22 идеи за бизнеса от Питър Тийл, най-влиятелният технологичен предприемач в света!

Всеки ред в този материал е пропит от невероятното бизнес мислене и житейска мъдрост на човека, който създаде PayPal. Гарантирам ти, че след като прочетеш статията до край ще си я затворил с минимум 3 нови идеи, които със сигурност ще обърнат нещата в полза на бизнеса ти!

И преди бях чувал за създателя на PayPal, че бил невероятен гений и страхотен технологичен иноватор. Затова реших да прочета и книгата му "От 0 до 1".

Преди седмица я прочетох за втори път! Ето малко пред история...

Признавам, че в началото бях малко отегчен от множеството цифри и исторически факти, които споделяше Тийл. Но като се абстрахираме от тях, в много малка част от книгата бяха разпръснати истински съкровища. Мъдрост, която трябваше да си запиша!

И независимо, че тези проникновени мисли бяха разпилени като трохички из цялата творба, реших да я прочета втори път, за да ги намеря, събера, организирам и споделя.

Резултатът - есенцията на най-важното, което Тийл мисли и прави, когато създава бизнес, изгражда монополно влияние и недостижими предимства на всеки пазар.

Добрата новина!

Няма да ти се налага да четеш цялата книга, за да откриеш съкровищата!

Аз ги извадих и събрах вместо теб. Синтезирах ги в списък от 22 уникални бизнес идеи, които ще ти помогнат да осмислиш собствения си бизнес и да го подобриш!

Когато човек, склонен да поема рискове дава съвети, прочетете ги. Става ли дума за Питър Тийл - прочетете ги два пъти. - Насим Талеб


оригинално премиум съдържание, секретна FB група, книги, ресурси

Този материал е част от оригиналното премиум съдържание на lifehack.bg, достъпен е само за членове на клуб MasterHack. Вече си част от клуба? Логни се от линка по-долу.

В клуба ще разполагаш с: всяка седмица ново авторско практическо ръководство или премиум материал, всеки ден полезни ресурси, инструменти и информация в секретната ни Facebook група, библиотека с едни от най-добрите книги на английски, а аз най-лоялните достъп до специална VIP зона с курсове на стойност хиляди долари. Абонирай се...

Влез в клуба

____

Вече си член на клуба?

Логни се от тук

Само за членове на клуба!