ВЛЕЗ В КЛУБА

Най-интересното накратко [11.01.2020]

  • 35
  •  
  •  

Запази за по-късно

Всяко голямо постижение в историята е било изнесено на плещите на упоритостта. – неизвестен автор

Да започнем 2020 ударно!

Ето какво съм подготвил за целта:

🧠 [Психология] – ще ти разкажа за една от най-опасните грешки на мозъка ни. Прочети го, за да научиш как да се справиш с т.нар. Фундаментална атрибутивна грешка!

🏆 [Успех] – извадих есенцията на най-добрата част на новата книга на Питър Сейдж, от която ще научиш как чрез квантова физика и медитация да промениш света си!

Определено не е тема за всеки, но ако си с отворен ум, ще ти хареса!

Преди 2 дни бях на неговото събитие у нас!

Ето и най-важните 3 неща, които си “откраднах” за себе си:

  1. Не можеш да успееш повече, отколкото е представата ти за самия себе си. Промени представата за себе си, за да се надскочиш!
  2. Не ти трябват повече пари. Трябва ти по-добра стратегия!
  3. Първият признак на съзряването е да приемеш и да се чувстваш добре с това, че някой може да не те харесва.

🛍 [Продажби] – един от най-често срещаните въпроси, които ни задават наши читатели е как да привличат и задържат повече лоялни клиенти! За целта разработихме практическо ръководство с 20 от любимите ни тактики, които и самите ние прилагаме.

💰 [Печели онлайн] В този материал партньорите ни от Admitad ще ти разкажат как можеш да печелиш пари онлайн чрез афилейт маркетинг и тяхната платформа.

🔰 [Личен опит в онлайн бизнеса] – когато стартирах клуб Мастърхак се срещнах с доста негативизъм. Беше нещо от сорта на – “Ти луд ли си да искаш пари за труда си”. Та този период ми напомни за тази история за завистта и лицемерието…

💼 [Работа и кариера]последната част от наръчника за кариерно развитие, който ще ти послужи като пътна карта, когато потърсиш работата, която да те направи щастлив/а.

💳 [Онлайн бизнес] – в този материал ще се запознаеш със спецификите, предимствата и примерите на автоматичното периодично плащане (recurring payment), което и ние внедрихме в клуба преди повече от година.

📗 [Книга] – препоръчвам ти книгата “Leaders Who Changed History”, която можеш да изтеглиш от нашата клубна библиотека.

📺 [Онлайн курс] – във ВИП зоната на Мастърхак ще намериш и новия курс на Рамит Сети – “Delegate and Done”, от който ще научиш как да делегираш, за да постигаш повече.

🧰 [Инструмент] – много удобна дигитална бяла дъска за рисуване. Може да я използваш за презентации или да нарисуваш нещо за сайта си.

🗞 [Интересно] – 100 статистически данни за ремаркетинг, които да водят твоята платена рекламна стратегия през 2020 г. [Инфографика]


P.S. Стани част от клуб Мастърхак и се възползвай от премиум съдържанието и ресурсите ни. Стани част и от нашата секретна общност от над 300 човека, които си помагаме помежду си. Всичко това за по-малко от 1 лев на ден. Научи повече 


  • 35
  •  
  •  
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Научи как да постигаш повече
Вземи най-новите ни статии и ръководства с практически съвети и инструменти за психология, маркетинг, бизнес, продуктивност и креативност - директно в пощата ти [FREE]
ще получиш и най-полезната безплатна книга в света
✓ Присъедини се към над 6000 абонати ✓ Никога не пропускай най-новото от сайта ✓ Получавай ексклузивно съдържание ✓ Научавай първи за най-работещите подходи По-малко от 0.2% от читателите се отписват
инструмента
за супер продуктивност
100
Специална оферта:
спести 200 лв от цената за 6 м. абонамент и вземи подарък
Спести 200 лв от цената за 6 м. абонамент + подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this