложения.

Услугата MyPermissions не изисква достъп до всички ваши акаунти.

Това е и в основата на полезността и простотата на този инструмент, чрез който веднага ще имате достъп до приложенията, които ползвате и които имат достъп до вашите социални данни във Facebook, Twitter, Google, Yahoo, LinkedIn, Dropbox, Instagram, и Flickr-все социални услуги, които стават много по-силни и полезни, след като ги свържем с други приложения, на които даваме достъп до тях.

Как да използвате MyPermissions

Това, което трябва да направите е да влезете в сайта на услугата и да натиснете върху иконката на съответната социална мрежа, в която искате да разгледате вашите приложения, на които сте дали достъп.

Вероятно ще бъдете изненадани първоначално като видите на колко много допълнителни услуги сте разрешили да се вържат към профилите ви.

Да не говорим каква голяма част от тях изобщо сте забравили, че някога сте ползвали. Сега вече ще можете бързо и лесно да отмените достъпа и да ги премахнете от съответния социален профил, който ползвате.

MyPermissions също предлага нещо като рецепта наречена If This Then That (ifttt), която да ви напомня месечно по електронната поща да проверите разрешенията, които давате на приложения да имат достъп до вашите социални профили.

Но разбира се вие и сами може да си създадете собствено напомняне във вашия си календар ако това има значение за вас.

MyPermissions ,опасни приложения

Всъщност MyPermissions не е точно услуга.

Това са просто дадени линкове/връзки директно към страниците, които са ни нужни да разгледаме и евентуално да премахнем определени приложения, които имат достъп.

И точно за това, след като го ползвате веднъж ще можете да си запазите линковете в браузъра си на съответните страници на социалните профили, които най-много ползвате, вместо да посещавате отново сайта на MyPermissions, който е едно добро начало да разгледате ползваните от вас приложения!

Започнете с почистването чрез MyPermissions.org | една услуга на ScienceText

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...