Как да създадеш работеща Facebook Messenger Реклама – пълно практическо ръководство!

Практически курс, в който ще научиш как да създаваш Facebook Messenger реклама. Ще видиш и как да я приложиш на практика, стъпка по стъпка [+ идеи и експертни съвети]!

В това ръководство ще научиш какво представлява този тип реклама, какви са реалните ползи от нея, какви са разликите при различните формати Messenger Ad, как се създава Newsfeed Messenger реклама в 5 лесни стъпки, как се създава Sponsored Messages реклама в 4 лесни стъпки, как се създава Home Messenger реклама в 3 лесни стъпки, много идеи за приложение на Messenger Ad, полезни съвети за съобщенията в бизнес страниците и защо Messenger рекламата е толкова важна?

🏆🏆🏆

ЗАЯВИ СПЕЦИАЛЕН ДОСТЪП

Този материал е част от специализираното съдържание на клуб MasterHack 🔰

До него имат достъп само членовете на клуба!

Освен с достъп до тази статия те разполагат още и с:

✅ Практически ръководства (стъпка по стъпка).

✅ Премиум съдържание за бизнес и психология.

✅ Качествена и приложима информация.

✅ Две библиотеки с най-добрите книги [FREE].

✅ Достъп до секретната Facebook група на клуба.

✅ И още много други, специално подбрани ресурси.

✅ Споделям и моя ценен опит!

Чети експертна информация и практики, които можеш да приложиш веднага!

ВЛЕЗ В КЛУБА

Вече си в клуба? → Логни се


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди с F5! Ако и тогава все още го виждаш най-вероятно абонамента ти е изтекъл. Поднови го от тук.

Не пропускай и:
нови стари харесвани
blagavest
Member
Здравейте, хора! 🙂 Искам да споделя със вас нещо, което при мен се оказа проблем. Просветих се с нещата написани от Христо, реших да приложа стъпките описани в „Как да създадеш Newsfeed Messenger реклама в 5 лесни стъпки“ и се сблъсках с проблем. Оказа се, че настойката на акаунта за време също е важна, рекламата ми не тръгна въобще. Щателно разследване, къде мога да съм сбъркала, за да се случва, така че всичко да е 0 в показателите на рекламата ме отведе до заключението, че настройката на часовата зона на акаунта беше с тихоокеанско време. Промяната на тази настройка води… Read more »