unfriend

Искате ли да знаете кой ви е изтрил от приятелите си във Facebook ама наистина!

Запази за по-късно
Искате ли да знаете кой ви е изтрил от приятелите си във Facebook ама наистина!

UPDATED: Приложението е спряно от неговите разработчици и вече не работи!

Вижте и кой все още се ослушва и не е приел вашата молба за приятелство във Facebook или пък ви е отхвърлил

Искате ли да знаете кой ви е отстранил от неговия списък с приятели във Facebook, кого сте издразнили с нещо или просто вече не ви харесва? Искаш ли да разбереш дали бившето ти гадже вече не те държи при любимите си хора от социалката?

Ако се чудите защо приятелите ви във Facebook намаляват и искате да разберете кой ви е изтрил от списъка си вижте следният трик:

Може да си сблъсквал и с други приложения за Facebook, които твърдят че ще ти кажат кой те е изтрил от приятелите си, но истината е че почти никое не работи, защото са фалшиви и Facebook веднага премахва всяко приложение, което се опитва да ти каже кой те е премахнал от списъка си!

Това е така защото се нарушават някакви правила на разработването на Facebook приложения, и аз незнам точно какви, но това не е толкова важно.

По важното е че тук ще използваме външен скрипт за най-популярният браузър, който съм сигурен че и ти използваш-Firefox. Разбира се вече може би си се сетил че става въпроз за скрипт базиран на greasemonkey!

И така, единственият начин да наблюдавате и да следите кой ви премахва от списъците си с приятели е да направите това извън социалната мрежа както споменахме по-горе.

За щастие има такъв начин и той се казва  „Facebook Unfriend Finder„. Това е скрипт, който ще ви помогне да наблюдавате хората, които ви изтриват от техните friend list-ове.Инсталацията на този скрипт е изключително лесна, отнема не повече от 2-3 минути всичко!

Всичко, което трябва да направите е да използвате браузър Firefox и да си инсталирате добавката за скриптове Greasemonkey/изтеглето я от този линк/!

След това изтегелете от тук и самия скрипт, който ще добави нова опция във вашия Facebook профил наречена Unfriends и го инсталирайте във вашия браузър Mozilla Firefox.

След инсталацията му, рестартирайте браузъра/става въпрос аз Firefox/, след което отворете вашият Facebook профил, където горе, вдясно ще видите, новата опция Unfriends или в менюто ви вляво на стената ви, както е на снимката.

Новата опция постоянно следи, кой ви изтрива от списъка си без да я забелязвате и да ви се пречка! Всъщност, когато я натиснете ще ви препрати към списък с тези, които са ви премахнали или ще ви изкара празен списък ако няма такива.

в новия дизайн се появява удобно съобщение веднага щом някой ви изтрие от списка си

Вече ако видите спад в броя на приятелите си или искате да разберете за някой конкретно дали ви е изхвърлил от приятелите си, вече можете супер лесно да го направите.

Също така чрез този скрипт може да разберете кои хора все още не са отговорили на молбата ви за приятелство и не са имали все още честа и щастието да са в списъка ви!

Забележка: Ако използвате Google Chrome, отворете този линк през него и активирайте добавката. След това като заредите Фейсбук ще ви излезе новата опция горе вдясно при останалите менюта. Това е!

 • 5
 •  
 •  
 • Aptrail Halil каза:

  За съжаление това пособие не е актуално, жалко че го закриха 🙂

 • Яко, сега ще видя дали някой не ми се е направил. А, има ли скрипт, който да ти казва дали някой не те е скрил от показване на стената си. Той все още ти е приятел във Фейсбук, но твоите статуси не му се показват?

 • ми не знам Ники, отварям линка през Chrome, избирам download и ме пита дали искам да сложа добавката. Слагам я , отварям фейсбук и тя си е там 🙂

 • Линкът в забележката май е за Сафари?! :/
  В Хром потребителските скриптове се активират с добавяне на ключове към шорткъта.

  • Ники не знам дали е за Сафари браузъра, но точно от тоя линк през Chrome си сложих добавката в него за 5 секунди. Тествал съм го това и си работи! То това си е просто разширение за Chrome

 • Мишел каза:

  А как да сваля и самият скрипт ,като натисна да даунлоадна върху логото както пише в сайта, ми излиза нов прозорец със текст ?

  • Мишел всичко работи и съм сигурен в това, защото вчера с новия си профил инсталирах скрипта в браузъра си точно както е описано в статията, инсталираха го без проблем и други мои познати. Така че всичко е ок, опитай пак 🙂 Поздрави

 • Вече го инсталирах и изпробвах на Мозила, много е добър, но не мога да с похваля със същото и при Опера. Казва ми да иззтегля файла от опера, но не разбирам как точно трябва да го направя. Дали може малко указания на БГ тук или на пощата?

  Благодаря предварително!

  • admin каза:

   Здравей, За съжаление нямам никакъв опит с Операта и ще те излъжа каквото и да ти кажа! Съжалявам че тук не мога да ти помогна

   Поздрави

 • А, това с отхвърлянето на Friend Request-а е доста добро. Не бях се натъквал на подобно нещо. А ти изобщо как разбра за този скрипт?

  • admin каза:

   Ееее мн се радвам че ти е влязло в полза. Намерих го ползвайки Stumbleupon добавката ма Мозилата, натискаш си копчето и излизат мн яки неща понякога 🙂

 • имах известни колебания относно този инструмент, когато писах статията, но след вече двуседмично използване мога да кажа че е страхотен и върши отлична работа.Освен че ми казва кой ме е изтрил от списъка си с приятели, но и веднага ме уведомява, когато някой ми отхвърли молбата за приятелство 🙂

 • lilia каза:

  Ако държи на мен – не би го направил.Ако е случайно -предполагам знае какво трябва да направи

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >