Само да поискаш и можеш да си супер продуктивен! В това ръководство ще ти покажа точно как ?

Съществуват три икономики: Икономика на отлагането, Икономика на упоритата работа и Икономика на резултатите? В коя от трите искаш да бъдеш?

Има безброй неща, които можеш да правиш във всеки момент от живота си. Но как да използваш времето си така, че когато поглеждаш назад да се гордееш?

В този материал ще ти споделя реални практики, които да приложиш - неща, които ще ти покажат как да извлечеш максимума от всеки момент от деня си.

Разбира се, ако поискаш...

Защото развиването на подобни навици в свят, в който вниманието е толкова често срещано, колкото често можеш да видиш бяла лястовица, е тегаво и бавно. Но цената да не можеш да контролираш времето и живота си е близка до астрономическа, защото как използваш своето определя: кой си, какъв ще станеш, какво ще постигнеш и колко дълбоки ще са взаимоотношенията ти с хората, на които държиш. Не е малко, нали?

Вече започнах темата - в първа част ти разказах за най-ефективните методики за лична продуктивност, споделих ти и ТОП инструментите, чрез които да ги приложиш. Разказах ти за моите любими приложения, които ми помагат да съм супер продуктивен!

Във втора част ще ти разкажа за мои лични доказани практики и научно обосновани съвети и примери, които ще ти покажат как да постигаш повече! Без стрес и неудобства.

Можеш да избереш между правилното трудно или грешното лесно!
Повечето хора проектират амбициите си според живота, вместо да проектират живота си според амбициите си!

Често ме питат как успявам да произвеждам толкова много и качествено съдържание - по колко часа работиш на ден Христо, какво ползваш за споделяне в социалните мрежи, какви инструменти и приложения за организиране прилагаш. Кога ти остава време да правиш и маркетинг и много други подобни въпроси свързани с ефективността ми.

Как успявам да бъда толкова продуктивен наистина?

Всъщност, често не успявам, но ако искам да постигна каквото съм си наумил постоянно се опитвам и понякога дори успявам...

Истината е, че не мисля толкова за това колко много неща произвеждам, нито колко съм продуктивен. Повече ме интересува това какво въздействие и влияние създавам с нещата, които правя, защото те може и да са много, но на никого да не му пука.

Ако се вслушаш в хората, когато говорят за работата си, ще чуеш нещо подобно:

  • “Трябва да се скъсам от бачкане, за да стане това.”
  • “Трябва да намеря моето "Защо"! Тогава всичко ще ми се нареди."
  • “Изобщо нямам мотивация да правя това.”

Ще ти кажа нещо много важно. Запомни го!

Продуктивността няма нищо общо с мотивацията. Точка! Ако мислиш, че има - вече си загубил битката с отлагането и неефективната работа!

Продуктивността няма и нищо общо с якото бачкане - тъпо е да се хвалиш колко много работиш (по-добре използвай това само за оправдание да разкараш някой)!

Да си продуктивен НЕ означава в пощата ти да няма нито едно непрочетено писмо, на кого му пука за това... Да си продуктивен означава, когато вършиш нещо да си способен да даваш най-доброто от себе си (да си в потока) - за максимално кратко време.

Точно така ще създадеш влиянието в света, към което се стремиш!

Да, ще имаш и лоши дни!

Понякога ще отлагаш или няма да се чувстваш добре. Това е нормално.

Точно тук истинската продуктивност ще ти даде свободата и гъвкавостта тези моменти да не ти пречат, защото в останалите 90% от времето ще си движиш нещата перфектно.

? Какво следва:

Ще ти разкажа за трите основни нива на ефективната (не на здравата) работа, за да разбереш къде и какво може да подобриш.

Ще ти подаря специален екселски шаблон, чрез който лесно ще изчислиш най-продуктивните си часове през деня. Ще ги видиш и графично.

Ще ти подаря и най-новите приложения и инструменти, които открих, за да улесниш работата си многократно.

Информацията, която следва е специално подбрана!

Включил съм и моя солиден личен опит. И ако искаш да постигаш малко повече от вчера прочети следващите редове още днес!

оригинално премиум съдържание, секретна FB група, книги, ресурси

Този материал е част от оригиналното премиум съдържание на lifehack.bg, достъпен е само за членове на клуб MasterHack. Вече си част от клуба? Логни се от линка по-долу.

В клуба ще разполагаш с: всяка седмица ново авторско практическо ръководство или премиум материал, всеки ден полезни ресурси, инструменти и информация в секретната ни Facebook група, библиотека с едни от най-добрите книги на английски, а аз най-лоялните достъп до специална VIP зона с курсове на стойност хиляди долари. Абонирай се...

Влез в клуба

____

Вече си член на клуба?

Логни се от тук

Само за членове на клуба!