Винаги съм се възхищавал на хора, които искат да помагат на другите и винаги съм се радвал на сайтове, в които всяка една страница носи ПОЛЗА за читателите. Едва ли ще учудя някого, ако призная, че lifehack.bg е първият ми избор, когато трябва да давам пример за най-полезен български сайт. Вторият е БГ Мама… Не знам откъде Христо Стоянов намира сили и време да публикува толкова обширни материали все за интересни неща, но искрено се радвам на ентусиазма и отдадеността му.

Огнян Младенов

Управител, SEOM

Определено lifehack.bg е един от най-полезните сайтове в българското уеб пространство. Следя развитието му от самото начало и ме радва, че растежът му е не само динамичен, но и качествен. Същите думи мога да кажа и за неговия автор, чийто ентусиазъм става все по-заразителен (дори и за улегнали хора като мен).

Пламен Петров

създател на, blogatstvo.com

Радвам се, че в българското онлайн пространство открих сайт с наистина висококачествено съдържание като lifehack.bg и той да се управлява от личност като Христо Стоянов. През досегашната ми кариера като онлайн консултант и маркетолог съм имал десетки договорки в областта на интернет медиите, но да срещнеш професионалист от ранга на Христо е истинска рядкост. За мен е удоволствие да работим заедно, защото винаги съм получавал първокласни рекламни услуги, много гъвкавост и ангажираност. А lifehack.bg е съкровище и няма аналог у нас като аудитория и качество на съдържанието. Пожелавам още много успехи на проекта с признателност и уважение!

Бисер Вълов

Основател, Beyond ID Studio

Повечето хора подхождат към живота с апатията, характерна за отчаяния опит да се впишеш в рамката на общоприетото. Ежедневно повтаряните усилия да вкараш живота си в шаблонната представа за това какво трябва да правиш; какво трябва да постигнеш и как да го постигнеш. За щастие има и други хора. Хора като Христо Стоянов, които всеки ден се будят не с желанието да утвърдят себе си, като част от стадото, а с желанието да пресътворяват себе си наново – във всеки един момент. Христо е от хората, които са открили смислената и красивата страна на живота. Човек, който за миг е надзърнал в необятните възможности, които животът ни предоставя, а след това се е посветил на мисията ежедневно да се труди и да вдъхновява хората да се освободят от тираничните окови на монотонността и да преследват величието си. Христо е от хората, които имат умението да извличат същественото от живота на другите, а след това да го представят по начин, по който да вдъхнови аудиторията да надзърне в себе си и да има смелостта да осъществи потенциала си. Христо Стоянов е пример за човек, който всеки ден дава всичко от себе си, за да сътворява емоции и събития в живота си, които до този момент са били непонятни за масовото виждане и разбиране за живота. Христо е иноватор и достоен човек. Човек, който променя света, правейки това, което обича!

Инес Субашка

Основател, inspiredfitstrong.com

Христо Стоянов е lifehack.bg. Или обратното. Все едно. В представите ми този обект и този субект са едно цяло. Може би защото отдаденото и прецизно отношение, които Христо има в себе си, се отразява директно върху сайта му. Статиите са толкова обмислени, добре оформени и визуализирани, че чак не мога да повярвам, че зад тях не стои цял екип. Явно е, че Христо съчетава детайлното мислене и техническите умения, но и има виждането да ги превърне в една цялост, която докосва, мотивира и те кара все повече и повече да искаш да четеш; да чакаш с нетърпение следващата провокативна тема. Lifehack.bg е един от сайтовете-лидери в българското уеб пространството. Но съм убедена, че това е само началото! И нека официално да попитам: “Как успяваш, Ицо?

Любомира Любенова

управител, Медиа Старт

Христо е страхотен човек и професионалист, който влага 120% от желанието и ентусиазма си, за да развие най-големия портал за персонално и бизнес развитие в България. Удоволствие е да се работи с него, защото винаги е способен да помогне за достигането до най-доброто решение. Познавам Христо от началото на 2012-та и през годините досега той ми е доказал своето постоянство и градация. През 2012-та сайтът LifeHack.bg беше едва в началото си, а сега вече е най-харесваният и достоверен сайт в България.

Боби Велев

Основател, TheSuccess.Space

Качество, професионализъм и полезност – това са трите думи, с които мога да определя lifehack.bg. Следя уебсайта почти от самото начало на неговото развитие , следя и доста чужди сайтове и бих казал, че Lifehack по нищо не им отстъпва като качество и визия.

– Съдържанието вдъхновява, мотивира да се замислиш и да осмислиш доста неща от технологичен до личен план в живота. В него с майсторство се вплитат опитът на Христо в различни аспекти и неговото отношение по темите, но не натрапчиво, както и общо приетите факти и дори нагласите на аудиторията към дадена тема, която ясно личи, че е извлечена на база на нейно детайлно проучване предварително по всяка тема.

– Следя почти ежедневно Lifehack, препоръчвам го на много приятели, познати или колеги, но най-вече на клиенти с цел показване на пример за успешни практики в контент маркетинга в България и правилното оформление на дизайн, перфектен user experience, уникалност и полезност.

– Lifehack e уебсайт, който доказва, че именно постоянство, любознателност, упоритост и правилна стратегия са персоналните качества – ключ към успеха в контент маркетинга.

Поздравявам Христо и целия екип! Нека продължават все така да ни радват с уникални идеи и най-вече постоянство и упоритост!!!

Дидо Григоворв

Основател, marketerpartner.com

От далечния Свиленград lifehack.bg се превърна не само в популярен, но и изключително интригуващ за едно подрастващо поколение. Когато ме попитат кой сайт би препоръчал за IT новини отговора ми е lifehack.bg. Лекотата с която пише Христо, прави сайта интересен за читателите и най-важното е, че дава ясна представа за уеб технологиите на едно подрастващо поколение.

Никола Минков

Собственик, valantin4u.com

lifehack.bg е едно от най-приятните за мен места в българския уеб. Особено много ценя времето си, а тук то не е загубено. Напротив, инвестицията от престой в lifehack.bg се отплаща с доза личностно и професионално развитие. В работата си често прилагам добрите практики и съвети, които Христо споделя с нас. Категорията WordPress е екстра качество. Христо, благодаря ти за страхотното местенце в бг мрежата, Успех!

Станимир Ненов

Съосновател на, pravatami.bg

Ще Ви разкажа една случка: Една сутрин, една спокойна Facebook сутрин, Ицо и аз открихме общата си страст по Prezi  като изразно средство за презентиране. И точно за тези няколко секунди разговор разбрах, че това е човек, който придава смисъл на всичко около себе си. Невероятния lifehack е едно от малкото места онлайн, пълни със страхотно АВТОРСКО съдържание. Удоволствие е да те чете човек, господин Стоянов. И хората го правят – присъствал съм на разговор на автобусна спирка и една девойка тъкмо диктуваше адреса на сайта на свой колега. Препоръка? Давааай, давай все така.

Любомир Любомиров

Основател, nextcopy.net

Lifehack.bg е една от локациите в българското интернет пространство, която съдържа практически полезна информация в редица области от живота. Платформата и нейният създател Христо Стоянов се отличават с изключително постоянство, отдаденост към детайлите, както по отношение на текст, така и на визуализация и не на последно място по важност – мисията да „вдъхновяват хората да подобрят живота си“. Винаги е полезно, а и приятно да прочета някоя нова публикация на сайта, защото съм убеден, че би ме обогатила по някакъв начин. Именно проектите, които успяват да направят сложното просто, са забележителни и открояващи се.

Георги Държанлиев

Съосновател на pravatami.bg и управител на, dogovor.at

Познавам и работя с Христо вече повече от три години – изключително удоволствие е за ме всеки път, когато професионалните ни пътища се пресичат. Христо е от типа хора, с които мога да се разбера с половин дума, винаги сме на едно мнение, винаги откриваме най-доброто решение, винаги кампаниите, които сме осъществявали заедно са били успешни и са удовлетворявали очакванията ми на 100%. Lifehack се роди пред очите ми и през годините Христо успя да го развие от “поредния сайт със съвети” в мястото, където всички web geek-ове могат да намерят по нещо интересно за: живота, психологията, wordpress, facebook или различни полезни инструменти, които просто да улеснят работата и живота им. Безкрайно много уважавам нещата, които Христо създава и прави днес и с най-искрени и топли чувствам се радвам, че мога да го препоръчам на всеки, който търси доверен партньор.

Ивелина Атанасова

Управител, NewTrend.bg

По призвание и с желание … вложиш ли това в работата си, няма как да не дойде успеха. Lifehack.bg за мен е съвременна приказка за това. Ние, юристите, търсим доказателствата. Вижте ги – безспорни и неопровержими: Съдържанието на Lifehack.bg – Богато и различно e като темите, на които се посвещава. То не дава истини от последна инстанция, а провокира да търсиш, намираш и изпитваш собствените си предели и понятия. Визията на Lifehack.bg – Грабва вниманието, привлича и задържа читателя с „красив ум“. Отношението в Lifehack.bg – Днес често срещаме работа, която е претупана, свършена с апатия и отегчение, ей така почти насила, просто защото някой е казал, че трябва. Това става почти норма и стандарт… И ето изненада, приятна изненада. Тук срещаш вдъхновяващият професионализъм на един млад човек; прецизността, която търсиш, без да чувстваш неудобство от това, даже повече – насърчаваща, стимулираща и теб самия. Отношението към Lifehack.bg – Без съмнение е последица от всичко по-горе. Многобройни и верни читатели, отзиви – толкова силни, искрени и положителни, че те карат да даваш най-доброто от себе си. Не зная, Христо, каква е формулата за твоя успех. Но категорично я намирам тук, в начинанието ти. Запази онова собствено здраво нещо вътре в теб, което те води и продължавай напред! Това е вдъхновяващо, а нали Lifehack.bg вдъхновява хората да подобрят живота си?!

Йорданка Шуманова

Управител, ПРАВА ЗА ТЕБ.БГ

Христо и неговия Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се списва и поддържа един качествен блог. Като се започне от внимателното проучване, мине се през интересните теми, провокативните заглавия, изчерпателните статии, да продължим и със страхотното графично оформление и – не на последно място – завидното постоянство. Lifehack.bg, според мен, е най-добрият БГ блог в своята ниша (а и не само в нея) и нямам друг избор, освен да чакам с нетърпение всяка негова следваща публикация.

Борил Богоев

Управител, borilbogoev.com

lifehack.bg е уникално явление в българското онлайн пространство. За времето на своето съществуване той съумя да привлече изключително активни, любознателни и перспективни млади хора, които наистина искат да подобрят живота си. Изключително се възхищавам на ентусиазма на екипа зад lifehack.bg, защото те винаги съумяват да предложат нещо ново, нещо интересно, нещо, което те кара да го прочетеш, защото си сигурен, че това е полезната информация, която решава проблемите ти. Собственикът Христо Стоянов се е доказал като невероятен професионалист и дори още по-страхотен човек и аз се гордея, че го познавам. Първо си пожелавам повече такива хора в България, а на Ицо пожелавам да промени света, защото съм сигурен, че той го може. Успех lifehack.bg! Успех Ицо!

Димитър Георгиев

Управител, ideamax.eu

Lifehack.bg е един от малкото български Сайтове (спрете да го наричате блог…), в които влизам всеки ден. Това, което Христо Стоянов прави вече няколко години заслужава огромна почит и адмирации. Такъв упорит и последователен инат се среща рядко! Неслучайно този сайт и неговия създател често са сред първите ми примери как трябва да се правят нещата, за да бъдат успешни. За качеството на Lifehack.bg мисля, че няма нужда от коментар – всеки който е прочел дори 50% от една статия тук, със сигурност ще се върне отново. Съвсем самосиндикално.

  • – Какво е Lifehack.bg за мен:
  • – Част от ежедневието ми (по-хубавата)
  • – Един от най-добрите сайтове в България
  • – Пример за подражание и много добър стимул
  • – Едно от нещата, които ме карат да се опитвам да бъда най-добрия

Необрано лозе от маркетингова гледна точка – тук има толкова голям потенциал за суперкреативни и ефективни рекламни кампании чрез съдържание, че по-добре да спра с тези думи, иначе сигурно ще изпиша малка книжка по темата. Най-важното е, че Lifehack.bg е пример за това как последователността, качеството и вярата в успеха водят до невероятно добри неща!

Димитър Димитров

Управител, Inbound.bg

Преди известно време случайно попаднах на lifehack.bg и още на втория абзац от статията, която бях подхванал се убедих, че това ще ми стане любим сайт. Учудих как може да не съм го знаел досега. Няколко месеца по-късно не минава ден, без да прекарам времето за сутришното си кафе тук. Koгaтo имaм нyждa oт мотивация, пoлeзнa инфopмaция или интересни факти и истории знам, че ще ги открия именно в lifehack.bg. Графиките, стила на писане и оформление са просто в перфектен синхрон и създават едно приятно и комфортно усещане по време на целия престой. За това със сигурност трябва да отделя и едно голямо БЛАГОДАРЯ на основния виновник за това – Христо Стоянов. Не е минал ден без да препоръчам блога на приятели и познати!

Ангел Порязов

Управител, VRETIEL

Когато преди няколко години започнах да пиша в блог, го направих с благородната идея да споделям полезните неща, които съм научил, с другите. Така беше и с повечето блогъри тогава. С течение на времето, обаче, всички блогове започнаха да затихват постепенно и само един сайт започна да се откроява на хоризонта със своята постоянна активност, с изключително полезните си съвети, с актуалните си предложения за облекчаване на все по-натоварения ни живот – lifehack.bg Не мога да не се възхитя от нуеморния ентусиазъм на неговия създател и основен автор – Христо Стоянов. Във време, когато повечето български блогъри потънаха в ежедневните си ангажименти и намалиха активността си в българската блогосфера, Христо издигна сайта lifehack.bg до нивото на флагман в българското интернет пространство. Днес всеки, който търси начин да бъде по-продуктивен, по-мотивиран и по-успешен в забързания бизнес, запазвайки време за себе си и постигайки удовлетворение от работата си, търси съвет от lifehack.bg. Поздравявам Христо за това, че засрами всички пишещи братя, показвайки ни какво означава истинска отдаденост на една благородна идея. Успех!

Майк Рам

Управител, RammSoft

Lifehack е уникално място в българското Интернет пространство, пълно с много ценни статии от автори с интересни гледни точки. Удоволствието е пълно, когато четейки приятно поднесеното и полезно съдържание намирам в него идеи, които ме мотивират и предизвикват развитието на собствената ми креативност. В Lifehack има всичко: Както полезни технически статии, подпомагащи професионалното ми развитие, така и страхотни материали, които ме карат да се замислям за неща, които иначе не бих забелязал. Да не пропусна и визуалното оформление, което винаги ме впечатлява и въздейства не по-малко от текстовете. Пожелавам успех на Христо и дано ентусиазмът и професионализмът, с които прави този блог никога не го напускат, защото от това ще загубим всички.

Калин Каракехайов

Основател, Napred.BG

Няма нищо случайно в това, че lifehack.bg е сред най-четените блогове у нас, нито в това, че се развива толкова бързо и се ползва с доверието на най-иновативните и преуспяващи хора в бг онлайн средите! В сравнение с повечето колеги съм от скоро в бизнеса, но човек много бързо се ориентира къде се предлага качество. С чиста съвест, ако трябва да препоръчам един единствен блог, който си струва да се чете в България, то без секунда съмнение бих назовала lifehack.bg Причините са няколко и всичките до една съществени:

— Информацията е действително ценна, полезна и много практична (и това не си го говорим ей така, щом и аз често черпя съвети от тук, наред с топ чужди блогове – значи наистина е така!). Неведнъж статия или набор съвети в блога са ме навели на нова идея, или пък нов полезен инструмент, който интегрирам в работата си.

— Стилът и отношението на писане са върхът! Обичам съдържание, от което лъха личното отношение, което надхвърля стандартните, формални форми и те кара да усетиш човека зад него. Според мен това е и най-успешния дългосрочен начин да се прави контент маркетинг и печели доверие. Ако има нещо, в което Христо да не може да бъде обвинен – това е, че не спира пред общоприети граници.

— Дизайнът, структурата и визуално представяне на блога са най-добрите, които лично аз съм срещала в България за този сектор и тип съдържание.

А аз съм изключително чувствителна на тази тема. Харесва ми, че е намерен оптимален вариант, който съчетава индивидуалност и запечатваща се в съзнанието визия, и в същото време пълна функционалност от гледна точка на крайната цел – фокус върху съдържанието, препращане към други материали, задържане за дълго време върху сайта. Спокойно мога да кажа, че на този дизайн и подредба и редица чужди блогове могат да завидят! Важното е, че малко професионалисти съчетават по този начин качествено съдържание + индивидуалност и отношение, които се отличават + страхотен дизайн, който уцелва пулса на времето. Радвам се, че имам възможност да обменяме с Христо идеи и съвети и се надявам и за вбъдеще да продължим да си партнираме по най-различни направления. Съществуването на такива сайтове и професионалисти определено показва, че има надежда за сектора в България! Пожелавам му най-искрено успехи и занапред!

Силвия Матеева

Основател, Face Profits

Oчарована съм от визията, както и разбира се от огромният информационен поток, който сайта предоставя всеки ден. Възхищавам се и от избора и начина на представяне на статиите – засиленото авторско присъствие в интерпретативните текстове, подсилено с аргументи, а не с квалификации. Логическата издържаност на всяка публикация е максимално изчистена от жаргони и клишета. Оригинално и увлекателно поднесените текстове определено успяват да грабнат и заинтригуват читателя. Визуалните и вербалните части на посланието винаги си партнират отлично и това е едно от нещата, които отличават този сайт и му придават неповторима индивидуалност. Ефективната визуална комуникация и засилената автопрезентация спомагат за формирането на устойчива аудитория с каквато (съдейки по отзиви, коментари и препоръки) lifehack.bg очевидно разполага и евентуалното й разширяване. Силно впечатляваща е гъвкавостта в информационния поток, добре структурираната организация на качествено съдържание и разпределението й в категории по страници, създаването на ясни акценти и субординация на текстовете. Прецизният избор на автори и теми, както и създаването на жанрово разнообразие придава на  lifehack.bg още по-голяма притегателна сила и го превръща в нераздена част от ежедневието на разнообразна по цели , интереси и възгледи читатели… Адекватната авторска намеса, богатия избор на теми и разнообразие от механизми, инструменти и акценти на медията при отразяване на дадено събитие винаги събуждат любопитство и предизвикват интерес; Истината е, че само наистина гъвкави и иновативни екипи с възможност за мобилност са в състояние да осигурят всекидневно и без много проблеми един съвременен продукт – информационно богати секции, страници, „пакети” от взаимно допълващи се вербални и зрителни елементи, обединени в името на една по-ефективна комуникация. Множеството от точни и висококачествени публикации са нагледното доказателство, че времето не е единственият критерий за добре свършена работа. Предполагам, че това е и основата за поддържане на големия брой добри и авторитетни сътрудници. Възможността която lifehack.bg предоставя на аудиторията си за анализиране и коментар на публикациите и дейността си сама по себе си отразява високото ниво на сайта от читателите по скалата: сериозно – булевардно, ляво – дясно, свое – чуждо и най-вече добро – лошо. Желанието, усилията и всеотдайността с които lifehack.bg подрежда света за своите читатели, водейки ги през океана от полезна и актуална информация, показвайки им главното, и помагайки им да се насладят на избраната от тях публикация, като същевременно намерят максимални „порции” информация от интересуващата ги тема, сами по себе си вдъхновяват и мотивират хората да подобрят живота си … Възхищавам Ви се! Препоръчвам!

Паулина Стоянова

Администратор, графичен дизайнер

Според мен българското уеб пространство има нужда от точно такива блогове, като Lifehack.bg. Възхищавам се на работата на Христо Стоянов и начина, по който стремглаво и систематично привлича все повече читатели и приятели в социалните мрежи. Той е еродиран човек с много висок стил на писане и е удоволствие да общуваш с него. Когато влезете в този сайт, няма начин да не намерите нещо наистина полезно, което да ви даде мотивация и добри идеи. Lifehack.bg се харесва на всякакви възрастови групи, поради креативния и уникален начин по който е поднесена информацията. Всичко в сайта е уникално, от бутоните и изображенията, до наистина полезните текстове. Това бе нещото, което ми направи най-силно впечатление, когато влязох за първи път в сайта. Пожелавам на Христо и на Lifehack.bg да продължават да се развиват и да стимулират и образоват младите хора на България.

Теодор Захариев

Основател, seoteo.info

С Христо се познаваме задочно от няколко години. Винаги съм ценил високо неговия труд и стила му на писане. Харесвам блога му lifehack.bg, най-вече категорията с WordPress плъгини, хакове и теми. Виждам, че и другите теми в блога му се котират много добре. Христо е автор на най-авторитетния и четен български блог у нас, като и-мейл абонатите му са повече от 6000 човека, а Facebook страницата му расте с всеки изминал ден. Към момента тя е с 9000 човека, но ако четете препоръката ми през 2014г. то цифрата ще е различна. Това, което Христо прави заслужава адмирации! Ако желаете да рекламирате своя бизнес, то блога му lifehack.bg е отличната платформа за целта. Аудиторията му е предимно от млади, будни и интелигентни хора.

Андрей Димитров

Основател, evoices.net

Когато имам нужда от полезна информация, насоки или помощ, винаги ще ги намеря тук. Професионалните материали, идеалната типография и качествената подредба на съдържанието, правят lifehack идеалното място за всеки, който иска да обогати онлайн знанията си. Винаги изчерпателни, начело с Христо, lifehack затвърждават това, което всеки човек от бранша знае – lifehack е точното място!

Олег Петров

Онлайн предприемач

Христо е изключително смислен млад човек. С много ясна визия за посоката и за това, което иска да постига. Имам усещането, че е осъзнат, че за него е важно да помага, да подкрепя, да служи на другите. “Вдъхновяваме хората да подобрят живота си” вдъхнови и мен дотолкова, че реших да допринеса за каузата lifehack.bg Мисля, че се получава повече от чудесно. Христо е изключително бърз, много професионален, компетентен и последователен. И много човечен. Общувайки с него, някак съм сигурна, че знае какво прави. Има чудесни идеи за това как да се случват общите неща, които правим. Ненатрапчив, но много мощен като присъствие. Много съм доволна и от резултатите, които постигаме заедно. Lifehack.bg е пълен с много ценна информация, представена по чудесен начин: с визия, мисъл, акценти и много ясна посока за развитие. С удоволствие и от сърце, Калина

Калина Симидчийска

Основател, Careerspeeder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак