Ненормално подробен, актуален списък с всички размери на изображенията в социалните мрежи

Разцепи пиксела, качи изображение – най-пълния и актуален „пищов“, чрез който с лазерна точност ще настроите снимка или видео в любимата си социална мрежа!

Вече в няколко статии пускахме точните размери на изображенията плюс PSD шаблони за най-голямата социална мрежа, които да ползвате, когато избирате снимки, за да впечатлите аудиторията си във Фейсбук.

Но до сега нямахме пълна информация, събрана на едно място за същите тези изображения, и то не само за Facebook, а за всички останали, най-големи социалки.

До сега…

Независимо дали сте новак в ожесточената борба за внимание в най-популярните уеб общности или онлайн маркетинг ветеран на същата тази територия, създаването на нов профил във Facebook и Twitter,

…както и подобряването на вече съществуващ такъв – може да ви отнеме време – особено когато става въпрос за избор и настройка на атрактивни снимки или видео, така необходими, за да изпъкнете и да се откроите от тълпата.

А какво да кажем и за останалите две големи социални платформи  Pinterest и Google+?

Не би ли било чудесно ако някой може да постави цялата информация за размера на всеки аспект свързан с изображенията в тези социални мрежи на една единствена страница, където с един поглед на разберете точния размер?

Добрата новина е, че отборът на LunaMetrics е създал актуална, пълна инфографика с точното оразмеряване на графичното съдържание в най-големите соц гиганти.

Тоест това, което следва по-долу е:

Страхотен пищов с размери с точност до пиксел на графиките, снимките, видеата и изображенията, които може да свързвате с профилите си във Facebook, Twitter, Google+, YouTube, LinkedIn и Pinterest, за да ги направите още по мощно оръжие за вашето представяне.

И така, вижте данните по-долу, които ще ви кажат колко точно да отрежете следващата си снимка, за да привлечете вниманието, което заслужава вашата онлайн активност в интернет:

Вижте още и:

P.S. Не бъдете егоисти, споделете статията…

Сподели 😍

5
Остави коментар

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vasil Tvp-rbe Profirovlifehackerbg.comlifehackerbgVasil Dervenski Recent comment authors
нови стари харесвани
Vasil Tvp-rbe Profirov
Гост
Vasil Tvp-rbe Profirov

Полезна информация с високо качество = адмирации.

Vasil Dervenski
Гост
Vasil Dervenski

Много добро! Мерси за инфото и на авторите също, де.

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top