Как да се скрием от гадните досадници в новия Facebook чат + Видео

Как да се скрием от гадните досадници в новия Facebook чат + Видео

В тази нетипично кратка за мен статия ще се опитам да ви покажа една на пръв поглед елементарна функция в новия Facebook чат, но функция, която сигурен съм, че доста от вас биха искали да използват.

Става въпрос за това как бихме могли да се скрием от някой, който ни досажда, да станем невидими за хората, които изобщо не искаме да разговарят с нас и ние с тях във Facebook чата. А такива има много, нали?

И тъй като от Facebook, след пускането на новата социална мрежа Google+ се скъсаха да правят промяна след промяна, сега скриването в чата в социалката на Зукърбърг става по малко по-различен начин, но наистина само малко!

Общото от преди, е че отново използваме списъци, за да съберем на едно място точно тези, с които не бихме искали да разговаряме или пък тези само с които искаме да комуникираме.

Повече за списъците и как да работите с тях може да прочетете в безплатната ни книга за Facebook, която може да изтеглите след безплатен абонамент за сайта

Та с едно две изречения да ви кажа и стъпките, а за тези от вас, които предпочитат да го видят как става съм подготвил и кратко и признавам доста непрофесионално видео от моя страна, където съм описал целия мини процес. Ето и стъпките накратко:

  1. Създавате списък с хора, с които не искате да говорите, хора за които ще сте в режим offline
  2. От опцията в долния десен ъгъл, където са няколкото настройки на Facebook чата избирате Limit Availability
  3. От прозореца, който ще ви изскочи избирате списъка, за когото да сте видим или невидим

Във въпросния изскачащ прозорец ще разполагате с още 2 опции: Да сте видим само за определен списък, а за всички останали да сте невидим /Only make me available to:/ или да сте невидим само за определен списък, а за всички останали да сте в режим online/ Make me unavailable to:/

Ето и видеото, което подготвих за вас:

Надявам се видеото и тази малка статийка да ви помогнат да се избавите от всички, които ви досаждат чрез Facebook чата.

А ако освен това ви е харесала статията ще ви бъда благодарен да я споделите със своите приятели и да я подкрепите чрез бутоните за социалните медии. Благодаря ви

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА