ВЛЕЗ В КЛУБА

23 от най-добрите wordpress плъгини, чрез които да свържеш сайта си със социалните мрежи

  •  
  •  
  •  

Запази за после
23 от най-добрите wordpress плъгини, чрез които да свържеш сайта си със социалните мрежи

Вземи трафикът, който заслужава сайта ти – уникален списък с плъгини, чрез които да споделите всичко, което правите в сайта си – директно в най-големите социални мрежи!


В наши дни само създаването на сайт с добро съдържание не е достатъчно, повярвайте ми – казвам Ви го от опит.

Необходими са и не малко усилия в посока на онлайн маркетинга свързан със социалните мрежи и по-специално дейностите по разпространение на вашето супер съдържание.

Без тези неща ще пропуснете възможността доста хора да да научат за вашия сайт, колкото и добър да е той.

За да стане още по-посещаван, необходимо е сайтът ви базиран на wordpress да се обогати и с инструменти, свързани със най-известните социални медии, чрез които потребителите ви да разпространяват статиите ви в своите профили и да направите вниманието към публикациите си още по-голямо.

Разбира се може би по-добрия вариант е да си вградите ръчно бутони за социални мрежи, но ако не можете също като мен не пропускайте трафика, който ще ви донесат професионалните добавки, които следват и които много лесно може да инсталирате без да е нужно да разбирате от програмиране!

А ефектите от тях върху сайта ви вероятно доста ще ви харесат….

Най-общо казано в следващите редове Ви предлагаме един бърз поглед над най-добрите плъгини за социални мрежи/медии, които да свържат вашия WordPress блог с възможно най-много хора.

Да не забравя да спомена, че ще имате и възможност да си ги изтеглите и да ги използвате.

Не сме ги подредили в някакъв ред, а просто сме изброили тези, които обичаме най-много и тези, които наистина вършат работа и предлагат на читателите редица възможности за споделяне на това, което са харесали от вашата писмена продукция!

И така, да видим няколко страхотни, професионални плъгини за wordpress, чрез които да свържете сайта си с любимите ви социални мрежи:

0. Flare

banner-772x250

Flare е простичък, но атрактивен социален бар за споделяне, който лесно ще позволи на читателите ви да разпространяват съдържанието ви!

Може доста лесно да го конфигурирате, след което на посетителите ви ще бъде доста лесно да споделят статиите ви в най-големите социални мрежи.

Може да контролирате външния вид на иконите и тяхното разположение – под статията, над статията или като плаващ прозорец.

Flare определено е  един от най-добрите безплатни плъгини за wordpress

Официална страница и линк за сваляне →

1. Social Image Hover

Social Image Hover комбинира четирите най-популярни социални услуги в един лесен за използване плъгин.

Този инструмент позволява бързо и лесно да добавите ховър ефект в снимките в сайта ви в резултат, на което…

…след като минете върху тях с мишката ще ви се открият бутони за социалките, чрез които да споделите снимката от съответната статия в Pinterest, Facebook, Twitter, и Google Plus.

Официална страница | Демо | Изтегли | Алтернативен линк

2. Viral WordPress Locker G+,Tweet, or Like to unlock

Този плъгин ще позволи на роботите да индексират вашите заключени от него страници, но ще ограничи потребителите на сайта ви да ги разглеждат докато не ги харесат или туитнат, за да отключат съдържанието им.

Може да заключите всяко съдържание, което поискате – снимки, текст, видео, за да бъде то видимо за читателите ви, веднага след като го харесат или споделят.

Моят съвет е много да внимавате с подобен тип плъгини, тъй като от една страна може да получите повече трафик от социалните мрежи, но от друга има потребители, които много много не харесват подобни ограничения и може и да не се върнат към сайта ви.

Изтегли | Алтернативен линк

3. SocialDealPress

Този плъгин е доста интересен. Благодарение на него ще имате възможност да изградите едни наистина социално-мощни сделки.

Той ще ви позволи да създадете неустоими оферти, да привличате дълги списъци с абонати и да насърчите споделянето на офертите, които предлагате на вашия сайт.

Създателите му казват, че е много лесен за използване, а нещата, които ще правите с него имат страхотен дизайн. Не е никак лоша идея да го пробвате…

Официална страницаИзтегли | Алтернативен линк

4. Viral Download – Like, G+1 or Tweet to Download

Направете сайта си и по специално статиите си така, че да създадете подобен на виралния ефект.

Това ще стане благодарение на този плъгин, чрез който читателите ви ще могат да изтеглят файл от сайта ви, веднага след като използват бутоните за споделяне на Facebook, Google+1 или Twitter.

Viral Download се интегрира директно във вашия редактор, с който си правите статиите в wordpress, което го прави много лесен за използване.

Например може да го използвате ако също като нас предоставяте на читателите си безплатна книга, която да изтеглят след като харесат статията за нея или я споделят в една от социалните мрежи.

И въпреки че не сме избрали този начин за събиране на аудитория вие може да го направите.

Изтегли | Алтернативен линк

5. Pinterest Automatic Pin

В последно време казват, че Pinterest докарва повече трафик от Google+, YouTube и LinkedIn взети заедно! Точно в тази посока ще ни помогне и този плъгин, чрез който да си улесним процеса на споделяне на снимки от нашите статии – направо ще си го направим автоматично. Просто инсталирайте плъгина и го забравете. Той автоматично ще свърши работата по споделянето на изображенията ви директно в pinterest. Още за характеристиките на този инструмент вижте в официалната му страница.

Официална страница | Демо | Изтегли | Алтернативен линк

Вижте още: Пълното ръководство – Pinterest: Всичко, което трябва да знаете за него!

Супер плъгините продължават на следващите страници…


  •  
  •  
  •  

1 2 3 4

guest
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Абонирай се за 6 месеца и вземи отстъпка от 300 лв и пълен достъп до всички ресурси на клуб Мастърхак
важи само до 29.11.2020
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this