ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

eFIFA, eTennis и eFighting – новите дисциплини в Mr Bit

Запази за после

Напоследък е много модерно, букмейкърите да предлагат електронни игри, на които да залагате. Играчи от цял свят сформират свои отбори и се състезават помежду си. В уебсайта на Mr Bit се появиха три нови дисциплини, а именно eFIFA, eTennis и eFighting. Какво представляват тези електронни спортове, как да залагаме на тях и какви са коефициентите, ще можете да прочетете в статията ни, за да знаете, какво ви очаква в онлайн платформата.

Как се залага на eFifa в MrBit?


Електронната игра eFifa позволява на състезателите да сформират отбори от най-различни футболисти, и да се включват в интересни надпревари. Влизайки в този раздел на Mr Bit ще видите множество мачове.

Вие може да поставите стандартен залог със знаци 1,2 и Х, а също и да се възползват от допълнителни пазари, каквито са хендикап, залози за полувреме, под / над и под / над брой голове.

Вие може да гледате и излъчване на срещите на вашия екран.

Вън от съмнение е, че eFifa е едно страхотно допълнение към предложенията на сайта, сред които са спортни залози, MRBIT казино, игри с истински крупиета и други хазартни забавления. Почитателите на електронните спортове и футбола ще останат доволни от нововъведението.

Какво представлява MrBit eTennis ?


Залозите на електронни спортове продължават с eTennis, където се пренасят в света на големите турнири и опитните играчи. Тази игра също привлича вниманието си с немалко пазари и горещи емоции.

Отивайки в тази секция за спортни залози ще може да прогнозирате края на тенис мачове, победа в различните сетове и други настъпили събития.

Това също е добре дошло за феновете на eSports, тъй като тези дисциплини станаха много известни в България. Ако искате да прочетете за нарастващия интерес към  е-спортовете може да го направите натискайки тази връзка водеща до любопитна публикация по темата.

eFighting – електронни битки


В тази секция един срещу друг излизат познати супер герой в люти схватки. Играчите могат да направят своя залог за победител, използване на специални движения, първи нанесени щети и още маркети.

Ако желаете да видите, как ще протече схватката между Aquaman и Sub-zero, то тогава Мр Бит ви дава тази възможност.

Разбира се, можете да заложите на някой от героите.

Електронните битки също идват с високи коефициенти, а събития има постоянно. Правилната прогноза може да донесе солидна печалба, а вие имате шанса да наблюдавате някои от боевете на живо.

С това предложение еСпортовете стават още по-вълнуващи за всеки истински привърженик на подобен вид състезания на електронни игри.

Обобщителни думи


Редом до всички известни компютърни игри, каквито са Counter Strike, League of Legends, Dota 2, StarCraft и Rainbox Six, застават заглавията eFifa, eTennis и eFighting в Mr Bit. Този хазартен оператор определено иска да се хареса на всички, които залагат на електронни спортове.

По-горе ви посочихме какво представляват новите електронни игри, какви опции за залози се предоставят и всичко най-важно. Тук обаче не бива да се забравя, че това е хазарт, от който може да изгубите немалко.

Играйте разумно, за да не изпразните цялата си налична каса.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
★★★★★
Постигай повече за 5 мин / седмица