Размери на изображения за социалните мрежи: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube и Pinterest [2020]

списък с размери,социални мрежи
Запази за после

Това е най-пълния и актуален списък с всички размери за изображения, картинки и снимки за най-популярните социални мрежи!

Днес да спре някой да превърта фийда само, за да се загледа във вашето изображение или снимка е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Както вече знаете, най-добрият залог, който може да направите в дигиталния си маркетинг е да показвате на потребителите си привличащи погледите картини и визии, които веднага да се откроят от всичко останало.

И ако искате да постигнете точно това, трябва да сте сигурни, че изображенията ви качествени и правилно оразмерени.

В противен случай ще ви подминават.

Не искате това, нали?

Ако търсите ефективност в дигиталния си маркетинг, ако искате да спечелите борбата за внимание на потенциалните си клиенти, запазете тази статия и инфографиката по-долу, за да създавате винаги актуални по размери изображения и снимки за социалните мрежи.

Добрата новина:

Тук ще намерите размерите за абсолютно всички социални мрежи на едно място – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube и Pinterest.

Разгледайте ??

размери за картинки, снимки и изображения за социалните мрежи 2020

Източник на изображението

Накратко за размерите на снимки за социални медии

Придържайте се към официалните указания за размерите на картинките в социалните мрежи. Това може и да изглежда досадно, но е супер важно.

Защо? Защото може и да имате най-якото изображение, но ако то се появи във фийда на на някого размазано или изкривено, отрязано на най-неподходящото място (преоразмеряване), то той ще мине покрай него, без дори да го забележи. Работили сте усилено да създадете перфектното изображение. Не обърквайте нещата с грешните размери.

? Запазете статията, защото непрекъснато я актуализираме.

Така винаги ще сте в крак с най-новите размери.


Искате ли да се отличите във фийда?

? Тези практически ръководства са пълни с професионални трикове, които ще ви покажат точно как да го направите. Разгледайте ??

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак