ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Най-интересното накратко [11.01.2020]

Запази за после

Всяко голямо постижение в историята е било изнесено на плещите на упоритостта. – неизвестен автор

Да започнем 2020 ударно!

Ето какво съм подготвил за целта:

? [Психология] – ще ти разкажа за една от най-опасните грешки на мозъка ни. Прочети го, за да научиш как да се справиш с т.нар. Фундаментална атрибутивна грешка!

? [Успех] – извадих есенцията на най-добрата част на новата книга на Питър Сейдж, от която ще научиш как чрез квантова физика и медитация да промениш света си!

Определено не е тема за всеки, но ако си с отворен ум, ще ти хареса!

Преди 2 дни бях на неговото събитие у нас!

Ето и най-важните 3 неща, които си “откраднах” за себе си:

  1. Не можеш да успееш повече, отколкото е представата ти за самия себе си. Промени представата за себе си, за да се надскочиш!
  2. Не ти трябват повече пари. Трябва ти по-добра стратегия!
  3. Първият признак на съзряването е да приемеш и да се чувстваш добре с това, че някой може да не те харесва.

? [Продажби] – един от най-често срещаните въпроси, които ни задават наши читатели е как да привличат и задържат повече лоялни клиенти! За целта разработихме практическо ръководство с 20 от любимите ни тактики, които и самите ние прилагаме.

? [Печели онлайн] В този материал партньорите ни от Admitad ще ти разкажат как можеш да печелиш пари онлайн чрез афилейт маркетинг и тяхната платформа.

? [Личен опит в онлайн бизнеса] – когато стартирах клуб Мастърхак се срещнах с доста негативизъм. Беше нещо от сорта на – “Ти луд ли си да искаш пари за труда си”. Та този период ми напомни за тази история за завистта и лицемерието…

? [Работа и кариера]последната част от наръчника за кариерно развитие, който ще ти послужи като пътна карта, когато потърсиш работата, която да те направи щастлив/а.

? [Онлайн бизнес] – в този материал ще се запознаеш със спецификите, предимствата и примерите на автоматичното периодично плащане (recurring payment), което и ние внедрихме в клуба преди повече от година.

? [Книга] – препоръчвам ти книгата “Leaders Who Changed History”, която можеш да изтеглиш от нашата клубна библиотека.

? [Онлайн курс] – във ВИП зоната на Мастърхак ще намериш и новия курс на Рамит Сети – “Delegate and Done”, от който ще научиш как да делегираш, за да постигаш повече.

? [Инструмент] – много удобна дигитална бяла дъска за рисуване. Може да я използваш за презентации или да нарисуваш нещо за сайта си.

? [Интересно] – 100 статистически данни за ремаркетинг, които да водят твоята платена рекламна стратегия през 2020 г. [Инфографика]


P.S. Стани част от клуб Мастърхак и се възползвай от премиум съдържанието и ресурсите ни. Стани част и от нашата секретна общност от над 300 човека, които си помагаме помежду си. Всичко това за по-малко от 1 лев на ден. Научи повече 

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...