ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Как да си сменим името на Facebook страницата, когато имаме над 200 фена

Запази за после

Преди да започна с описанието на това как да смените името на Facebook страницата си, трябва да отбележа, че това е позволено само с натискането на един бутон, преди да достигнете 200 фена.

След това трябва да спазите този алгоритъм:

За да се смени името се използва “Request change”, опция която се намира в таба “Page info”, “Name”. Ако използвате Facebook от България вероятно няма да я намерите.

Но както казахме, няма нищо невъзможно в интернет!

За целта първо трябва да смените езика, на който Ви се показва профила – от български на английски. След това излезте от него и си сменете IP адреса.

Ако ползвате Firefox, можете да използвате този модул, който дори не иска рестарт на браузъра: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/anonymox/ (за Chrome ползвайте това). След това отворете адона ( намира се в горния десен ъгъл на страницата )

Кликнете на бутончето „Active“ и от таба „Country“ изберете US.

След това използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + Delete, сложете тикчета на „Cashe“ и  „Cookies“ и след това „Clear now“. Влезте отново в профила си и влезте в страницата, на която искате да смените името.

Отидете в админ панела, след това трябва да отидете на Edit Page, а от там –  Update Page Info. На меню “Name” трябва да имате вече въпросната опция “Request Change“.

Ако все още не се е появил бутонът, значи проблемът е в категорията на страницата.

Временно я сменете на „Business“, „Local Business“.

От падащото меню трябва да разберете за какво е страницата Ви.

Внимателно попълнете следващите две полета, най-важните от операцията ни –  Current Page Name, Desired Page Name (Сегашно име, желано име на страницата).

Посочете причината за смяната.

Аз препоръчвам да бъде „Misspelled“ ( грешно написано ).

Следващата стъпка от процедурата е да качите документ, удостоверяващ тази промяна.

Ако го имате – добре, но интересното идва като го нямате.

По-лесно е, отколкото очаквате – просто сменете корицата на страницата с новото име и качете тази снимка. Методът ще преработи на първия път с почти 100% сигурност ако имате наистина такъв документ.

За около 3 дни би трябвало да дойде резултатът.

Може да не Ви приемат промяната, но не се отчайвате. Лично при мен само един път стана от първи път, в повечето случаи правят промяната на втората заявка.

Възможни причини да откажат:

  • Човекът, който разглежда промяната не разбира български
  • Документът не е достатъчен (пращате го пак същия)
  • Просто не им е харесало..А понякога закъсняват много…може да се наложи да чакате дори 2 седмици, не е задължително да получите и съобщение, че е направена промяна. А може и всичко да свърши в рамките на работния ден…всичко зависи от тях.

Ако наистина Ви трябва тази промяна, то със сигурност ще успеете да я получите – просто трябва да опитате, докато не стане.

След смяната на името на Фейсбук страницата:

При мен нямаше загуба на фенове, но моята страница беше малка.

Поради тази причина се свързах с хора, които са направили това и страниците им са над 20,000 души и те твърдят същото. Други твърдят, че се губят фенове и рийч, но това е до страница. Трябва внимателно да прецените и да поемете отговорността – препоръчвам да го правите само ако е наложително.

Споделете статията във Facebook, за да научат повече хора за метода. Пишете в коментарите дали се е получило при Вас.


Статията подготви Ивайло АнгеловОбича неща, свързани храна. 1 час без ядене за него е нещо като 1 ден без писане. И двете са невъзможни. И докато се опитвате да си го представите, просто си помислете за един добър човек, който обича да пътува и снима, обожава животните, на моменти дори спортува (като преяде повече) и обожава да се занимава с всичко, свързано с бизнес.

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си