ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

23 от най-добрите wordpress плъгини, чрез които да свържеш сайта си със социалните мрежи


Запази за после

6. WP Feed Ticker

Искате ли да добавите ваша емисия с последните обновления от сайта ви или от профила ви във Фейсбук? Или пък интересния ви Twitter поток? Ами какво ще кажете за статиите на друг ваш сайт? Точно това ще направи WP Feed Ticker за вас. Тази добавка може да изобрази във вашия wordpress сайт следните фийдове: Facebook, Twitter, RSS, Tumblr, MySpace и дори Deviant Art. Има и два стила на визуализация: вертикален и хоризонтален, които да изберете според дизайна на вашия сайт.

Изтегли | Алтернативен линк

7. Advanced Social Widget v1.4

Тази добавка за най-популярната система за управление на съдържание ще добави за вас многофункционален widget бокс към вашата wordpress странична лента или по известна като сайдбар с много възможности да свържете сайта си с всички популярни сайтове за социални мрежи.

Поддържа Delicious, Twitter, Facebook, StumbleUpon, Pinterest, LinkedIn плюс страхотната опция да добавите и мейл бюлетина си през безплатния FeedBurner, който и ние също използваме! За по напредналите потребители – както вече знаете, спокойно може да си поиграете и с CSS на добавката, за да промените външния и вид!

Изтегли | Алтернативен линк

8. Meebo for WordPress

Този плъгин инсталира бар-лента с инструменти на вашия сайт. Meebo-барът съдържа различни бутони за социални мрежи, които можете да персонализирате чрез таблото на Meebo.

Също така позволява да бъдат споделяни чрез Facebook, Yahoo Buzz или мейл!. Необходима е регистрация на сайта на добавката, след което можете да си настроите лентата, както желаете.

Изпробвай Meebo от този линк

9. Wibiya

Wibiya е друга уеб лента с инструменти, много подобна на Meebo. Но от гледна точка на персонализация и възможности може доста повече. Лично аз я предпочитам!

Изпробвай Wibiya

10. Sharebar

Sharebar добавя динамична и напълно функционална и вертикална кутия в ляво на вашия блог пост, която съдържа линкове/бутони за най-популярните социални мрежи, където вашите читатели да споделят статиите ви.

Има доста опростен и богат панел с настройки и докато lifehack.bg беше в две колони, а не както сега с три, предпочетохме да използваме точно този плъгин!

Изтегли и инсталирай Sharebar от тук

11.Follow Me

За хора, които имат повече от един социални профили!

Follow Me ви позволява да покажете линковете към вашите социални профили в един страхотен атрактивен изскачащ прозорец.

Когато инсталирате тази добавка във вашия блог, ще се появи в ляво или в дясно, където си изберете прозорчето на плъгина.

Изтегли и инсталирай follow me от тук


1 2 3 4

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

❤️   Отзиви за клуба

🎯   За Реклама

🦉   За Нас


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Постигай целите си 2 пъти по-бързо!
100 специално подбрани принципа, софтуера и инструмента ▼
Постигай целите си 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
100 подбрани инструмента:
Изтегли - БЕЗПЛАТНО
Изтегли - БЕЗПЛАТНО
100 специално подбрани принципа и инструмента
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this