facebook_pixel

Как сам да си направиш Facebook Messenger Bot, без никакво кодиране [TOTAL GUIDE]

В това ръководство ще намериш всичко необходимо да си направиш свой собствен работещ Messenger Bot с огромен потенциал да подобри бизнеса ти!

Предстои ти да научиш най-важното за чат ботовете и маркетингът във Facebook Messenger. Ще те преведа стъпка по стъпка през това какво е чат бот, за какво можеш да го използваш и разбира се ще ти покажа как да си създадеш свой собствен за целите на маркетинга ти. В края на този мини курс ще разполагаш с умения и знания, които ще ти помогнат да разбереш и използваш силата на маркетинга през чат ботовете, както и знанията да създадеш и тестваш свой бот във Facebook.

Привет :)

Извини ме за прекъсването. Искам да ти кажа нещо важно!

Вероятно вече познаваш част от статиите, които пиша толкова време. Те са дълги, красиви и изпълнени с ценна информация. Отскоро започнах да създавам още по-сериозни материали, в които се гмуркам надълбоко! Изваждам есенцията на конкретен проблем от най-добрите източници. Резултатът - само онова, което си заслужава да знаеш.

Създавам това специално съдържание само за читателя, който иска да научи повече от общите приказки, които вече знае. За читателя, който иска знания, които реално да приложи. Точно като тази статия!

За да я прочетеш трябва само да се абонираш за VIP клуб BusinessHACK.

Отнема около минутка! След това ще имаш достъп до всички специални неща, които създавам: практически ръководства, полезна информация, личния ми опит, библиотека с безплатни книги, видео клипове и много други.

Вече си член на ВИП клуба? Логни се тук.

Comments are closed.