22 идеи за бизнеса от Питър Тийл, най-влиятелният технологичен предприемач в света!

Всеки ред в този материал е пропит от невероятното бизнес мислене и житейска мъдрост на човека, който създаде PayPal. Гарантирам ти, че след като прочетеш статията до край ще си я затворил с минимум 3 нови идеи, които със сигурност ще обърнат нещата в полза на бизнеса ти!

И преди бях чувал за създателя на PayPal, че бил невероятен гений и страхотен технологичен иноватор. Затова реших да прочета и книгата му "От 0 до 1".

Преди седмица я прочетох за втори път! Ето малко пред история...

Признавам, че в началото бях малко отегчен от множеството цифри и исторически факти, които споделяше Тийл. Но като се абстрахираме от тях, в много малка част от книгата бяха разпръснати истински съкровища. Мъдрост, която трябваше да си запиша!

И независимо, че тези проникновени мисли бяха разпилени като трохички из цялата творба, реших да я прочета втори път, за да ги намеря, събера, организирам и споделя.

Резултатът - есенцията на най-важното, което Тийл мисли и прави, когато създава бизнес, изгражда монополно влияние и недостижими предимства на всеки пазар.

Добрата новина!

Няма да ти се налага да четеш цялата книга, за да откриеш съкровищата!

Аз ги извадих и събрах вместо теб. Синтезирах ги в списък от 22 уникални бизнес идеи, които ще ти помогнат да осмислиш собствения си бизнес и да го подобриш!

Когато човек, склонен да поема рискове дава съвети, прочетете ги. Става ли дума за Питър Тийл - прочетете ги два пъти. - Насим Талеб


🏆🏆🏆

ЗАЯВИ СПЕЦИАЛЕН ДОСТЪП

Този материал е част от специализираното съдържание на клуб MasterHack 🔰

До него имат достъп само членовете на клуба!

Освен с достъп до тази статия те разполагат още и с:

✅ Практически ръководства (стъпка по стъпка).

✅ Премиум съдържание за бизнес и психология.

✅ Качествена и приложима информация.

✅ Две библиотеки с най-добрите книги [FREE].

✅ Достъп до секретната Facebook група на клуба.

✅ И още много други, специално подбрани ресурси.

✅ Споделям и моя ценен опит!

Чети експертна информация и практики, които можеш да приложиш веднага!

ВЛЕЗ В КЛУБА

Вече си в клуба? → Логни се


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди с F5! Ако и тогава все още го виждаш най-вероятно абонамента ти е изтекъл. Поднови го от тук.

Не пропускай и:

Comments are closed.