ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

23 от най-добрите wordpress плъгини, чрез които да свържеш сайта си със социалните мрежи


Запази за после

19. WP Greet Box

WP Greet Box

Този плъгин ви позволява да приветствате вашите нови потребители с различни съобщения, като ги подканвате да се присъединят към вашия профил в избраната от вас социална мрежа или да се абонират за вашия RSS.

Професионалните блогъри знаят, че е много важно читателите им да бъдат както част от техния сайт, така и от социалната им мрежа и този плъгин е един отличен избор, като след първото появяване, той не досажда повече на потребителите.

Съвместим е с най-популярните плъгини за кеш, така че няма да забави по никакъв начин вашия сайт. Дори един от най-популярните сайтове като Smashing Magazine по едно време използваше този плъгин, явно е имало защо!

Изпробвайте го от този адрес!

20. Socials Bytes WordPress Plugin

Този плъгин ще ви позволи да изобразите бройката вътре в wordpress сайта ви на хората, които са част от вашата социална мрежа. Има доста функции и изглежда страхотно!

Може да го вградите чрез Shortcode, да го поставите в страничната лента. Има налични 12 от най-големите социални мрежи: Facebook, Twitter, Vimeo, Youtube, Feedburner, Envato Marketplaces, Digg, Dribbble , Pinterest, Klout, Google+, LinkedIn.

Освен това поддържа 6 много добре изглеждащи widget-a. Абе гъзария отвсякъде…

Изтегли | Алтернативен линк

21. Social Stream

Комбинира всичко от вашите социални активности в един свързан поток, разположен в страничната ви лента или пък може да създаде индивидуален фийд от няколко социални мрежи.

Доста атрактивен плъгин! Официална страница | Демо | Изтегли | Алтернативен линк

22. Social Share Buttons

Добавя плаваща лента отстрани на сайта ви, точно както е модерно днес и както го правят повечето сайтове, които искат да позволят на потребителите си да споделят лесно техните статии.

Поддържа всичко необходимо, чрез което да изградите една наистина полезна лента с бутони за споделяне във вашия wordpress сайт.

Официална страница | Демо | Изтегли | Алтернативен линк

23. Social Network Tabs

С включени 17 социални мрежи и 49 фийд опции този инструмент комбинира всички ваши любими соц места, които могат да се превърнат в място, в което да споделите нещата, които правите.

Този плъгин се изобразява като дискретна и все пак доста ефектна лента с табове от икони встрани на сайта.

Официална страница | Демо | Изтегли | Алтернативен линк

Смело мога да кажа, че няма друг такъв подобен богат ресурс с наистина реално използваеми wordpress благини, които може да имате и приложите веднага – уверявам ви в това!

Точно затова ако оценявате труда ни и този супер изчерпателен списък ви харесва, моля споделете го чрез нашите скромни бутончета за любимите ви социални мрежи.

Подкрепете ни – Благодаря!

Ако и вие имате любима добавка, която да интегрира социалните ви профили във вашия WordPress блог или имате опит с някоя от изброените, моля споделете тази интересна информация с нас в полето за коментарите…


1 2 3 4

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

❤️   Отзиви за клуба

🎯   За Реклама

🦉   За Нас


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Постигай целите си 2 пъти по-бързо!
100 специално подбрани принципа, софтуера и инструмента ▼
Постигай целите си 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
100 подбрани инструмента:
Изтегли - БЕЗПЛАТНО
Изтегли - БЕЗПЛАТНО
100 специално подбрани принципа и инструмента
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this