Nostrabet Tipster League – Игра с награди за футболни познавачи

Футболните познавачи имат повод да тържествуват, тъй като от сайта на Nostrabet, пуснаха специална безплатна игра, в която вашите прогнози ви носят точки, които могат да се превърнат в парични или предметни награди. Какво представлява тази игра, как да се включите в нея и какво може да спечелите, ще разберете, ако прочетете тази публикация.

Какво представлява Nostrabet Tipster League?


Собствениците на уебсайта Nostrabet пускат игра с прогнози на мачовете от различни футболни първенства и турнири. За да играете, е нужно да се регистрирате в системата, и да се включите в ежемесечните кръгове с прогнозиране. В зависимост от датата, на която ще се присъедините към играта получавате определен актив от точки.

За да попаднете в класирането, и да се борите за наградите, е необходимо да направите най-малко 5 прогнози за футболни срещи.

Няма ограничение на дневната база на прогнозите, които можете да направите. Залозите се извършват с виртуални точки, така че не губите абсолютно нищо. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс има да стигнете до някоя предложените атрактивни награди в сайта.

Как да се регистрирам в Типстър лигата на Nostrabet?


За целта, е нужно да влезете в сайта, и да отидете на раздел „Прогнози“, а след това да кликнете с мишката на секция „Игра с прогнози“.

Ако го направите, ще Ви се зареди нова страница, в която ще видите всичко относно безплатната игра.

Вие можете да създадете акаунт, като кликнете на червения бутон „Влез в играта“, а след това да се насочите към линка „Регистрация“. Имате опция да влезете и чрез вашия профил в социалната мрежа Facebook.

От този момент вече ще можете да започнете да прогнозирате футболните мачове от различни шампионати и турнирни битки. Най-добрите 10 играча попадат в месечното класиране, и ще бъдат възнаградени за своята упоритост и правилните им виртуални залози в платформата.

Какви награди може да спечелите?

Nostrabet Tipster League

От Nostrabet са предложили общ награден фонд от 1000 лева, който ще бъде разпределен между играчите. За първо, второ, трето, четвърто и пето място в класирането, са предвидени награди от 300, 250, 150, 75  и 50 лева, а играчите от шесто до десето място, ще грабнат 35 лева.

За генералното класиране, което се състои от 5-те най-добри играчи, се предоставят предметни и парични награди.

Първият и най-добър в класацията печели iPhone 13 Pro, вторият ще грабне конзолата Playstation 5 PS5, третият взима дрон DJI Mavic Mini Combo, а четвъртият и петият ще бъдат наградени с 500 и 300 лева. В уебсайта ще прочетете, как може да вземете наградите си.

Как се печели от играта с прогнозите?


Вие ще видите различни мачове, за които правите залози с виртуални точки. Всяка правилна прогноза ви носи допълнителни точки, така че можете да играете по всяко време.

Не се залага с истински пари, а само с виртуални средства.

Това е безплатна игра, на която може да се насладите по всяко време. И, ако ви бива да познавате футболните срещи, ще можете да се отдадете на хобито си, и ще имате на разположение различни пазари за залог.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак