Как да превърнеш клиентите на офлайн магазина или кафенето си в Messenger абонати!

Внимание: това е много силна магия 🔮, която може да свърже offline бизнеса с online маркетинга ти! И по-точно: какво би станало ако клиентите на кафенето или магазина ти можеха да се абонират за чат бота ти... Това би означавало толкова много възможности, нали? 😍

Практическо ръководство - 🕓 за четене: 8 - 10 мин.

Следва да научиш нещо страхотно, което можеш да предложиш на своите клиенти (ако си маркетинг експерт) или пък да приложиш на практика за собственото си кафене, магазин и т.н.

Подходящо е за офлайн бизнес и се настройва супер лесно.

Ефектът е страхотен, след минута ще видиш защо 😉

Първо ще ти покажа как работи самата чат бот стратегия, за да можеш след това лесно да я внедриш и в своя бизнес, да я обогатиш, разчупиш и промениш според конкретните ти изисквания!

Ето какво ще ти е необходимо:

  • Facebook страницата на бизнеса ти
  • Акаунт в ManyChat
Бележка: ако не си запознат все още с начина на работа на чат ботовете и по-специално на ManyChat, горещо ти препоръчвам първо да прочетеш нашето специализирано ръководство по темата, в което ще научиш как точно да си направиш Messenger бот 🤖.

Магията работи по следния начин 🔮

💡 Бележка: останалата част от ръководството е достъпна само за членове на MasterHack 🔰

Този материал е част от специализираното VIP съдържание на клуб MasterHack!

Достъпен е само за членовете на клуба, които разполагат още и със: супер практически ръководства, качествена и приложима информация, моят личен опит, две библиотеки с едни от най-добрите книги [FREE], достъп до секретната Facebook група на клуба и още много други ресурси, които специално подбирам за тях, за да постигат много по-добри резултати в бизнеса и живота и разбира се, за да им спестя огромно количество от ценното им време.

ВЛЕЗ В КЛУБА 🔰

Вече си член на ВИП клуба? → Логни се тук.


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди страницата с F5!

Не пропускай и:
нови стари харесвани
olya
VIP член

Сканинг кода не може да се направи без платената версия на Many Chat, нали? Вчера активирах една игра с Many Chat- много елементарен механизъм. Ще видим какви ще са резултатите 🙂