Как гигантите в онлайн бизнеса те карат да се пристрастяваш към тях, без да се усетиш!

10 тактики за въздействие от най-високо ниво, които и ти можеш да приложиш + 3 психологически начина да "заразиш" клиентите си с бизнеса си!

Разбери как големите компании "отвличат" ценни моменти от безценното време на своите клиенти! Сигурен съм, че ще намериш начин да приложиш тези психо трикове и в своя бизнес. В тази статия ще говорим за тях и за практическия опит на Тристан Харис, бивш магьосник и настоящ етичен продуктов дизайнер на Google, експерт по въпроса как технологията ни прави психически уязвими и пристрастени. Сега и ти можеш да се възползваш от тези похвати! Те ще ти дадат идеи как да направиш и твоя бизнес също толкова пристрастяващ. А накрая ще ти покажа и 3 експертни начина как да „заразиш“ потенциалните си клиенти с това, което продаваш. Готов ли си?

Този материал е част от специализираното VIP съдържание на клуб MasterHack!

Достъпен е само за членовете на клуба, които разполагат още и със: супер практически ръководства, качествена и приложима информация, моят личен опит, две библиотеки с едни от най-добрите книги [FREE], достъп до секретната Facebook група на клуба и още много други ресурси, които специално подбирам за тях, за да постигат много по-добри резултати в бизнеса и живота и разбира се, за да им спестя огромно количество от ценното им време.

ВЛЕЗ В КЛУБА 🔰

Вече си член на ВИП клуба? → Логни се тук.


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди страницата с F5!

Не пропускай и:
нови стари харесвани
Стойне Василев
VIP член
Стойне Василев

Ти казваш, че не е нужно да предоставя безплатни неща, а да им помагаш, да им решаваш проблемите и т.н. (при принципа на реципрочността), но това не е ли също даване на нещо безплатно с идеята да се чувстват задължени хората? Не разбрах какво е разликата между двете.

Стойне Василев
VIP член
Стойне Василев

Като казваш, че безплатното не работи, като им помагаш и решаваш проблемите им, това не е ли пак безплатно?

„Изкуплението Шоушенк“ ми е любим филм и често използвам „институцинализиран“ за някои хора 🙂

office3
VIP член

Много полезна статия !

Борислав Колибаров
VIP член
Борислав Колибаров

Страхотна статия!

Поднови си абонамента

Подновяване за MasterHack 🔰

💡 Кликни на желания клуб и период