По-видими органични постове! Вижте как да инсталирате Facebook Instant Articles в WordPress (стъпка по стъпка)

Facebook дава все по-голям приоритет на постове от сайтове, които зареждат много бързо, особено в мобилна среда! А какво по-бързо от Instant Articles? Ако искате да добавите още един силен фактор, който ще ви класира по-нагоре в Нюзфийда, пробвайте този формат! Вижте това пълно практическо ръководство!

В тази статия ще научите: как да инсталирате ултра бързия формат за четене на статии във Facebook през мобилно устройство - Instant Articles за собствения ви WordPress сайт - от основните настройки, до най-малките тънкости, които трябва да знаете. Това ще ви помогне да подобрите значително - скоростта на зареждане, все по-важен фактор за увеличаването на органичния обхват на постовете ви!

Този материал е част от специализираното VIP съдържание на клуб MasterHack!

Достъпен е само за членовете на клуба, които разполагат още и със: супер практически ръководства, качествена и приложима информация, моят личен опит, две библиотеки с едни от най-добрите книги [FREE], достъп до секретната Facebook група на клуба и още много други ресурси, които специално подбирам за тях, за да постигат много по-добри резултати в бизнеса и живота и разбира се, за да им спестя огромно количество от ценното им време.

ВЛЕЗ В КЛУБА 🔰

Вече си член на ВИП клуба? → Логни се тук.


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди страницата с F5!

Не пропускай и:
нови стари харесвани
bakroto
VIP член

Благодаря .Стана от първия път.Какво трябва да се посочи в полетата „Account Type“ и „Номер на данъчен ИД“ „Тип данъчен ИД“, когато се прави регистрация на начина на плащане в audience network?

bakroto
VIP член

Не мога да спра да чета.Променили са изискването на 10 статии.

silvina
VIP член
Още нещо относно смяната на PHP версията, тъй като ми се е налагало да го правя няколко пъти: 1. Преди да я смените, за всеки случай архивирайте текущата инсталация на WordPress. Има много малка вероятност нещо да се обърка, но по-добре да сте предвидливи. Мога да препоръчам това безплатно разширение: https://bg.wordpress.org/plugins/duplicator/, с което архивирането и възстановяването са супер лесни. То запазва файла с архива на сървъра и позволява и да си свалите локално копие на своя компютър, ако нещата съвсем се прецакат, да си го имате. 2. Някои хостинг компании дават възможност сами да си смените версията на PHP. Ако… Read more »
edikanarov
Member

Здравей, благодаря за подробното ръководство. Искам да задам един въпрос: Дали този вид постове са подходящи за статии от типа на ревюта с цел афилиейт маркетинг. Т.е. дали фейсбук ще позволи да се вгради бутон с линк към рекламодателя. Благодаря предварително.

Веселин Палавров
VIP член
Веселин Палавров

Отново изключително полезна статия, благодаря !!!

Поднови си абонамента

Подновяване за MasterHack 🔰

💡 Кликни на желания клуб и период