Най-интересното накратко [11.01.2020]

Запази за по-късно

Всяко голямо постижение в историята е било изнесено на плещите на упоритостта. – неизвестен автор

Да започнем 2020 ударно!

Ето какво съм подготвил за целта:

🧠 [Психология] – ще ти разкажа за една от най-опасните грешки на мозъка ни. Прочети го, за да научиш как да се справиш с т.нар. Фундаментална атрибутивна грешка!

🏆 [Успех] – извадих есенцията на най-добрата част на новата книга на Питър Сейдж, от която ще научиш как чрез квантова физика и медитация да промениш света си!

Определено не е тема за всеки, но ако си с отворен ум, ще ти хареса!

Преди 2 дни бях на неговото събитие у нас!

Ето и най-важните 3 неща, които си „откраднах“ за себе си:

 1. Не можеш да успееш повече, отколкото е представата ти за самия себе си. Промени представата за себе си, за да се надскочиш!
 2. Не ти трябват повече пари. Трябва ти по-добра стратегия!
 3. Първият признак на съзряването е да приемеш и да се чувстваш добре с това, че някой може да не те харесва.

🛍 [Продажби] – един от най-често срещаните въпроси, които ни задават наши читатели е как да привличат и задържат повече лоялни клиенти! За целта разработихме практическо ръководство с 20 от любимите ни тактики, които и самите ние прилагаме.

💰 [Печели онлайн] В този материал партньорите ни от Admitad ще ти разкажат как можеш да печелиш пари онлайн чрез афилейт маркетинг и тяхната платформа.

🔰 [Личен опит в онлайн бизнеса] – когато стартирах клуб Мастърхак се срещнах с доста негативизъм. Беше нещо от сорта на – „Ти луд ли си да искаш пари за труда си“. Та този период ми напомни за тази история за завистта и лицемерието…

💼 [Работа и кариера]последната част от наръчника за кариерно развитие, който ще ти послужи като пътна карта, когато потърсиш работата, която да те направи щастлив/а.

💳 [Онлайн бизнес] – в този материал ще се запознаеш със спецификите, предимствата и примерите на автоматичното периодично плащане (recurring payment), което и ние внедрихме в клуба преди повече от година.

📗 [Книга] – препоръчвам ти книгата „Leaders Who Changed History“, която можеш да изтеглиш от нашата клубна библиотека.

📺 [Онлайн курс] – във ВИП зоната на Мастърхак ще намериш и новия курс на Рамит Сети – „Delegate and Done“, от който ще научиш как да делегираш, за да постигаш повече.

🧰 [Инструмент] – много удобна дигитална бяла дъска за рисуване. Може да я използваш за презентации или да нарисуваш нещо за сайта си.

🗞 [Интересно] – 100 статистически данни за ремаркетинг, които да водят твоята платена рекламна стратегия през 2020 г. [Инфографика]


P.S. Стани част от клуб Мастърхак и се възползвай от премиум съдържанието и ресурсите ни. Стани част и от нашата секретна общност от над 300 човека, които си помагаме помежду си. Всичко това за по-малко от 1 лев на ден. Научи повече 

 • 35
 •  
 •  
 • Petar Teodosiev каза:

  Доста добър формат, в който е събрано всичко полезно 🙂 Продължавай да пускаш периодично такъв тип неща от където да си „берем“ 🙂

  • Благодаря ти за обратната връзка! Това между другото ми беше една от най-неуспешните мейл кампании, парадоксално…

   • yordankadeyanova каза:

    И на мен ми харесва. Не съм получила такъв мейл.

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >